Huzurevi Haberleri

Huzurevi Haberleri

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

Vali Akbıyık’tan Yeni Yıl Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yılbaşı gecesi görevi başında bulunan kamu personeli başta olmak üzere hastane ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Vali Akbıyık’ın eşi huzurevi sakinlerinin yeni yıl etkinliğine katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın eşi Sevim Akbıyık Menteşe Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği yılbaşı etkinliğinde huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Marmaris Belediyesi Dinlenme Ve Huzurevi Kapandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki dönem Belediye Başkanlarından Merhum İsmet Karadinç tarafından 20 yıl önce hizmete açılan Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevi, depreme dayanıksız olması sebebi ile belediye tarafından kapatıldı.

Muğla protokolü huzurevi vatandaşlarının bayramını kutladı

Muğla protokolü, Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

“El Sanatları Sergisi” açıldı

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Fethiye Belediyesi Huzurevi ve Fethiye Halk Eğitim Merkezi katkılarıyla gerçekleştirilen “El Sanatları Sergisi” törenle açıldı.

Huzurevi sakinleriyle anlamlı iftar yemeği

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Huzurevi sakinleriyle anlamlı iftar yemeği

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

MARMARİS BELEDİYESİ, HUZUREVİ SAKİNLERİNİN GÖNLÜNÜ ALDI

Marmaris Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçedeki yaşlıların gönlünü aldı. Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevi sakinleri, Burunucu Macera Parkı’nda kendilerine özel günde, Belediye tarafından tertiplenen programda güzel havanın tadını çıkardı.

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Fethiye SHÇEK Huzurevi Müdürü Sevim Seringen, huzurevi sakinleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret etti.

BİR DİZİ ANLAMLI ZİYARET

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğba Baki, Hayırsever Esnaflardan Bekir Kaya, Fethiye Huzurevi, Sevgi Evleri, Fethiye Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve 2 ayrı evi ziyaret etti.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE ‘TRAFİK GÜVENLİĞİ' EĞİTİMİ

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 2021-2023 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde resmi ve özel huzurevlerinde ve engelli bakım merkezlerinde trafik güvenliği konusunda eğitim faaliyeti yürütüyor.

Yaşlılar Günü’nde huzurevi sakinleri yalnız bırakılmadı

1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle, hayatlarını Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde sürdüren yaşlılar için gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Babalar Gününü Kutladılar

Fethiye Huzurevi tarafından Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen etkinlikle babalar günü kutlandı.

Huzurevi Sakinleri Anneler Günü’nü Kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından Çalış’ta bulunan Yörük Çadırı’nda Anneler Günü ve Hıdrellez etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Fethiye Huzurevi’nin kadın sakinleri misafir edildi.

Başkan Oktay, bayramı vatandaşlarla bir arada geçiriyor

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, arife günü ve bayramı vatandaşlarla iç içe geçirdi. İlçe merkezinde esnaf ve huzurevi ziyaretinde bulunan Oktay ayrıca uzak mahallelerdeki vatandaşlarla da bir araya geldi.

YAŞLILAR FİDAN DİKTİ

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve yönetimi Fethiye Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası Yeter ve yönetimi, yaşlılar ile fidan dikerek keyifli dakikalar yaşadı.

FETHİYE’DEN İYİ PARTİ’YE YENİ KATILIMLAR

İYİ Parti’ye Fethiye’den yeni üye katılımları devam ediyor. Av. Abdullah Küçükbozbaş, 2009-2014 Muğla İl Genel Meclis Üyesi, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Ziraat Mühendisi Mehmet Üyük, AK Parti Belediye Meclis üyesi Onat Akdu ve Huzurevi Eski Müdürü Adem Güngör’e İYİ Parti genel merkezinde , genel başkan Meral Akşener tarafından rozetleri takıldı.

Kursiyerlerden yaşlılara mini konser

Fethiye Halk Eğitim Merkezi kurslarında eğitim gören kursiyerler 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Fethiye Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılara Türk Müziğimizin seçkin eserlerinden oluşan mini bir konser sundu.

Başkan Oktay ulu çınarları unutmadı

Marmaris Belediyesi İkinci Bahar Huzurevi sakinleri baharı kahvaltıyla karşıladı. Belediye başkanı Oktay, 'Sizler bizim ulu çınarlarımızsınız, lütfen kendinize çok iyi bakın' ifadesini kullandı.

Huzurevi sakinleri Halk Evi’nde buluştular

Fethiye Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından Huzurevi’ndeki vatandaşlara Bahriye Üçok Parkı Halk Evi’nde eğlence düzenlendi. 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleşen etkinlikte İşletme Müdürü Tayfun Turgut, huzurevi sakinlerine çiçek takdim etti.

Emekli Devlet Opera ve Bale sanatçısı Demokan vefat etti

Marmaris Belediyesi Huzurevi sakinlerinden emekli Devlet Opera ve Bale sanatçısı Mithat Demokan hayata veda etti.

Bina güçlendirme ve tadilat işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Didim İlçesi Huzurevi bina güçlendirme ve tadilat yapım işi ihale edilecek.

Marmaris’te huzur evi sakinleri iki sene sonra ilk kez etkinliğe katıldı

Pandemi döneminde sıkı tedbirlerin uygulandığı Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlılar bu süreci sağlıklı bir şekilde atlattı. Hiçbir şekilde dışarı çıkmalarına izin verilmeyen; çalışan personelin de 15'er gün nöbetleşe çalıştığı huzurevi sakinleri yaklaşık iki sene sonra dışarıda bir etkinliğe katılmanın mutluluğunu yaşadı.

Protokol Üyelerinden Kolluk Kuvvetleri İle Huzurevine Bayramlaşma Ziyareti

Kurban Bayramı nedeni ile Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat öncülüğünde protokol üyeleri Sahil Güvenlik Bot komutanlığı, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Babalar Gününde iki kuşak bir araya geldi

Fethiye’de “Babalar Günü” nedeni ile Huzurevinde kalan yaşlılar ve Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar Büyük Samanlık Koyunda bir araya geldi. Gün boyu eğlenceli anların yaşandığı piknikte Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar, Huzurevinde yaşayan yaşlılara “Babalar Günü” hediyesi vererek günlerini kutladılar.

Huzurevi sakinleri Kent Orkestrası ile moral buldu

Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kent Orkestrası, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi’nde yaşlılar için mini konser düzenledi.

Kaymakam Fırat huzurevi sakinlerini ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle Fethiye Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Fethiye’de Huzur Evi sakini opera seslendirdi

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevini ziyaret eden Kaymakam Eyüp Fırat için bir huzurevi sakini opera seslendirdi.

Bozçelik, “Kurumlarımızdaki çalışmalar dünyaya örnek oldu” 

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Fethiye’deki kurumlarında yeni atamalar gerçekleştirdi. Fethiye SHM Müdürü Sevim Seringen, Fethiye Huzurevi Müdürlüğüne görevlendirilirken; Fethiye SHM Müdürlüğü’ne de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Tuğba Baki atandı.