Il Başkanlığına Haberleri

Il Başkanlığına Haberleri

Gültekin Akça, AK Parti İl Başkanlığına Atandı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi vekaleten il başkanı olarak atanan Gültekin Akça, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten Ak Parti Muğla İl Başkanı olarak atandı. 

CHP MUĞLA’DA HÜSEYİN EROL DÖNEMİ

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından Muğla’da İl Başkanlığına Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un atandığı öğrenildi. 

ABDULLAH ESKİHİSARLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI İL BAŞKANLIĞINA GENÇ ADAY

28 Temmuz'da gerçekleşecek olan DP Parti Muğla İl Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı partililer ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda buluştu. Siyasetin yeni yüzlere ve genç nesillere ihitiyacı olduğunu belirten DP Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, "Siyasetin yeni yüzlere genç nesillere hele ki bu gençlik 18 yıllık bir siyasi tecrübe ile farklı bir boyut kazanınca ülke siyasetinin bu günki koşulları göz önüne alındığında çok ihtiyacı olduğu aşikardır " şeklinde konuştu.

İyi Parti İl Başkanlığına Davut Cumhur Akmeşe Atandı

İYİ Parti İl Başkanlığına Davut Cumhur Akmeşe atandı.

AK Parti kesinleşmiş seçim tutanağını aldı

AK Parti 7. Olağan Muğla il Kongresi sonucunda yeniden il başkanlığına seçilen Kadem Mete ve yönetim kurulu üyeleri, İl Seçim Kurulu’ndan kesinleşmiş seçim tutağını teslim aldı.

Elvan Göçer İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Koronavirüs salgını nedeni ile bir süreden bu yana yapılamayan Ak Parti Muğla İl Başkanlığı kongresi 1 Şubat Pazartesi günü yapılacak.