Ilave Su Haberleri

Ilave Su Haberleri

Bodrum, 50 yıl su sorunu yaşamayacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi hazırladığı projelerle Bodrum’un 2054 yılına kadar su sorununu tamamen ortadan kaldırılmayı amaçlıyor. Yapılan araştırmalar ve teknik raporlarla Yarımada’da en az maliyetle en yüksek verim alınarak ilave su sağlanması için önemli projeler ortaya konuyor.

Akgedik Barajından Bodrum’a su akışı başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri yaptığı içme suyu hattı ve deposu ile birlikte Akgedik Barajından Bodrum’a su verilmesini sağladı.

Bodrum Yalıkavak ve Umurca’ya ilave içme suyu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da ortaya çıkan su ihtiyacını karşılamak için başlattığı farklı projelere ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Yalıkavak ve Umurca Mahallelerinin üst kotlarında yaşanan su sorunlarını gidermek için ilave kaynak bulurken bu suyu sisteme dahil ediyor.

Milas Alatepe ve Kultak Mahallelerine ilave su

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte il genelinde içme suyu çalışmalarını hızlandırdı. Bu çerçevede ekipler Milas ilçesinin Alatepe ve Kultak Mahallelerine içme suyu takviyesi için başladığı çalışmaları tamamladı.