Kalabalık Haberleri

Kalabalık Haberleri

CHP, Fethiye Tarihindeki En Kalabalık Karaçulha Mitingini Yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala halk buluşmaları kapsamında Çarşamba akşamı Karaçulha mahallesinde konuştu. Kendisi de esasen domates üreticisi olan Alim Karaca, Karaçulha'daki mitinge traktör üstünde, meşaleler ve havai fişekler eşliğinde, görkemli bir giriş yaptı.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı Temel Atma Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

Fethiye’nin Çamköy Mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni coşkulu bir kalabalıkla birlikte gerçekleştirildi.

Akdenizli Sevgisi, Sokaklara Taştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

Havalar soğudu, Başhekim Togan vatandaşları uyardı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı Prof. Dr. Turhan Togan, üst solunum yolu hastalığının, havaların soğumasıyla birlikte özellikle kış aylarında artış gösteren bir rahatsızlık olduğunu açıkladı.

Çaylı, “Bu Tür Etkinlikler Büyük Önem Taşıyor”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı beraberinde kalabalık bir heyet ile Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği programına katıldı.

Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Kapılarımızı Huzur Plajımıza Açacağız”

Fethiye’nin Büyük Samanlık Koyu huzur destinasyon bölümüyle sakinlik ve huzur isteyenlerin uğrak mekanı olacak. Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Plajımızda kalabalıktan uzak, misafirlerimizin oturup kitabını okuyacağı, sessizlik içerisinde, doğada ağustos böceklerinin sesini dinleyeceği bir alan yaratmak istedik” dedi. 

ZABITA DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMADI

Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, cami önlerinde ve kalabalık noktalarda vatandaşların dini ve insani duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırmadı.

DATÇA'DA BOĞA GÜREŞLERİ NEFES KESTİ

Datça'da 15. Geleneksel Boğa Güreşleri yapıldı. Muğla ve Aydın'ın ilçelerinden getirilen 84 boğanın mücadele ettiği güreşleri, yaklaşık 3 bin kişilik bir kalabalık izledi.

MAVİ GRUP SEYDİKEMER ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, kalabalık bir heyetle Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu.

ÇALIŞ SAHİL DOLDU TAŞTI

Turizm sezonu devam ederken Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistler eğlenmek için Çalış Sahil’e akın etti.

HAVA SICAKLIKLARI, PLAJLARI DOLDURDU

Fethiye'nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı'nın yaz yoğunluğu devam ediyor. Ağustos ayının sonlarına doğru gelinmesine rağmen kalabalık olduğu görülen Büyük Samanlık Plajında bazı vatandaşlar denize girip yüzerken bazıları da şezlonglarda güneşlendi.

AKŞAMLARI EN KALABALIK ÇİMEN PARK

Fethiye akşamlarında sahil bandında bulunan çimenler akşamları Fethiye Halkı’nın vazgeçilmez dinlenme alanlarından oldu. Sahilde birçok mekân bulunmasına rağmen vatandaşlar Denizatı Restoran ve Reis Kafe arasında kalan kısımda ki çimenlerde vakit geçiriyorlar.

Aşırı kalabalık esnafın yüzünü güldürmeye yetmedi

Dünya’nın en güzel tatil yerlerinden biri olan Ölüdeniz ’de 9 günlük bayram tatilinin 2. gününde yerli ve yabancı turistler ile doldu taştı. Çok kalabalık olmasına rağmen Ölüdeniz çarşısı esnafı kalabalığın işlerine yeterince yansımadığını ifade etti.

Fethiye Belediyesi’nden tanıtım atağı

Dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin Halk Cumhuriyeti’nin en etkili 3 medya kuruluşuna mensup bir grup gazeteci Fethiye Belediyesi’nin organizasyonu ile bu hafta Fethiye’yi ziyaret edecek.

İki kişilik komedi oyunu “Ruh Öküzüm” Marmaris’te sahne aldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam ünlü komedyenler sahne alırken, kalabalık bir seyirci kitlesinin izlediği 'ruh öküzüm' oyunu seyircilerden tam not aldı.

Sezon Hareketliliği Başladı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Fethiye'de hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesi sonrası sahil ve şehir merkezinde sezon hareketliliği başladı.

Ekonomi Bayramı Da Vurdu

Fethiye’de geçen yıllarda dini bayram tatillerinde yaşanan yoğunluğunun olmaması dikkat çekti. Ekonomik sorunlar ve hava koşulları nedeni ile Fethiye eskisi gibi kalabalık geçmedi.

ÇALIŞ SAHİLİ’NDE MOTORSİKLET SORUNU

Bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çalış Sahili’nde trafiğe kapalı alanda dolaşan elektrikli bisikletler ve motosikletler tehlike oluşturuyor. Esnaflar ve vatandaşlar en kalabalık olan zamanlarda sahilde motosikletlerin ve elektrikli bisikletlerin yayaların arasında dolaşmasının tehlike arz ettiğini ifade ediyorlar.

Demirtaş “Yöneticilik Değil, Hizmetkarlık İçin Bu Yoldayız”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimli genel kurulu öncesinde kalabalık bir heyet halinde ziyaretlerini sürdürerek esnafları kongreye davet etti. Demirtaş, “Kesinlikle rehavet yok. Biz esnafımıza yöneticilik değil, hizmetkarlık için bu yoldayız” dedi.

Başkan Otgöz, “Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçe genelinde sürdürdüğü mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşların talep ve sorunlarını dinliyor. Kalabalık bir ekiple mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Otgöz, vatandaşlara belediyenin çalışmalarını anlatarak; “Hizmet için çıktığımız bu yolda, tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Büyük Samanlık plajında eylül yoğunluğu

Fethiye'nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı’nın sonbahar yoğunluğu devam ediyor. Eylül ayının sonlarına doğru gelinmesine rağmen kalabalık olduğu görülen Büyük Samanlık Plajında bazı vatandaşlar denize girip yüzerken bazıları da şezlonglarda güneşlendi.

Alcu, “Daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim”

Avrupa Altın Kemer Şampiyonasında rakibini ilk rauntta yenerek, altın kemeri Fethiye’ye getiren milli boksör Kubilay Alcu’yu Fethiye girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Fethiye’ye kemeri getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Alcu, “İnşallah daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim. Bu güzel karşılama için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Herkes Muğla’ya, Muğlalı Yaylaya gitti

Bayram tatili nedeniyle Türkiye'nin birçok yerinden milyonlarca insan Muğla'ya akın etti, şehrin birçok ilçesi kilitlendi. Muğlalılar ise hem kalabalıktan hem de 50 dereceye yaklaşan sıcaktan kaçarak Denizli'nin Çameli ilçesine gittiler.

Rukiye Öküşge’nin en mutlu günü

Fethiye’de doğuştan el ve ayakları bulunmayan tekerlekli sandalye ile Pazar yerleri ile kalabalık ortamlarda çakmaktan, tükenmez kaleme ve selpak mendile kadar değişik ihtiyaç maddelerini satarak hayatını sürdüren 61 yaşındaki Rukiye Öküşge çanta imalatçısı 51 yaşındaki Mehmet Ali Demreli ile evlendi.

Seydikemer’de pazar yerleri denetlendi

Seydikemer Belediyesi Zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma ekipleri Seydikemer’de kurulan pazar yerlerinde  denetim gerçekleştirdi. Alınan tedbirlerin pazarcı esnafı ve vatandaşlar tarafından uygulanıp uygulanmadığı yönündeki kontrollerde, kalabalık ortamlardan kaçınılması gerektiği uyarısında bulunuldu.

Semt pazarında tam kapanma yoğunluğu

Fethiye’de, Salı günleri kurulan semt pazarında tam kapanma yoğunluğu yaşandı. Pazarların 2 haftadan uzun süre kapanacak olması nedeniyle alışverişe gelenler yoğun kalabalığa neden oldu. Semt pazarında yaşanan yoğun kalabalıkta sosyal mesafe kuralları ihlal edildi.

Menteşe’de “Korona” Pazarı

Muğla'nın Menteşe İlçesi’nde Perşembe günleri kurulan halk pazarında ki yoğun kalabalık tedirgin etti.

Il Gençlik Kollarının heyecanı koronavorüsü unutturdu

AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığı’nda yaşanan başkanlık değişimi sonrası Halil Talha Ülkü, başkanlığı Burak Kaplan’a devretti. Devir teslim töreninden sonra yaşanan kalabalıkta gençliğin heyecanı akıllara korona virüs salgınını getirdi.

Marmaris’te hafta sonu sahilde yürümek yasaklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında saat 17.00 ye kadar zaruri ihtiyaç ve evcil hayvanları dolaştırmak bahanesi ile sahil bantlarında kalabalık oluştuğu için ilçe hıfzıssıhha kurulundan yasak geldi.

Turgutreis, Örnek Bir Kent Meydanına Kavuşuyor

Bodrum'un en kalabalık nüfusa sahip mahallesi Turgutreis, yeni bir meydana kavuşuyor. Bodrum Belediyesi’nin kentin çehresini değiştirecek meydan düzenleme projeleri kapsamında hazırlanan “Turgutreis Meydan ve Çevre Düzenleme” projesi için çalışmalar başladı.