Kapalı Çarşı Haberleri

Kapalı Çarşı Haberleri

Başkan Ünlü denetimlerini sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi.

Sağanak sonrası Marmaris'te denizin rengi değişti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğlen saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağışlarla, kapalı çarşıda bazı iş yerlerini su bastı, esnaf zor anlar yaşadı. Denizin rengi ise kahverengiye döndü.

Marmaris’te sağanak yağış sonrası kapalı çarşıyı su bastı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan şiddetli yağış uyarısının ardından dün akşam saatlerinde başlayan ve ara ara hızını arttıran yağmur yağışı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde etkili oldu. İlçe merkezinde bulunan Kapalı Çarşı, yağış sonrası su altında kaldı.

Belediye'den Kapalı Çarşıda işgaliye denetimi

Marmaris Belediyesi Zabıta ekipleri Kapalı Çarşı bölgesinde işgaliye denetimi yaptı.

Başkan Oktay, Kapalıçarşı esnafıyla bayramlaştı

Bayram ziyaretlerine üçüncü gün de devam eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Kapalıçarşı'daki esnafla bir araya geldi.

Marmaris Kapalı Çarşı bakımdan geçiyor

Marmaris Belediyesi, Kapalı Çarşı'nın üst tentelerini yenilemeye devam ediyor. Çarşıda çürüyen kısımları bakım ve onarımdan geçiren ekipler bölge esnafının rahat bir kış geçirmesi için çaba gösteriyor.