Kadın Azmağı Haberleri

Kadın Azmağı Haberleri

Muğla, Ukrayna’dan 40 Öğrenciyi Ağırlıyor

Muğla Valiliği koordinasyonunda Ukrayna’nın Sumy şehrinden 13-15 yaş arası 40 öğrenci Muğla’da bir hafta misafir edilecek.

Kadın Azmağı tekne turlarına vatandaşlardan yoğun ilgi

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Sakin Kent ünvanlı Akyaka mahallesindeki kadın azmağında düzenlenen tekne turlarına yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.

Sakin Kent'in çevreci tekne sayısı 9’a çıktı

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı NASA'nın resmi sosyal medya hesabından 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' notu ile paylaştığı, her yıl 1 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin tekne turuna çıktığı 'Sakin Kent' ünvanlı Ula Akyaka'daki Kadın Azmağı'nda çevre dostu teknelerin sayısı artıyor.

Azmak keyfi pahalıya patladı

Muğla’nın ‘Sakin Kent’ ünvanlı Ula Akyaka Mahallesi Kadın azmağı kenarına tatil için aracı ile gelen vatandaş büyük bir gürültü sonrası şoke oldu.

Özel bireylere Azmak’ta tekne turu

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği üyeleri ve özel bireyler Ula Akyaka’da Gökova Akyaka Azmak Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Kadın azmağında tekne turu yaptırıldı.

Sahil Güvenlik ve polis dalgıçları Kadın Azmağını temizledi

1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ula'nın Akyaka Mahallesi'nde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.

Azmak’taki ördekleri Jandarma besledi

Ula’nın Akyaka Mahallesi Kadın Azmağında yaşamlarını sürdüren kaz ve ördekler hafta sonlarında Akyaka Jandarma Karakol ekipleri tarafından beslendi.