Kadın Ve Genç Girişimciler Haberleri

Kadın Ve Genç Girişimciler Haberleri

Fethiye’yi Muğla’da temsil edecek kadın ve genç girişimciler belli oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu'nda Fethiye ve Seydikemer'i temsil edecek isimler belli oldu.

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimleri Takvimi

TOBB nezdinde ve illerde kurulan icra komiteleri ile kadın ve genç girişimcilerin etkin olması amacıyla yürütülen çalışmalara katılmak isteyen üyelerimiz için seçme ve seçilme süreci takvimi ilan edildi.

TOBB Girişimcilik Seçim Takvimi Yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kadın ve Genç Girişimciler İl Kurulları için başvurular 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başladı.

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER ORTAK TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

TOBB Muğla Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları düzenlenen ortak toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ortak yapılabilecek çalışmalar değerlendirilirken, toplantıya katılan Halkbank Muğla Şube Müdürü Bahri Tuncay, destek programları hakkında bilgi verdi.

Kadın ve genç girişimcilerin dikkatine!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00–16.00 saatleri arasında yapılacak. Seçimlere katılmak isteyen Fethiyeli Kadın ve Genç Girişimciler için kayıtlar 2 Ocak 2019 tarihinde başladı.