İstanbul, Haberleri

İstanbul, Haberleri

Bodrum’da Dev Bisiklet Organizasyonu İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Geneli İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla olmak üzere sadece 6 ilde organize edilen Garanfondo Bisiklet Yol Yarışı 4. uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 ayrı etapta 10 Mart tarihinde Bodrum’da pedallanacak. Kısa ve uzun parkur olmak üzere iki ayrı rotada gerçekleştirilecek yarış; Tüm Türkiye’nin yanı sıra Dünyanın değişik ülkelerinden Bisiklet tutkunlarını Bodrum’da ağırlayacak.

Bir aydır Milas'ta aranıyordu, İstanbul'da bulundu

Milas'ta 16 Ekim günü evden 'işe gidiyorum' diye ayrılan ve aradan geçen bir aylık süre zarfında izine rastlanmadığı için hem ailesi hem de güvenlik güçleri tarafından aranan şahıs, İstanbul'da bulundu.

Borsa İstanbul, 2.Kez Devre Kesici Uyguladı

Borsa İstanbul BIST100 endeksi, günlük düşüş %7'yi aşınca, 4 dakika arayla 2 kez devre kesici uygulandı.

Yaşlı adam karavanda ölü bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşlı adam karavanda ölü olarak bulundu.

İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.

Balıkçı Sait, Yaşama Veda Etti...

Bodrum iş dünyasının önemli isimlerinden, yarattığı "Sait" markası ile ülke çapında ün kazanan Sait Birtan Yılmaz (72), İstanbul'da yaşama veda etti. Yılmaz'ın cenazesinin Bodrum'a getirilerek Cuma günü düzenlenecek tören sonrası Yalıkavak'ta toprağa verileceği öğrenildi.

TOKİ 28 ilde 503 arsayı açık artırma ile satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 28 ildeki 503 arsayı açık artırmayla satışa sunuyor.

İSTANBUL'DAKİ MUĞLALILARDAN ‘MUĞLA DÜĞÜN YEMEKLERİ' ETKİNLİĞİ

İstanbul'daki Muğlalıların birbirleri ile bağlantılarını sağlamak, Muğla'nın kültürünü İstanbul'da yaşatmak ve tanıtmak, Muğla'dan öğrenim için İstanbul'a gelen öğrencilere rehberlik yapmak için çalışan Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği hafta sonunda Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Tabiat Parkı'nda ‘Muğla Düğün Yemekleri' etkinliği düzenledi.

ŞAMPİYON ALCU, KAYMAKAM BALCI’YI ZİYARET ETTİ

Fethiye’nin yenilgisiz gururu, Avrupa Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'yı ziyaret etti.

6 İLDEKİ DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ile İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.

6 İLDE DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ve İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

6 İLDE DOLANDIRICILIK ÇETESİNE OPERASYON: 11 GÖZALTI

Muğla’nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ve İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Yunan Sahil Güvenliği, yelkenli tekneyi taciz etti, Türk askeri “rotanızı değiştirmeyin, tam yol ileri” dedi

İstanbul'da başlayan Bodrum'da son bulan 51. Deniz kuvvetleri kupası uluslararası açık deniz yat yarışını Yunan askerleri Bodrum açıklarında taciz etti. Türk Sahil Güvenlik ekipleri tacizi edilen tekneye anons geçerek 'Dümeninizi kırmayın, rotanızı değiştirmeyin, yarış bırakmayın, tam yol ileri' diyerek Yunan askerini püskürttü.

NATA Holding’den İstanbul, Bodrum ve Milas’ta 3 dev proje

Ankara merkezli NATA Holding, başkent dışındaki üç yeni inşaat projesi için start verdi.

Senit Ekmek ve incir, Slow Food listesinde

Fethiye Kayaköy’de faaliyet gösteren Fatih Saatcı’nın işletmesi “Senit Ekmek” ile yine Kayaköy’de faaliyet gösteren Hilal Hatip Sırmalı’ya ait “İncir” adlı işletme Slow Food Aşçılar Dayanışması Listesi’ne girerek prestijli bir başarıya imza attılar.

2. Craft İstanbul El Sanatları Fuarı'na Üzümlü Dastarı defilesi damga vurdu

Dünya ülkelerinin geleneksel ve çağdaş el sanatları tanıtımının yapıldığı, üreticilere yeni pazar kanalları kazandıran tüketicilere ise doğru ve kaliteli hediyelik eşya sunmayı amaçlayan Uluslararası Craftİstanbul 2. El Sanatları Fuarı İstanbul Yeni Kapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı. Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi işbirliğinde fuarda yerini aldı.

Tatilciler erken geldi, trafik felç oldu

Kurban Bayramı'na 15 gün kala Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa gibi büyük şehirlerden tatil için erken yola çıkan vatandaşlar Menteşe ilçesindeki akıllı kavşakta uzun kuyruklar oluşturdu.

FGSİAD Başkanı Önder’den Başkan Cengiz’e ziyaret

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i; İstanbul Türk Telekom Arena Kompleksi’nde bulunan başkanlık makamında ziyaret etti. 

Bodrum, milyon dolarlık düğünlerin cazibe merkezi olacak

İstanbul ve Antalya ekonomisine büyük katkı sağlayan uluslararası düğün organizasyonunda Bodrum atağa geçti. Hint düğünleri gibi milyonlarca dolar harcanan düğünleri Bodrum’a getirmek için Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği'nin Bodrum Bölge Başkanlığı kuruldu.

Fethiye’deki eğitim çalışmaları devam ediyor

Güzellik, cilt bakımı, makyaj ve daha birçok konuda sayısız uzman yetiştiren Leyla İnanır Eğitim Kurumları, Fethiye’deki eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Dr. Baumann by Leyla İnanır Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Filiz Özgültekin, “Leyla İnanır Güzellik Uzmanlığı Meslek Eğitim Kursları; ülke genelinde İstanbul, Ankara, Antalya ve Fethiye şubeleri ile profesyonel güzellik uzmanları yetiştiren bir eğitim kurumu. Eğitim kurumlarımız 1990 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ve Ustalık Belgesi çıkışlı uzmanlar yetiştiriyoruz” dedi.

FETHİYELİ MOTOKROSÇU BARAN KOCAMAN ÇATALCA’DAN RÜZGAR GİBİ GEÇTİ

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2018 yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 28-29 Temmuz tarihlerinde Çatalca’da düzenlendi. 3. Ayak yarışına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya, Tekirdağ ve Bursa başta olmak üzere bir çok ilden yarışçılar katıldı.

ROMAN MÜZİSYENLER FEDERASYONU FETHİYE’ DE KURULDU…

Müzisyen Romanlar; haklarını alabilmek, birlik beraberlik içerisinde olabilmek amacı ile Türkiye'de ilk kez Roman Müzisyen ve Sanatkarlar Federasyonu Fethiye’de kuruldu. Merkezi Fethiye İlçesi'nde olan Roman Müzisyen ve Sanatkarlar Federasyonu'nda Kocaeli, Eskişehir, Uşak, Mersin, İstanbul, İzmir, Ankara ve diğer illerdeki Roman müzisyenler de yer alıyor.