İsa Çifçi Haberleri

İsa Çifçi Haberleri

Marmaris’te kaybolan adamdan hala bir iz yok

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde yakınları ile birlikte Balan Dağı'na çıntar mantarı toplamaya çıkan ve kaybolduğu ihbar edilen İsa Çifçi’yi arama çalışmaları devam ederken, dosya il cinayet büro tarafından da takip edilmeye başlandı.

Marmaris'te Kayıp Adam 53 Gündür Aranıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralık 2023 tarihinde yakınları ile Balan Dağı'na çıktığı ve sonrasında kaybolduğu belirtilmesi üzerine Jandarma, AFAD ve STKlar aylardır kayıp İsa Çifçi’yi arama çalışmaları 53'üncü günde devam ediyor.

Marmaris’te Çıntar Toplarken Dağda Kaybolan Adamdan Bir İz Bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir ay önce yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu.

Marmaris’te Kaybolan Adamın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralık 2023 tarihinde, yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları tekrar başladı.

Marmaris Balan Dağı'nda Kaybolan Şahıs İçin Aramalar Havadan Ve Karadan Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralıkta çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmalarının 13. gününde de 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam ederken Jandarma Komutanlığına bağlı Cayrokopter de havadan bölgeyi tarıyor.

Marmaris'te Kaybolan İsa Çifçi'yi Arama Çalışmaları 8'inci Gününde

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için Balan Dağı'na giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan şahsı arama çalışmaları, 8. gününde 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam etti.