Kanser Hastaları Haberleri

Kanser Hastaları Haberleri

“Yaşam İçin Yarış” koşusu yapıldı

Fethiye’de geliri kanser tedavisi ve araştırmalarında kullanılmak üzere Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi.

Kanser Hastaları İçin Satış Yapıyorlar

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda FETAV adına satış yapan gönüllüler, kazançları ile kanser hastalarına destek olduklarını FRT TV muhabirlerimize anlattı.

KANSER HASTALARI İÇİN KOŞTULAR

FETAV tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikten elde edilen gelirle, Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji Departmanı’na destek olunacak.

KANSER HASTALARI İÇİN KOŞACAKLAR

FETAV tarafından organize edilen “Yaşam İçin Yarış” etkinliğinde, 30 Ekim Pazar günü Kanser hastalarına destek olmak için koşacaklar. 

Girgin; “İktidar Kanser Hastalarımızın Sesini Niye Duymuyor?”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, “Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kanser Tarama (Pet-CT Nükleer Tıp) ve Kanser Tedavi Ünitesi (Radyasyon Onkolojisi MR-Linac) ne zaman tam kapasiteyle hizmete girecektir?” diye sordu. Girgin açıklamasında şunları söyledi:

Lösev ‘Den Kanser Hastalarına Et Yardımı

LÖSEV kanser ile mücadele eden ailelerini 12 ay boyunca taze kırmızı et ve et ürünleri ile destekliyor. Mutlu Et Projesi kapsamında Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kanser tedavisi gören hastalara et yardımı yapıldı.

Her kurban lösemili çocuklara can!

LÖSEV, 15 yıldır Türkiye’de vekâleten kurban kesimi yaptırıyor ve etini lösemili ve kanserli çocuklar ve ailelerine, ihtiyaç sahibi yetişkin kanser hastalarına dağıtıyor. LÖSEV, bu yıl için vekâleten kurban bağışı fiyatlarını 1.450 TL olarak açıkladı.

KANSER HASTALARI İÇİN YARIŞTILAR…

Bu yıl 4.kez gerçekleşen “Yaşam İçin Yarış” koşu etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti. Her yıl Ekim ayında düzenlenmekte olan “Yaşam için yarış” etkinliğinin geliri; Kanser hastalarının tedavisi için kullanılmakta. Elde edilen gelir ile her yıl kanser hastalarının tedavisi için Fethiye Devlet hastanesine araç, gereç ve cihaz alınmakta...

“YAŞAM İÇİN YARIŞ” KANSER HASTALARINA UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR…

Önümüzdeki Ekim ayı içersinde dördüncüsü gerçekleşecek olan “Yaşam İçim Yarış” etkinliğinin toplantıları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Fetav’da; Dilek Dinçer başkanlığında düzenlenen toplantıda yapılacak olan aktiviteler görüşüldü. Fetav Müdürü Dilek Dinçer gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamada “Yaşam için Yarış” Projemizin gelecek dönem etkinliklerini görūşmek ūzere bir araya geldik. Komite ūyelerimizin enerjileriyle daha būyūk başarılara yelken açtık” dedi.