Işadamı Haberleri

Işadamı Haberleri

Denizde fenalaşan adam kurtarılamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde fenalaşan Çetin Özataç (64) hayatını kaybetti.

Veli Pabuşçu, Aday Adaylığını Açıkladı 

Fethiye’nin tanınan ve sevilen siması işadamı Veli Pabuşçu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Fethiye Belediyesine aday adaylığını açıkladı. 

Dövizle Kredi Çekene Kötü Haber!

Dövizle kredi çektikten sonra taksitleri ödeyemeyen işadamı mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktaşı koyan Yargıtay 11. Hukuk Dairesi emsal nitelikte bir karara imza attı. Dolar kurunun artmasının öngörülemeyecek bir olgu olmadığına dikkat çeken Yüksek mahkeme; kurlarda yaşanabilecek değişikliklerin davacı tarafça kredi sözleşmenin yapıldığı sırada göz önüne alınması ve basiretli bir tacirin dövizle kredi çekmenin sonuçlarını öngörmesi gerektiğine hükmetti.

İşadamları deneyimlerini Üniversiteli gençlerle paylaşıyor

İşadamı Mustafa Ercan, tecrübelerini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel sektöre ilk adım oturumunda konuşan Ercan, iş hayatına girişi ve tecrübelerini aktardı.

"Gençlerin eğitimine özel önem verilecek, iş desteği sağlanacak"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde oluşturulan ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının eşgüdümünde çalışmalarını sürdüren Muğla Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi seçiminde başkan seçilen Milaslı genç işadamı İbrahim Zeybek, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek hedeflerini anlattı. İbrahim Zeybek, Muğla GGK olarak hedeflerinin gençlerin mesleki eğitimine özel önem verileceğini ve gençlerin iş bulmalarına destek olunacağını ifade etti.

Milyon dolarlık yatıyla gelen ünlü milyarder Yaroslavsky Bodrum’da keyif yapıyor

'Kaiser' adlı milyon dolarlık yatıyla Bodrum'a gelen Ukraynalı işadamı Aleksander Yaroslavsky, Gümbet açıklarında jet-ski şov yaptı.

Kampüs yolları rengarenk oldu 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar’ın girişimleri ile kampüs girişinden öğrenci yurduna kadar bölümdeki, bölünmüş yolun orta kısmına çiçek dikimi yapıldı. 

Genel Başkan Davutoğlu Fethiye kongresine katıldı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı 1. Olağan Genel Kurulu, Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Kovid-19 tedbirleri altında gerçekleşen kongre Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına İşadamı Sadet Kansız seçildi. Kongrede konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu iktidarı eleştirdi. 

Yediği bitki kökünden zehirlendiği iddia edilen iş adamı hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iş dünyasının tanınan isimlerinden işadamı Sezai Bayhan, iddiaya göre evinin önünden toplayıp yediği bir bitki kökünden zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Şarkıcı Göksel muz serasına hayran kaldı 

Sevilen pop müzik sanatçılarından Göksel beraberinde yakın arkadaşları ile birlikte, İşadamı Ali Cesaret’e ait olan muz serasını ziyaret etti. 

İşadamı Bülent Kaya: “Pandemiden az etkilenen sektör gayrimenkul oldu”

Bodrum’da ve İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Bülent Kaya pandemi sürecinden en en az etkilenen sektörlerden birinin de gayrimenkul sektörü olduğunu açıkladı.

Ersun Yanal, Bodrumspor’u Ziyaret Etti

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile geçen hafta 3.5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Ersun Yanal, Bodrumspor tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Bodrumspor A.Ş. hisselerinin büyük çoğunluğunu alan, Antalyaspor Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün babası işadamı Fikret Öztürk de yer aldı.

Cep Klinik İletişim Merkezi Ege Bölge birincisi oldu

Fethiye’de 20 yıldan bu yana hizmet veren Cep Klinik Turkcell İletişim Merkezi, Ege Bölge satış birincisi oldu. Genç işadamı Halil İbrahim Öztürk’ün sahibi olduğu Cep Klinik İletişim Merkezi’nin birinciliği personeli sevince boğdu.

“BURASI BİR VİTRİN ŞEHİR KONUMUNDA”

Değişik iş kollarından çok sayıda işadamının gayretleriyle kurulan MÜSİAD Fethiye Şubesi yurt dışına da açılıyor. Yurt içindeki fuar ve organizasyonlara katılımlarla Fethiye, Dalaman, Seydikemer ve Kaş’ın açılımına büyük katkıda bulunan MÜSİAD Fethiye Şubesi, kısa süre önce kurulmasına rağmen yurt dışına da açılmaya başladı. Lübnan’dan gelen bir heyet bölge ile ilgili turizm ve ticari işbirliği yapmak için bölgede incelemelerde bulundu. Fethiye bölgesini çok sevdiklerini belirten heyet üyeleri turizmden ticarete ikili ilişkileri arttırmayı düşündüklerini belirtiler. MÜSİAD Fethiye Şubesi’nde yapılan toplantıya Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner de katıldı.

Torunoğulları'na "Avrupa'da Yılın İşadamı" Ödülü

-Marmaris'te 3 oteli bulunan Edestaal grup Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Avrupa’da Yılın İşadamı ödülü verildi.