Jandarma Komutanlığı Ekipleri Haberleri

Jandarma Komutanlığı Ekipleri Haberleri

Marmaris’te Rus çocuk doğa yürüyüşünde kayboldu, Jandarma buldu

Muğla’nın Marmaris ilçesi Adaköy mahallesine tatil amacı ile gelen Rus bir ailenin 12 yaşındaki oğulları A. E. öğleden sonra yürüyüşe çıktığı otele dönmeyince, hemen jandarmaya haber verildi. Jandarma ekipleri ve AFAD ekipleri 4 saattir kayıp olan çocuğu ormanlık alanda yürürken buldu.

Ortaca’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda Ortaca’da M.A. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde arama köpekleri ‘Azot’ ve ‘Etil’ ile birlikte şüphelinin ikametinde arama yapıldı.

Ortaca’da Kenevir Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Ortaca İlçesinde ikamet eden A.A.T. isimli şahsın kenevir ekimi yaptığı bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evinde arama yapıldı.

Evde Kenevir Yetiştiricisine Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesinde ikamet eden E.K. isimli şahsın kenevir yetiştirdiği bilgisini aldı. Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evinde arama yapıldı.

Jandarma’dan Bayram öncesi 375 personel ile huzur ve güven uygulaması

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi sorumluluk bölgesinde bulunan aranan şahısların yakalanmasına yönelik ‘Huzur ve Güven’ uygulamasında 8’i kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere çeşitli suçlardan aranan toplam 41 şahsı yakaladı.

Fethiye’de kaçak kazı operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Kayaköy Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisinin alındı. Kaçak kazı alanına KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Evde Kaçak Sigara Üretimine Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye’de B.K. isimli şahsın evinde kaçak sigara üretimi yaparak piyasaya sürdüğü bilgisinin alınması üzerine Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin evinde arama yapıldı.

Suç Makinesi Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan şahıslara yönelik sürdürdüğü çalışmalarda 15 ayrı suçtan 44 yıl 18 gün karara bağlanmış hapis kararı bulunan şüpheli Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir hafta içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Jandarmadan Bir Haftada 24 Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ile mücadele çerçevesinde Muğla’nın 6 ilçesinde 1-7 Eylül tarihleri arasında 24 ayrı operasyon düzenlendi.

Dalaman’da çok sayıda mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Dalaman İlçesinde ikamet eden N.A. isimli şahsın ikametinde ve işyerinde İstihbarat Şube Müdürlüğü, Dalaman İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri ve bomba arama köpeği 'Vana' ile arama yapıldı.

Muğla’nın 6 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çalışmalarında 5 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda 16 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Bir Hafta İçerisinde Uyuşturucudan 19 Şüpheli Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Muğla’nın 9 ilçesinde son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 19 şüpheli yakalandı.

Kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde ikamet eden S.M.G ve S.S.Y. isimli şahıslara il dışından kargo yolu ile kaçak elektronik sigara geleceği bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelilerin ikametinde arama yapıldı.

Uyuşturucu, tarihi eser ve ruhsatsız silah operasyonu yapıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Seydikemer İlçesi Eşen Mahallesinde ikamet eden K.Y. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve tarihi eser bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin ikametinde Narkotik Madde Arama Köpeği ‘CAKA’ ile birlikte arama yapıldı.

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye, Seydikemer ilçelerinde gerçekleştirilen 16 operasyonda 17 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Ruhsatsız silah operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Selimiye Mahallesinde ikamet eden C.K. ve İ.T.K. isimli şahısların ruhsatsız silah taşıdıkları bilgisinin alınması üzerine Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

15 yıl hapis kararı bulunan şüpheli ormanlık alanda yakalandı

Üç ayrı suçtan karara bağlanmış 15 yıl hapis kararı bulunan ve firarda olan şüpheli Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ormanlık alanda yakalandı.

Muğla’nın 4 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Muğla’nın 4 ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 16 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Jandarma, yangın risk alanlarında devriye görevi yapıyor

Havaların ısınmasıyla ormanlık alanlarda yangın riski arttı. Muğla İl ve ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yangın riskinin bulunduğu ormanlık alanlarda ve kırsal mahallelerde devriye görevi yapıyor.

Orman Yangınlarıyla İlgili 1 Kişi Tutuklandı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde çıkan orman yangınlarını çıkarttığı tespit edilerek İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanan şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

İki haftada 24 uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından iki hata içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 24 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Jandarmadan 6 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde uyuşturucu tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Menteşe, Bodrum, Yatağan, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde bir hafta içinde gerçekleştirilen 26 operasyonda 30 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

440 personel görevlendirildi

Orman yangınlarının en fazla yaşandığı illerden biri olan Muğla'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri toplamda 440 jandarma personelinden oluşan 110 devriye ile orman yangınlarının önlenmesine yönelik görev yapıyor.

27 şüpheli şahıs yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde bir haftalık sürede yapılan çalışmalarda 27 şüpheli şahıs yakalandı.

147 ayrı adrese operasyon düzenlendi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Muğla genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde 15-18 Nisan tarihleri arasında 147 ayrı adrese operasyon düzenlendi.

Masaj Salonlarına Fuhuş Operasyonunda 8 Şüpheli Gözaltına Alındı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerini Muğla ve Denizli’deki masaj salonlarına fuhuş operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma komutanlığından Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Yatağan İlçesi Köklük Mahallesinde ikamet eden O.T. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine İstihbarat, KOM Şube Müdürlüğü ve Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evlerinde arama yapıldı.

Uyuşturucu operasyonu düzenlendi

Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Fethiye İlçesinde 7 ayrı adreste 9 şahsa yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

3 AYRI SUÇTAN HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik geçekleştirilen çalışmalarda hakkında hapis cezası kararı bulunan M.P. Marmaris’te yakalandı.