Kaçak Sigara Haberleri

Kaçak Sigara Haberleri

Evde Kaçak Sigara Üretimine Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye’de B.K. isimli şahsın evinde kaçak sigara üretimi yaparak piyasaya sürdüğü bilgisinin alınması üzerine Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin evinde arama yapıldı.

Ortaca’da Kaçak Sigara Operasyonu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin yaptığı operasyonda çeşitli markalarda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 356 adet meyve aromalı kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçak nargile ve elektronik sigara operasyonu: 1 gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak nargile tütünü ile elektronik sigara sattığı tespit edilen 1 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Çok miktarda kaçak sigrara yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılan kaçak sigara operasyonunda çok miktarda sigara ele geçirildi.

KAÇAK SİGARA ÜRETİLEN EVE JANDARMA OPERASYONU

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde kompresörlü sigara sarma makinesi ile kaçak sigara üretimi yapan iki kişi jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

KAÇAK SİGARA VE TÜTÜN OPERASYONU

Muğla ve 5 ilçesinde polisin eş zamanlı düzenlediği 'duman' isimli operasyonda, 14 bin 830 doldurulmuş makaron ele geçirilirken, 8 kişi hakkında da adli işlem yapıldı.

FETHİYE'DE KAÇAK SİGARA VE TÜTÜN OPERASYONU

Fethiye KOM Grup Amirliği görevlilerince Ölüdeniz Hisarönü Mahallesi'ndeki 2 işyerinde yapılan inceleme ve araştırmada kaçak sigara, tütün ürünleri ve uyuşturucu madde kullanmayı özendirici materyaller ele geçirildi