Istasyonu Haberleri

Istasyonu Haberleri

Otogar Yolunda Asfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından adliye önündeki benzinlik istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 12 bin m3 malzeme dolgusu yapıldı

Ortaca’ya Araç Muayene İstasyonu Yapılacak

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı.

Menteşe Otogar Kavşağında Yol Çalışması Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe adliye önündeki akaryakıt istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, alkollü sürücünün arkadan çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

12 Bin Üretici Ucuz Motorine Kavuşacak

Milas Belediyesi ile Milas Süt Üreticileri Birliği arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 12 bin üreticinin indirimli faydalanabileceği akaryakıt istasyonu açılması için adım atıldı. Protokol kapsamında yem, gübre, tohum, ekipman satışı da ortaklara ve üreticilere indirimli olarak verilecek. İmza töreninde konuşan Başkan Tokat, “Türkiye’de yakın zamanda gıda krizi kapıda” diyerek üreten çiftçiyi her zaman destekleyeceklerini dile getirdi.

Fethiye'de Şarj İstasyonları İlgi Görüyor

Fethiye'de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları, Beşkaza Meydanı'na ve 2. Etap Sahil Bandı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Tur Minibüslerine Yapılan Denetimde Bir Sürücü Alkollü Çıktı

Marmaris Bölge Trafik Denetleme İstasyonu ekipleri tarafından kırsal mahallelerde bulunan tekne turları, at safari ve ATV turları için yolcu taşıyan minibüslere yönelik yapılan denetimlerde bir sürücü alkollü çıktı.

Jeep Safarilerine Sıkı Denetime Alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kırsal mahallelerde jeep safarilerin denetimlerine ara vermeden devam ediliyor. Marmaris Bölge Trafik istasyonu ekipleri ile ilçe jandarma trafik ekipleri yaptıkları şok uygulamalarda emniyet kemeri, belge kontrolü yapıp şoförlere alkol testinden geçiriyor. yapılan denetimlerde 1 jeep şoförünün alkollü vaziyette direksiyon başına geçtiği belirlendi. Ekipler tarafından şoförun ehliyetine el konulup idari para cezası yazıldı.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

MUĞLA’DA YUNUS TİMLERİNİN DİKKATİ SAYESİNDE FACİADAN DÖNÜLDÜ

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki bir benzin istasyonunda bulunan kamyonda çıkan yangın, bölgede devriye atan ve yunus polisi olarak bilinen motosikletli yunus timlerinin dikkati sayesinde fark edilirken itfaiyenin zamanında müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü.

GENÇ DENİZCİ, FECİ KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Muğla'da Bodrum-Milas karayolunda yaşanan trafik kazasında akaryakıt istasyonunun tabelasına motosikleti ile çarpan 21 yaşındaki Halil Mıstık, hayatını kaybetti.

MARMARİS’TE BİSİKLET KULLANICILARI YOLDA KALMAYACAK

Marmaris Belediyesi bisiklet kullanıcılarına yönelik yeni bir hizmeti hayata geçirdi. 5 ayrı noktaya bisiklet bakım istasyonu yapıldı.

RUSÇA ÖĞRETMENİ ASENA EROL’DAN, LEZZETLİ GÖZLEMELER

Büyük samanlık koyunda hizmete başlayan gözleme istasyonu tatilcilerin odak noktası oldu. Oklavanın başında Rusça öğretmeni Asena hocayı görenler şaşkınlık yaşıyor.

Bodrum’da korku dolu dakikalar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ailevi sorunlar yaşayan bir kişi baz istasyonunun tepesine çıktı. Uzun süre vatandaşı ikna ederek aşağıya indirmeye çalışan ekiplerin çabası 2 saatin sonunda sonuç verdi. Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Çatıdaki Baz İstasyonu Yangın Çıkardı

Pazaryeri Mahallesi’nde apartmanın çatısında bulunan baz istasyonu nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangında depo olarak kullanılan çatı katı yandı.

Kira alamıyoruz dediler, kamyonlarla benzinliğin giriş çıkışını kapattılar

Muğla'nın Dalaman ilçesinde faaliyet gösteren Dalaman Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri, kooperatife ait benzin istasyonunun içinde bulunan işletmecilerinin kira ödemediği, sözleşmeleri olmadığı halde halen benzinliği işlettikleri gerekçesi ile benzinliğin giriş çıkışını kapattı.

FTSO’da ‘Akaryakıt İşletmecileri İstişare Toplantısı’ 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen ‘Akaryakıt İşletmecileri İstişare Toplantısı’nda akaryakıt istasyonu işletmecilerinin sorun ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Yaygın görüşün aksine akaryakıt fiyatları yükseldikçe işletmelerin kazanç oranının düştüğünü belirten akaryakıt istasyonu işletmecileri, zor durumda olduklarını belirterek destek istedi. 

Gizli, “Yangın söndürme istasyonu için gerekli müracaatları yaptık”

Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi Toptancı hal girişinde bulunan plastik ürün satışı yapan iş yerinde yangın çıktı. İşyerin de çıkan yangının ardından FRT TV mikrofonlarına açıklama yapan Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli, “Böyle üzücü olayların yaşanmaması adına gerekli girişimlerde bulunduk. Karaçulha mahallemize yangın söndürme birimi kurulması ile ilgili gerekli birimlere müracaat ettik” şeklinde konuştu.

Kırşehir’den Muğla’ya ATT desteği

Kırşehir'den afet bölgesi Muğla'ya Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunda görev yapan personel görevlendirildi.

Ölüdeniz’den Babadağ’a teleferik start aldı

Dünya'nın en gözde yamaç paraşütü merkezi olan Babadağ'da hayaller gerçekleştirildi. Yaklaşık 25 yıldır Fethiye’nin hayalini kurduğu “Babadağ Teleferik” projesi nihayet tamamlandı. Fethiye’nin 20-25 yıllık hayali olan ve yıllardır yapılması konuşulan tam 12 vali, 22 bakan ve 9 kaymakam değişmesine rağmen bir türlü yapılamayan “Babadağ teleferik projesi” KIRTUR şirketi tarafından yaklaşık 350 milyon TL’ye kuruldu. Ölüdeniz terasından başlayan, bin 200 rakımda bir ara istasyonu devam eden, ve bin 700'de sonlanan Babadağ teleferik ile daha önce jeeplerle 35-40 dakikada çıkılan Babadağ’a şimdi teleferik ile 16 dakikada çıkılabiliyor. Babadağ başlangıç istasyonundan yamaç paraşütü pilotları ve müşterileri şu günlerde teleferik ile ücretsiz çıkış yaparlarken, firma yetkililerinin bu jesti paraşüt pilotlarını sevince boğdu. 

Kılıçdaroğlu’nun koruma polislerine rüşvet gözaltısı

Muğla'da faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu sahibinden, iptal edilen ruhsatı yeniden çıkarmak vaadiyle rüşvet aldığı öne sürülen 6 şüpheliden 5'i yakalandı. Şüpheliler arasında bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 2 koruma polisi, "rüşvet" iddiasıyla açığa alındı.

Akaryakıt ve LPG istasyonu yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Beltes Petrol Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından, Muğla İli Ula İlçesi Akaryakıt ve LPG İstasyonu İnşaat yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

“Oğlum beni darp etti evden kovdu"

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Durali Karatosun, oğlunun kendisini döverek evden attığını söyledi, “Can güvenliğim yok. Bu kış gününde akaryakıt istasyonundaki banklarda yatıyorum” dedi.

112 istasyonlarına yeni ambulans

Muğla genelinde 56 noktada hizmet veren 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 17 tam donanımlı 112 ambulans ve bir yeni doğan ambulansı düzenlenen tören ile görevlendirildikleri ilçelere teslim edildi.

Toplu taşıma araçlarına trafik denetimi yapıldı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Marmaris Bölge Trafik Denetleme istasyonu ekipleri yeni yıl öncesi toplu taşıma araçlarına denetim gerçekleştirdi.

Hayırsever vatandaştan sağlık yardımı

Bodrum Mumcular Mahallesinde hayırsever vatandaş tarafından yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonunun protokolü Muğla Valiliğinde İl Sağlık Müdürlüğü ve Hayırsever İş İnsanı Mustafa Kemal Ergen arasında imzalandı.

YAN WEİ “COVİD-19 ÇİN FETHİYE DOSTLUĞUNU BOZAMAZ”

Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu pekçok ülkede yayın yapan Çin radyo istasyonu CRI’nin (China Radio International) yetkilisi Yan Wei Fethiye Belediyesi’ne bir ziyarette bulundu. Çinli gazetecinin Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile CRI adına bir de röportaj yaptığı görüşme, samimi bir havada geçti.

Müjdeler Verdi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, FRT Televizyonunda konuk olduğu Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programında milletvekili olduktan sonra geçen 1,5 yıllık dönemde Fethiye, Seydikemer ilçeleri ile Muğla ve ilçelerine yapılan yatırımları anlattı. Fethiye’ye halk plajı sağlandığını, Seki ve Bekçiler mahallelerine 112 Acil İstasyonu kurulacağını, Fethiye Körfezi’nin dip temizliğinin yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüğünü; Telmessos Antik Tiyatro’nun restorasyonunun yeniden başlayabilmesi için mahkeme sonucunu beklediklerini söyledi.

Akdenizli Akaryakıt 2’nci İstasyonunu Açtı

Fethiye ve Seydikemer’in tanınmış hayırsever işadamlarından Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı B. Önder Akdenizli, Karaçulha-Çevre yolunda Akdenizli Akaryakıt Firmasının İkinci İstasyonunu açtı. Dualarla hizmete açılan işyerinden ilk akaryakıtı babasına ait otomobile dolduran Önder Akdenizli ve ailesi duygusal görüntüler oluşturdu. Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, ''Çocukluk hayalim olan akaryakıt istasyonculuğunu çok şükür ki dördüncü yılında ikincisi nasip oldu. Geçen 4 yılda ilk istasyonumuza müşteri memnuniyetinde Türkiye birinciliğimiz söz konusu. Bunun yanı sıra biz akaryakıt istasyonlarımızı sadece bir ticarethane değil, bir yaşam alanı olarak düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı.