Instagram Haberleri

Instagram Haberleri

Muğla'nın Fenomeni Apoliptus'tan Yörük kültürüne önemli destek

Muğla’nın sevilen fenomeni Apoliptus, Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 11. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

CHP Fethiye İlçe Gençlik Kolları, İnstagram İçin Suç Duyurusunda Bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Adliyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Gençlik Kolları, İnstagram’a uygulanan sansür gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu ve ardından basın açıklaması yapıldı.

Mete Ay, Fethiye'nin Instagram'da tanıtımı önemli

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, Fethiye’nin tanıtımında Instagram’ın önemli olduğunu belirterek Temmuz ayı turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Instagram erişim engeli ne zaman kalkar?

Instagram erişimi ne zaman geri gelecek? 4 Ağustos Instagram düzeldi mi? Sosyal medya platformu Instagram'da yaşanan erişim sorunu kullanıcıları mağdur etti.

Instagram Kapatıldı Fethiye’de Kullanıcılar ve İşletmelerden Şikayetler

Bu sabah Türkiye genelinde Instagram kullanıcıları, platforma erişim sağlayamadı.

Şeyma Subaşı Bodrum'da ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra dünyayı gezmeye başlayan Şeyma Subaşı Bodrum'da ortaya çıktı. Instagram'da 2 milyon 800 bin takipçisi olan, abonelik sisteminde ise 200 bin civarında takipçisi olduğu tahmin edilen Subaşı, son olarak Bodrum'da çekildiği pozlarını takipçileri ile paylaştı.

Whatsapp, Instagram ve Facebook'ta 7 saatlik kesinti!

Sosyal medya platformları Whatsapp, Instagram ve Facebook tarihinin en uzun süren erişim sıkıntısını yaşadı. Facebook yetkilileri, yaklaşık 7 saat süren kesintinin hatalı bir konfigürasyondan kaynaklandığının saptandığını bildirdi. Facebook, kesinti sonrası kullanıcı bilgilerinin güvende olduğunu duyurdu.

Çakman, “Liglerin oynanmasını tasvip etmiyorum”

FRT TV instagram hesabı üzerinden canlı yayınlanan, Fatih Dereli’nin sunumuyla gerçekleşen Gündem Dışı programının konuğu, kendisine yönelik kötü ve çirkin tezahürat karşısında radikal bir karar vererek, maçı tatil eden ve ardından hakemliği bırakan FİFA Kokartlı eski Hakem Serdar Çakman oldu. Çakman, “25 yıl önce 3 hakem sahadayken daha doğru kararlar veriyorduk. Teknoloji ile futbol hakemleri özgüvenlerini yitirdiler” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gündem Dışı programının ilk konuğu Sercan Ergin oldu

FRT TV instagram hesabı üzerinden canlı yayınlanan, Fatih Dereli’nin sunumuyla gerçekleşen Gündem Dışı programının ilk konuğu Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un başarılı kaptanı Sercan Ergin oldu.