Işlem, Haberleri

Işlem, Haberleri

Bodrum'da 43 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 18’i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalanırken, aralarında Türk vatandaşı olduğu tespit edilen 1 kişi de gözaltına alındı.

Fethiye’de kaçak kazı operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Kayaköy Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisinin alındı. Kaçak kazı alanına KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Kaçak Alkol Üretime Operasyon

Muğla’nın Yatağan ilçesinde kaçak alkol üretimi yapan iki kişi hakkında işlem yapılırken, kaçak alkol üretimi için kurulan düzenek ele geçirildi.

Bodrum'da 81 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekiplerince 81 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerince yapılan çalışmada 10 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

Borsa İstanbul, 2.Kez Devre Kesici Uyguladı

Borsa İstanbul BIST100 endeksi, günlük düşüş %7'yi aşınca, 4 dakika arayla 2 kez devre kesici uygulandı.

Bir haftada 90 araca 160 bin lira cezai işlem uygulandı

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik ekipleri kurallara uymayan araç sürücülerine bir hafta içinde 160 bin lira cezai işlem uyguladı.

Kask takmayan motor sürücülerine cezai işlem uygulandı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri motor sürücüleri üzerindeki denetimlerini arttırdı. Bu kapsamda eksik evrakı olan ve kask takmayan motor sürücülerine cezai işlem uygulandığı belirtildi. 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kovid-19 tdbirleri kapsamında Mart Cuma saat 21.00 ile 22 Mart Pazar günü saat 05.00 saatleri arasında 208 personel ile Fethiye’nin değişik noktalarında denetlemeler gerçekleştirdi.

Muğla Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi Unvanını Kazandı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1 buçuk yılda 3 bini aşkın anjiografik işlem, Bin 200 stent ve 200’ü aşkın baypas cerrahisi gerçekleştirilen hizmetler neticesinde “Kalp Merkezi” unvanını kazandı.

Fethiye’de kumar operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir iş yerine yapılan kumar operasyonunda 8 şahsa toplam 33 bin 635 TL para cezası uygulandı.