Kanalizasyon, Haberleri

Kanalizasyon, Haberleri

Köyceğiz’de turizmi geliştirme çalışmaları görüşüldü

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte turizmi geliştirme çalışmaları masaya yatırıldı.

Bodrum turizm sezonuna hazırlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en önemli sorunlarından kanalizasyon, atıksu arıtma tesisleri, terfi merkezleri ve istasyonları, içme suyu hatları gibi birçok farklı proje tamamlanarak Bodrum halkının hizmetine sunuldu.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım projeleri hayata geçiriliyor. Son olarak Dalaman’da çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri İlçede sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına sürdürüyor.

Kanalizasyon Projesinin 21 Bin Metresi Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde kanalizasyon ve alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Milas’ın Ören Mahallesinde 58 bin metrelik kanalizasyon hattının 21 bin 706 metresi tamamlandı.

Muğla Büyükşehir 9 yılda 642 km kanalizasyon hattı

2014 yılında Büyükşehir olan Muğla’da altyapıya büyük yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Bin 806 kilometre içme suyu, 642 kilometre de kanalizasyon hattı çalışmasını tamamladı.

Denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı

Yağmur nedeniyle geçtiğimiz hafta sel oluşan Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Kargıcak Koyu’nda, kumsalda denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı. Çıkan görüntü şaşkınlığa neden olurken durum ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kanalizasyon çalışmaları devam ediyor

Kanalizasyon ve alt yapı yatırımlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde devam ediyor.

Altyapı Çalışması Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir kanalizasyon, içme suyu ve yağmur projelerinin yanı sıra yol ve kaldırım düzenlemeleriyle modern bir kent oluşturuyor.

Düğerek kanalizasyon hattı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapıyı güçlendirmek, altyapı hizmetlerinden yararlanma oranını arttırmak için çalışmalarına devam ediyor.

TURİZM ALTYAPI VE DİGİTAL NOMAD’S PROJESİ TOPLANTISI 

İlçede turizm alanında içme suyu, kanalizasyon, atık su arıtma, katı atık toplama ve bertaraf tesisleri, telekomünikasyon, elektrik, ulaşım gibi altyapı konularındaki sorunların, eksikliklerin turizm sezonundan önce tespiti ve giderilmesi, kurumlar arası koordinasyonun tesisi noktasında gerekli planlamanın yapılması, çalışmaları değerlendirmek ve takibini gerçekleştirmek ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen yeni nesil iş ve çalışma dünyası çalışanlarını bölgeye getirebilmek amacıyla yürütülen “Dalyan Digital Nomads” projesinin istişare toplantısı yapıldı.

BAŞKAN KARACA, “ALT YAPI SORUNUNU ÇÖZDÜK”

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler ile kahvaltıda buluşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin sorunlarını ve bu zaman kadar yapılan çalışmalar hakkında basına bilgiler aktardı.

RUHSATSIZ YAPILARA GEÇİCİ SU VE ELEKTRİK ABONELİĞİ

Ruhsatı alınmış ve buna göre yapılmış olan ya da hiç ruhsat alınmamış yapılara, yol, elektrik, su, telefon, kanalizasyon, doğal gaz gibi alt yapı hizmetlerinden birinin veya birkaçının götürüldüğünün belgelenmesi halinde elektrik ve su aboneliği yapılabilmesine imkân tanındı.

Öztürk “Büyükşehir sınıfta kaldı. Rezil olduk”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk Fethiye Körfezi’ne akan kanalizasyon ve bunun sonucunda sahil kesimlerinde ortaya çıkan koku ile ilgili açıklama yaptı. Öztürk “Kriz masaları yemek yemek için değil bu tür sorunları çözmek için oluşturulur” dedi.

Korona öldürmedi koku öldürecek

Fethiye Kordonunda yayılan koku vatandaşları canından bezdirdi. Vatandaşlar kokunun Cuma gününden bu yana Fethiyespor Otoparkının hizasından denize akıtılan fosseptik kokusu olduğunu ifade ettiler.

Şebeke bakı ve görüntüleme hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Sakarya Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından, Kanalizasyon, Yağmursuyu Şebeke Bakım ve Görüntüleme hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Karaca, “Fethiye’yi sezona yetiştireceğiz” 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Sezona yetişmesi için tüm ekipler var gücü ile çalışıyor. Bölgemizde yapılan bu büyük yatırımlara öncülük eden sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte çok güzel hizmetler yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bizim amacımız Fethiye’nin geleceğini hazırlamak” ifadelerini kullandı.