Hüseyin Çiçek Haberleri

Hüseyin Çiçek Haberleri

MSKÜ’DE DEVİR-TESLİM GERÇEKLEŞTİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde 16 Ekim Cuma günü düzenlenen devir teslim töreniyle Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, görevi Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’ten devraldı.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Çiçek’in performansına, Bronz ödül

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan araştırmalar ve değerlendirme ölçekleri sonucunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, üstün performans ödüllerinden 'Bronz Ödül'ün sahibi oldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden ‘Öğrenci Genel Memnuniyet’ anketi

Kuruluşunun 30'uncu yılını kutlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Rektör Hüseyin Çiçek'in göreve gelmesinin ardından bilimsel araştırma projeleri, AR-GE çalışmaları, Marka Dersler programı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bayır “Örnek Köy” oldu

Muğla Valiliği himayesinde, OPET ve Marmaris Belediyesi'nin de aralarında yer aldığı kamu kurumlarının işbirliğinde uygulanan örnek köy projesi çerçevesinde Bayır Mahallesi örnek köy oldu.

Üniversite ‘Yamaç Park' açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi karşısında bulunan alana inşa edilen ‘Yamaç Park’ düzenlenen tören ile açıldı.

Yatağan’daki bisiklet turuna yoğun ilgi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu, Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Belediyesi iş birliğinde düzenlenen bisiklet turuna, bisikletliler yoğun ilgi gösterdi.

Rektör Çiçek, başarılı sporcularla iftar yemeğinde buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Sıtkı Koçman Özel Salonu'nda yıl boyu pek çok şampiyonada ve turnuvada derece elde eden MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Karbon yakma yağ yak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘’Karbon Yakma Yağ Yak’’ adlı bisiklet turu birçok sporsever vatandaşın katılımıyla Türk Büyükleri Anıtı toplanma noktasında başladı. Buradan başlayan tur Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Beşkaza bölgesindeki yerleşkesinde bulunan İşletme Fakültesi’nde sona erdi.

Muğla genç işe yerleştirmede Türkiye üçüncüsü

İstihdam sağlamaya yönelik faaliyetlerin görüşüldüğü ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği 2022 yılı birinci İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Ermaş Mermer Ula fabrikasında Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

Rektör Çiçek Güvenlikçiler ile bir araya geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversite bünyesinde görev yapan tüm personel ile bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinliyor.

Vali Tavlı proje yönetim ofisini ziyaret etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan ve Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk Muğla Valiliği Proje Yönetim Ofisini ziyaret etti.

Muğla’da Yapay Zeka ve Siber Güvenlik bölümleri açılacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından basın mensupları ile bir araya geldi. Çiçek, 3 bin kişilik ekibimizle yaptığımız çalışmalar sayesinde bir çok konuda ilk 10 üniversite arasına girdik. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 4-5 yıl içerisinde Türkiye'de en çok konuşulan üniversitelerden birisi olacak. İnanın çocuklarımız nasıl iş bulabilir diye her gün düşünüyorum. Devletin imkanlarını çok güzel kullanarak özel şirket gibi çalışıyoruz. YÖK'e başvuru yaptım. Yapay Zeka Bölümü ile Siber Güvenlik Bölümü açacağız. YÖK'ten bana sen hızlı gidiyorsun hocam, bunlar da seneye kalsın dediler. Seneye açacağız dedi.

Köyceğiz’de pedallar ‘Doğa ve Sağlık’ için çevrildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ile Köyceğiz Belediyesi iş birliğinde düzenlenen bisiklet etkinliğine Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, üniversite personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Rektör Çiçek’ten Azerbaycan Başkenti Bakü’ye ziyaret

Muğla Sıkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üzeyir Hacıbeyli Bakü Müzik Akademisi'nin ev sahipliğinde yapılan ve ana paydaşı oldukları 8. Uluslararası Müzik ve Dans Kongresi'nin açılış konuşmasını yaptı.

Rektör Çiçek Diş Hekimliği Fakültesi’nde ilk derse katıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerini ilk derslerinde yalnız bırakmadı.

Öğrencilerimizi Yeni Yaşamlarına Uğurluyoruz

Geçtiğimiz yıl Covid-19 pandemisi dolayısıyla düzenlenemeyen mezuniyet törenleri bu yıl pandemi önlemleri dikkate alınarak yüz yüze gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerin mezuniyet heyecanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde bulunan Fethiye İşletme Fakültesi ve Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi’nde düzenlenen organizasyona Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi İşletme Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Füsun Özderdem, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit rektör yardımcıları, akademik personel ve öğrencilerin aileleri katıldı. Derece ile mezun olan öğrencilere protokol üyeleri belgelerini teslim etti.

Rektör Çiçek’ten ‘Basın Bayramı’ mesajı

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin çiçek mesaj yayımladı.

Rektör Çiçek, gerçekleştirilen hizmetlerin değerlendirmesini yaptı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, yönetimde şeffaflık ve hesap verme sorumluluğundan hareketle Ocak 2020-Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen tüm çalışmaların ve kazanımların değerlendirildiği; geleceğe dönük projelerin aktarıldığı Kazanımlar, Hedefler Sunumu’nun üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri seyirciyle buluştu

Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinin oynadığı “Benim İçin Hassas Diyorlar” ve “Yanlış Anlaşılma” adlı oyunlar seyirciyle buluştu.

Fethiye İşletme Fakültesi’ne 500 fidan dikildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi öncülüğünde gerçekleştirilen Fethiye Beşkaza Yerleşkesi Ağaçlandırma etkinliğinde kampus bahçesinde 500 fidan toprakla buluştu. Fakültenin bahçesini daha da güzel hale getirmek ve doğayla iç içe bir kampüs ortamı yaratmak için düzenlenen etkinlikte, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Üniversitemizin Fethiye ile ilgili temel konularını istişare ettik. Ek bina ve çevre düzenlemesi hakkında fikir alışverişi yaptık. Hem de böyle güzel bir aktiviteyi hayata geçirdik” dedi. 

Muğla’nın ekonomik durumu ve potansiyeli değerlendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı,  Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen 2021 yılı 1’inci Ekonomi Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Muğla’nın ekonomik durumu ve potansiyeli ile devam eden kamu ve özel sektör yatırımları, üretim ve istihdam konuları değerlendirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü mesajı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Çiçek, kadın çalışanların gününü kutladı

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversite bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanları odalarında ziyaret ederek, karanfil dağıttı.

Araştırmacılar deney hayvanları kullanım sertifikalarını aldı

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Araştırmacılar İçin Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Rektör Çiçek’ten İnme Merkezi'ne ziyaret

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnme Merkezi’ni ziyaret etti.

Milas OSB’nin gelmiş olduğu son aşama değerlendirildi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında, Milas'ın sanayi ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Milas Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanan altyapı çalışmaları ve gelinen son durumu ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Vali Orhan Tavlı, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu ziyaret ederek, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile birlikte incelemelerde bulundu. Vali Orhan Tavlı'ya ziyaretinde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan da eşlik ederek İlçe hakkında bilgi verdiler.

Mesleğini fedakârca icra eden basın çalışanlarımızın günü kutlu olsun

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çiçek,“ başarı seslerinin yükseldiği bir yıl olsun”

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “2021 yılının 2023/2053 hedeflerine doğru Üniversitemiz ve Ülkemiz adına başarı sesinin yükseldiği bir yıl olacağına inanıyorum” dedi.