İsmail Öztürk Haberleri

İsmail Öztürk Haberleri

Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk istifa etti 

3. lig 2. Grupta play-off yarı final maçında elenen Fethiyespor’da Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, görevinden istifa etti. Öztürk’ün istifası kulüp sosyal medya hesabından da duyuruldu. Kendisi ile görüştüğümüz Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, “Takımımız direk çıkma düşünceleri ile kurgulanmıştı. Kendimi başarılı bulmuyorum. Daha sağlıklı bir hale gelebilmem için dinlenmem gerekiyor” dedi. 

PFDK’dan Öztürk’e Ceza

Fethiyespor’un Büyükçekmece Tepecikspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada ‘Talimatlara aykırı hareketi’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 46. Maddesi ve Kovid-19 salgını nedeni ile müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın 9/2 maddesi uyarınca ‘Sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 36. Maddesi uyarınca ve ‘Hakaretleri’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 41. Maddesi uyarınca tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen Fethiyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’e 2 ayrı iddiadan dolayı toplam 36 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. 

Başkan Yardımcısı Öztürk PFDK’ya sevk edildi

Fethiyespor’un, Büyükçekmece Tepecikspor maçında talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’ün; Futbol Disiplin Talimatı’nın ilgili maddesi ve Kovid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın “Sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiği bildirildi. Ayrıca kulüp görevlisi Gökcen Kırlangıç’ın da aynı müsabakadaki hakareti nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği kaydedildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Fethiyespor Kulübü’nün 25.02.2021 tarihinde oynanan Fethiyespor-Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. Misli.com 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 6/11 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine… Fethiyespor Kulübü Görevlisi İsmail Öztürk’ün aynı müsabakasındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2 maddesi uyarınca, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve hakaretleri nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 26.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine… Fethiyespor Kulübü görevlisi Gökçen Kırlangıç’ın aynı müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 26.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Fethiyespor’un başında ilk çalışmasına çıktı 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Teknik Direktör Mesut Toros ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli hoca Bahri Kaya ile anlaşmıştı. Tecrübeli hoca takımın başında ilk çalışmasına çıktı. 

Yöneticiler tek yumruk

3.lig 2.grupta mücadele eden ve ilk yarıyı lider bitiren Fethiyespor, Nazilli Belediyespor’u yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ile yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, Başkan Esat Bakırcı ve diğer yöneticiler, şampiyonluğa odaklandı. Saha başarısını ikinci yarı maçlarında da sürdürmek isteyen lacivert beyazlı yöneticiler, adeta tek yumruk oldu. 

Fethiyespor’da 2 oyuncu transferi daha bekleniyor

3. lig 2. Grupta ilk yarıyı lider olarak kapatan Fethiyespor, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacak transfer takviyelerine başladı. Lacivert beyazlılar, Adanspor, Demirgrup Sivasspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımlarında orta saha oyuncusu olarak forma giyen Cem Özdemir’i renklerine kattı. Cem Özdemir, “Fethiyespor’u şampiyon yapmak zorundayız” derken, başkan Esat Bakırcı da “şampiyon olup 3.lig kaosundan kurtulmak istiyoruz” dedi. 

Fethiyespor gol çalıştı

3 Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Kütahyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın son hazırlıklarını, hafif yağmur altında yaptı. Fethiyespor kalecilerine 2 takım halinde şut çalışması yaptıran Teknik Direktör Mesut Toros, ağlara giden vuruşlarda futbolcularını kutladı. Antrenmanı Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’de izledi. Teknik Direktör Toros, “Kazanmak için gideceğiz” dedi. Başkan Esat Bakırcı, “Futbolcularımıza güveniyorum” derken, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’de, “Her şey yolunda gidiyor” ifadelerini kullandı.

Eski başkanlardan Fethiyespor’a ziyaret

Fethiyespor eski Başkanı Oktay Uygur ile Fethiyespor’da yıllarca yöneticilik yapan Antalyaspor Asbaşkanı Nurettin Ünal, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Esat Bakırcı’yı, Toyota Plaza’da ziyaret eden eski Başkan Uygur ve Ünal’ın ziyaretinde Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk de yer aldı.

Öztürk; ''8 Takım Play Off Oynamalı''

Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2. ve 3. lig hakkında yapacağı toplantı öncesinde tüm kulüp yöneticilerinin görüşlerinin alındığını kaydetti. Öztürk, “Play off sisteminde gruplarda 5. ve 6. takımların puanlarının çok yakın olmasından dolayı, kulüp olarak federasyona bir haksızlığa sebebiyet vermemek için eleme usulü ilk 8 takımın play off oynaması yönünde görüş bildirdik” dedi.

BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Tartışmalı anlar yaşayan Fethiyespor olağanüstü kongresi birlik ve beraberlik içersinde sona erdi. Fethiyespor başkanlığına aday olan eski başkan İsmail Öztürk; Ferizcan’ı önce eleştirdi, sonra ise adaylıktan çekilerek başkan adaylığını ertelediğini, söyledi. Olağan üstü kongre öncesi 120 kişinin aday yapıldığını söyleyen Öztürk “bu ayıp” dedi.