Kamp, Haberleri

Kamp, Haberleri

Fethiye çadır kamp yerleri

Tatilcilerin vazgeçilmezi olan Fethiye, sıcak bir iklime sahip olmasından kaynaklı özellikle yaz dönemleri birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle sayısız kamp alanları bulunan Fethiye’nin en çok merak edilen konularının başında ise bu kamp alanlarının nerelerde olduğudur.

Milli Boksör Fethiye’de Kampa Girdi

2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Sırbistan’da aldığı derecenin ardından Fethiye’de Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol ile kampa girdi.

Muğla Ege Yıldızları Süper Lig Kadın Hokey takımı Kırklareli kampını tamamladı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi'nde başarılarıyla dikkat çeken Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan Muğla takımı, açık alan sezonuna hazırlık için Kırklareli'nde kampını tamamladı.

Köyceğiz Gençlik buluşması kampı sona erdi

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün Köyceğiz Gençlik Merkezinde 31 Ocak-2 Şubat tarihlerinde düzenlendiği gençlere yönelik ara dönem kampı cami gençlik buluşması ile sona erdi.

Fethiyespor Kamp İçin Antalya’ya Gidiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ikinci devrenin ilk haftasını bay geçmenin avantajını kullanarak 8 günlük Antalya kampı geçirecek. Antalya kampı içerisinde Fethiyespor, 2 hazırlık müsabakası oynayacak.

Gençler, Cumhuriyet’in 100. yılında kampta buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gençlik Masası (SOGEM) gönüllü gençleri ile Marmaris Asparan’da 100. Yıl Gençlik Kampı düzenledi.

'Engelsİzciler' projesi hayata geçirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ailelerin engelli çocuklarını bırakabilecekleri huzurlu, güvenli ve keyifli bir ortamın sunulduğu Kısa Mola merkezleri ile sosyal projelere devam ediyor.

Gençler Çadır Kampında Doyasıya Eğlendiler

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu hafta ikincisini düzenlediği çadır kampında gençler doyasıya eğlendiler.

Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak. Lacivert beyazlılar yeni sezon lig hazırlıklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürürken günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın “ Takım olarak lige iyi şekilde hazırlanıyoruz. 28 Temmuzda Bolu’da kampa gireceğiz. Fethiyespor olarak transfer çalışmaları da devam ediyor” dedi.

Fethiye Ve Seydikemer’de Karavan Park Alanı Eksikliğine Çözüm Aranıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), karavan ve kamp alanı, karavan imalatı ve kiralama sektöründen temsilcilerin katıldığı toplantıda, Fethiye ve Seydikemer’de karavan kamp alanlarının belirlenmesi ve karavan turizminin geliştirilmesine yönelik öneriler konuşuldu. Sektör temsilcileri bölgede karavan kamp alanı bulunmaması nedeniyle büyük bir turizm potansiyelinin kullanılamadığını vurgularken, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bölge turizminin çeşitlendirilmesi konusunda birçok çalışma yürüttüklerini belirterek, kamp karavan turizmini desteklemek ve kamp alanları oluşturmak için sektör temsilcilerinden aldıkları önerileri Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taşıyacaklarını söyledi.

FETHİYESPOR AFYON KAMPINA GİDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fehiyespor, kamp için Afyon’a gidiyor. 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan kamp süresince lacivert beyazlılar, bir tane de hazırlık karşılaşması oynanacak.

Tatilden vazgeçmeyenler çadırı tercih ediyor

Yaz sezonu ile hareketlenen turizm bölgelerinde son dönemlerde karavan ve çadır tatili ön plana çıktı. Çadırlar için düzenlenen özel kamp alanlarında kalan tatilcilere göre doğa ile iç içe olmanın yanı sıra ekonomik olması ayrı bir tercih sebebi olarak belirtiliyor.

BoostCamp’te zorlu mücadele 23 Mart’ta başlıyor

Marmaris'te 5 gün boyunca sürecek yol bisikleti kampı Boostcamp, Türk Telekom Prime sponsorluğunda 23 Mart'ta başlıyor. Bu yıl Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kapsamına alınan ve dünyaca ünlü bisikletçilerin yoğun katılım talebi gösterdiği kamp, Türkiye'yi dünyaya tanıtacak. Yerli ve yabancı pek çok bisiklet tutkununu bir araya getirecek.

Fethiyespor Hazırlık Maçını 1-0 Kazandı

Bu sezon 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, Kartepe kampında güç topluyor. Lacivert-beyazlılar Kartepede yaptığı ikinci hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Fethiyespor Tekirdağ’ı Ağırlıyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba mesaisinde Tekirdağspor’u ağırlıyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Alesta Otel’de kampa çekildi. Fethiyespor, ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı almak isterken 3 puana odaklandı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, her maçı final olarak gördüklerini dile getirerek “ Kazanmak için sahaya çıkacağız. Yeniden liderliği yakalamak istiyoruz” dedi.