Il Müdürü Saylak Haberleri

Il Müdürü Saylak Haberleri

Tarımsal Hasar Tespitleri Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla'nın Menteşe İlçe'sinin Gazeller Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli fırtına ve dolu yağış nedeniyle zarar gören tarımsal ürünlere hasar tespiti yaptırdı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Saylak gıda denetime katıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Dalaman ilçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen gıda denetimine katıldı.

İl Müdürü Saylak da İzleyenler Arasında

Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde heyecan her geçen dakika daha da artıyor. Bu muhteşem organizasyonu izleyenler arasında Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak da yer alıyor. 

İl Müdürü Saylak,'Ülkenin en önemli su ürünleri yetiştiriciliği potansiyeline sahip il Muğla'

Muğla'da faaliyet gösteren 30'a yakın su ürünleri üretici kooperatifleri temsilcileri Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi'nde bir araya geldi. Toplantıda karşılıklı istişare yapıldı, fikir alışverişinde bulunuldu ayrıca Kooperatifler Kanunu'nda TBMM'de sunulan değişiklikler de masaya yatırıldı. Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, 'Şu anda bu ülkenin en önemli yetiştiricilik potansiyeli üretim anlamında Muğla ili birincidir. Su ürünleri, deniz, kültür balıkları, alabalık ürünlerinde önemli bir yere sahibiz' dedi.