Kapadokya Haberleri

Kapadokya Haberleri

Nevşehir’de Anadolu Basın Buluşması yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Mardin Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği Anadolu Basın Buluşmaları’nın ikincisi Nevşehir’de yapılıyor.

Formula 1 Dünya Şampiyonu Hamilton, Fethiye’de Tatilini Sürdürüyor

Formula 1'in efsane ismi Lewis Hamilton, tatilini Fethiye'de geçiriyor. Türkiye’de tatil yapmaktan keyif alan Hamilton, Kapadokya’nın ardından tatil için Fethiye’yi seçti.

Turizmciler uyardı! “Bayramda dolandırılmayın”

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere tatil destinasyonlarında yoğun rezervasyon talebi oluşturdu. Kıyı destinasyonlarında Antalya'da Alanya, Side, Belek, Kemer ve Kaş öne çıkarken Ege'de Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris ve Fethiye tercih ediliyor. Kültür turlarında ise Kapadokya ilk sırada yer alıyor.

Çinli Medya Grubu Fethiye’yi Tanıtacak

Türkiye’ye daha fazla Çinli turistin gelmesi için kültür ve turizm bakanlığı çeşitli çalışmalar yaparken, Çin’den gelen bir medya ekibi Fethiye’de de tarihi ve turistik yerleri görüntüledi. Fethiye merkezinin yanı sıra Kayaköy, Ölüdeniz çevresinde çekimler yapan ekip özellikle yamaç paraşütü uçuşlarını da görüntüledi. Çin medya grubunun rehberi Ali Süavi, Çin’de Fethiye’nin yıldızı yavaş yavaş parlıyor. Fethiye Kapadokya ile adeta yarışıyor’ ifadelerini kullandı.