Ilginç Görüntü Haberleri

Ilginç Görüntü Haberleri

Bodrum trafiğinde ilginç görüntü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde motosikletiyle seyreden sürücünün, bir yandan da valizini eliyle çekerek götürmesi, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

MUĞLA SEMALARINDA GÖRSEL ŞÖLEN

Muğla'da sabah saatlerinde gökyüzünde oluşan bulut tabakaları ilginç görüntülere neden oldu.

BODRUM’DA BAŞIBOŞ EŞEKLERİN ÇİMEN KEYFİ

Dünyanın en gözde turizm beldeleri arasında yer alan Muğla'nın Bodrum ilçesinde başıboş bırakılan eşekler orta refüjlerdeki çimenlerde otlamanın keyfini çıkarıyor. Akan trafiğe aldırış etmeden karınlarını doyurmanın telaşına düşen eşekler ilginç görüntüler oluşturuyor.

Minik çocuğun su ile imtihanı

Hava sıcaklığının hissedilir derecede artığı Muğla'da evde bunalan aileler çocuklarını su fıskiyelerinin bulunduğu bölgelerde serinletmeye çalışırken, ilginç görüntüler de ortaya çıkıyor.

Çifte şampiyonluk kutlamasına Hayko Cepkin’de katıldı

2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan ve Ziraat Türkiye Kupasını da kazanarak, çifte şampiyonluk yaşayan Beşiktaş taraftarları, Fethiye’de de şampiyonluk kutlamalarını aralıksız sürdürüyor. Fethiye Kartalları Başkanı Erhan Yılmaz ve arkadaşları tarafından organize edilen kutlama etkinliğinde ilginç görüntüler yaşandı. Yamaç Paraşütü ile Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçuş yapan Beşiktaş Bayrağı ile gökyüzünde akrobasi hareketlerinde bulunan Hayko Cepkin Belcekız Plajına inişte, meşaleler yakarak, şampiyonluğu kutladı.