Jandarma Ekipleri Haberleri

Jandarma Ekipleri Haberleri

Kaçakçılar tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir kamyonun kasasında yakalanan 41 düzensiz göçmeni yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmaya çalışan iki göçmen kaçakçılığı şüphelisi tutuklandı.

Defineciler iş başı yapamadan jandarmaya yakalandılar

 Muğla’nın Milas ilçesinde kazı yapmak için keşif yapan 4 şahıs jandarma ekipleri tarafından iş başı yapamadan yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişi hakkında soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Jandarmanın operasyonuyla yakalandılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 9 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

Kayaköy’de yürüyüş yaparken düşen İngiliz turist hastaneye kaldırıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Kayaköy’de yürüyüşe çıkan İngiliz turist düşerek yaralandı. UMKE ve jandarma ekiplerince sarp arazide sedye ile taşınan yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.

Fethiye’de hapis cezası bulanan 2 şüpheli yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

Fethiye’de Polis – Jandarma El Ele!

Fethiye Çarşı caddesinde polis ve jandarma ekipleri bir araya gelerek sürücülere uyarı broşürü dağıttı. Uyum içerisinde çalışan iki birimin ekipleri güler yüzleriyle dikkat çekti.

Jandarmanın Operasyonuyla Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Büfe’ye Kumar Operasyonu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde büfe işletmesinde kumar oynandığı bilgisini alan Jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3 adet kumar makinesine el koydu.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda şüpheli şahısların evinde 55 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Seydikemer’de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Marmaris’te İşyerini Silahla Basan İki Şüpheli Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Taşhan Sanayi Sitesi'nde dün akşam saatlerinde bir işyerine silahla saldırıda bulunulmasının ardından yapılan çalışmalarda jandarma ekipleri iki şüpheliyi yakaladı.

Kaçan Sürücü Yakalandı, Yaralı Kadın Öldü

Yatağan-Menteşe Karayolu Akçaova mevkiinde öğle saatlerinde park halindeki araca çarptıktan sonra kaçan sürücü Denizli karayolunda Gazeller Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Filiz Erdem Ülgen yaşamını yitirdi.

Menteşe’de Kaza, Biri Ağır İki Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracı karıştığı kazada iki kişi yaralanırken, yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bodrum’da Sahilde Ceset Bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahilde bir ceset bulundu

Marmaris'te Kaybolan İsa Çifçi'yi Arama Çalışmaları 8'inci Gününde

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için Balan Dağı'na giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan şahsı arama çalışmaları, 8. gününde 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam etti.

Köyceğiz Jandarmasından eğitime sıcak destek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 1. Sınıfta okuma yazma çalışmalarında Jandarma ekiplerinden destek geldi.

Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi

Muğla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.

Aranan 2 Kişi Jandarma Ekiplerince Yakalandılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çeşitli suçlardan aranan iki kişi, jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

Uyuşturucu baskınında 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 598 gram toz esrar ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Beş Ayrı Suçtan Aranıyordu, Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 ayrı suçtan 10 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Hakkında 22 ayrı suçtan aranması bulunan şahıs yakayı ele verdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında hakkında 22 ayrı suçtan toplam 18 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs kıskıvrak yakalanırken, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum'da 81 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekiplerince 81 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerince yapılan çalışmada 10 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

Muğla’da yanan araca jandarma müdahalesi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir otomobilde çıkan yangına jandarma ekipleri müdahale etti.

Kereste yüklü kamyon devrildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2021 yılında çıkan orman yangınlarının ardından yanan ağaçların kesim çalışmalarını yapan firmanın kereste kamyonu toprak yolda kayarak devrildi. Yaralanan ya da can kaybı olmayan kaza ile ilgili Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Marmaris'te jandarma trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet ve araç sürücülerine yönelik uygulama ve denetim yapan jandarma ekipleri kurallara uymayan sürücüler, ceza yemekten kaçamadı.

Milas’ta 43 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 43 düzensiz göçmen ile birlikte 4 organizatör yakalandı

21 yıldır aranan şahıs, yakalandı

4 ayrı suçtan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Erol B., Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince yakalandı.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Jandarma mahsur kalan 15 düzensiz göçmeni kurtardı

Muğla'nın Datça ilçesinde meydana gelen olayda içlerinde yaşlı ve çocukların bulunduğu 15 düzensiz göçmen Değirmenbükü mevkiinde mahsur kaldı. Mahsur kalan düzensiz göçmenler Datça MAG-AME ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

İngiliz paraşütçü plaja çakıldı, yardımına jandarma koştu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Belcekız plajına sert iniş yaparak yaralanan İngiliz paraşütçünün yardımına jandarma ekipleri yetişti.