Kaplan Haberleri

Kaplan Haberleri

Anadolu Kaplanları Dünya Kapılarını Zorladı

Anadolu Aşçılar Federasyonu (ANFED) Avrupa üzerinden dünya mutfağında kendilerini göstererek büyük ilgi topladı.

Muğla Yeni Yıla Yoğun Sis Altında Girdi

Muğla 2024 yılının ilk sabahını sisli bir ortamda karşıladı. Geçen yıllara oranla mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık ile yeni yıla giren Muğla’da, Menteşe’den Denizli’ye, Marmaris’e ve Yatağan’a ulaşımın sağlandığı karayolu yoğun sis ile kaplandı.

Datça'da deniz 15 dakikada çamurla kaplandı

Muğla'nın Datça ilçesinde etkili olan ve 15 dakika süren sağanak yağış sonrasında, Kumluk Plajı'nda deniz adeta çamur rengine büründü.

Cevizin faydalarını anlattı

Her derde deva olan cevizin faydaları saymakla bitmiyor. Cuma pazarında satış yapan Musa Kaplan ise FRT TV’ye cevizin faydalarını anlattı.

Cansız bedeni bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dalış yaptıktan sonra kendisine ulaşılamayan ve kayıp ihbarında bulunulan profesyonel dalgıç Ergün Kaplan (52) sahil güvenlik ekipleri tarafından denizde ölü olarak bulundu.

Yıldız Kaplan ibadet edenlere saldırdı

Oyuncu Yıldız Kaplan, Göcek’te teknesinde ibadet eden insanları gizlice kayda alıp "Gerçek Müslümanlık budur." ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Tan, ‘Biz sadece milletimizin dediğine bakıyoruz'

Ortaca’da beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, İlçe Başkanı Burak Kaplan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’ 21 yıl önce bir hayal kurmuştuk.

KAMPÇILARIN GÖZDESİ KÖYCEĞİZ SANDRAS DAĞI'NDA KAR ETKİLİ OLDU

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinin merkezinde yağmur, özellikle kampçıların gözdesi olan Sandras Dağı'nda ise kar etkili oldu. Karla kaplanan dağ ise kartpostallık görüntüler oluşturdu.

SAĞANAK YAĞIŞ SONRASI YOLLAR ÇAMURLA KAPLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinden bu yana etkili sağanak yağışlar, ara ara dolu şeklinde yağarken hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur sularının getirdiği çamurlar yolları kapladı.

SEYDİKEMER'DE KARLA KAPLANAN YOLLAR AÇILDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu.

BODTO ADAYI KAPLAN, PROJELERİ AÇIKLAMAYA BAŞLADI

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) seçimlerinde Halikarnas Çalışma Grubu'nun adayı iş adamı Engin Kaplan, ‘Bodrum için sözümüz var' sloganıyla projelerini tanıttı.

HALİKARNAS ÇALIŞMA GRUBU YEREL ESNAFIN KALKINMASI İÇİN TER DÖKECEK

Bodrum Ticaret Odası seçimlerine kısa bir süre kala Halikarnas Çalışma Grubu'nun adayı iş adamı Engin Kaplan, gelecek dönemde stratejik hamlelerle yerel esnafın kalkınması için çalışmalar yürütüleceğini belirtti.

Bodrum Ticaret Odası Başkan Adayı Kaplan, “Kurumlar seçim sürecinde tarafsız olmalıdır”

Bodrum Ticaret Odası seçimlerine kısa bir süre kala adaylardan iş adamı Engin Kaplan projelerini ve hedeflerini anlatmak üzere basın açıklaması düzenledi. Bodrum'daki kurum ve kuruluşların seçim sürecinde tarafsız olması gerektiğini vurgulayan Kaplan, 'Biz kurumlardan destek talep etmek bir yana, kurumunuzu koruyun ve tarafsız olun dedik. Biz bu çağrıyı yaparken, herkesin bu konuda özenli olmadığını görüyoruz bununda doğru olmadığını belirtmek isteriz' dedi.

ORTACA BELEDİYESİ YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR

Fevziye ve Sarıgerme Mahalleleri bağlantı yolları saygı asfalt ile kaplandı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “Biliyorsunuz kültürümüzde yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçemizde bulunan yolların yenileme çalışmalarını ara vermeksizin yapıyoruz. Biz inanıyoruz ki yerel yönetimlerin başarısı şehirleri bayındır hale getirilmesi nispetinde değerlendiriliyor. İlçemizde çok şükür sorunlu yollarımız kalmadı dedi.

Heykeller kovanlarda sanat eserine dönüştü

20 Mayıs Arı Günü etkinlikleri çerçevesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Arı ve Arıcılık Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte arı kovanlarına yerleştirilen heykeller, arılar tarafından balmumuyla kaplandı. Eserler düzenlenen sergide görücüye çıktı.

DENİZ TAKSİLERİNDE İHALE SIKINTISI

Ülkemizin Dünyaya açılan kapılarından bir tanesi olan Ölüdeniz’de sürat tekneleri kısa süreli tur düzenleyerek turizme katkı sağlayan Ölüdeniz Taksi Bot Kooperatifi Üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Nisan tarihinde yapılacak olan deniz taksi plakası ihalesinde yer alan şartlar nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyor.

Tarihi Muğla evleri beyaz örtüyle kaplandı

Muğla'da Pazartesi günü etkili olan kar yağışı yerini güneşli havaya bırakırken, merkez ilçe Menteşe'nin Saburhane ve Tabakhane semtlerindeki tescilli tarihi evler kar yağışı sonrası beyaz örtü ile kaplandı.

Fethiyespor zor şartlar altında Erokspor maçında

Lider Fethiyespor 19. hafta mücadelesinde Erokspor ile karşılaşıyor. İstanbul’da yoğun kar yağışı olması nedeniyle saha zemini kar ile kaplanmış durumda bulunuyor. Görevliler karşılaşmanın oynanacağı sahayı maç saatine yetiştirmeye çalışıyorlar. 

Seydikemer'de asfalt çalışmaları tamamlandı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı doğrultusunda başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. 18 mahalle asfaltla buluşurken toplamda 54 kilometre yol asfaltla kaplandı.

Kaplan, “Kolay lokma değiliz”

Fethiyespor evinde Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak. Takımı ile Fethiye’ye gelen Kardemir Karabükspor temsilcileri maç öncesi FRT TV’ye değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul ve Muğla’da kaldırımlar Düzce taşları ile kaplanıyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi'nin bünyesinde çalışmalarına devam eden Beltaş bünyesinde üretilen doğal kaldırım taşları, İstanbul İstiklal Caddesi ile Muğla Bodrum Yalıkavak Palmarinaya döşendi.

"Mahalle Bizim Gençlik Bizim" etkinliği kapsamında Karaçulha Gönüllüleri Derneğine ziyaret

Ak parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ile Ak parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil beraberinde Karaçulhalı gençler, "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" etkinliği kapsamında Karaçulha Gönüllüleri Derneğine ziyarette bulundu.

Yangının ardından doğa kendini yenilemeye başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz tarihinde başlayan ve 9 gün süren orman yangınları sonucu yanarak siyah örtü ile kaplanan doğa kendini yenilemeye başladı. Yanmış ağaçların içinden çıkan yeşillikler insanlara umut oldu.

Muğla'nın AK Gençleri Erdoğan'la buluştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde çalışmalarını Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda sürdürdü. Buradaki programı esnasında AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarından oluşan bir heyet Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

İşte Muğla’ya yapılacak yatırımlar

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, AK Parti’li 6 Belediye Başkanından ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan’dan oluşan Muğla heyeti, TBMM’de Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi. 

Behçet Saatcı İyi Parti’ye dönecek mi?

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Muğla İyi Parti teşkilatı ile bir araya geldi. Akalın, Gerçek Fethiye Gazetesi muhabiri Ferdi Yavuz’un “Behçet Saatcı İYİ Parti’ye dönecek mi?” ve “İYİ Parti il başkanı kim olacak?” sorularına cevap verdi.

Il Gençlik Kollarının heyecanı koronavorüsü unutturdu

AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığı’nda yaşanan başkanlık değişimi sonrası Halil Talha Ülkü, başkanlığı Burak Kaplan’a devretti. Devir teslim töreninden sonra yaşanan kalabalıkta gençliğin heyecanı akıllara korona virüs salgınını getirdi.

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK komuta kademesi Aksaz’da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri Komuta Kademesi ile Aksaz Deniz Üz Komutanlığı'na gelerek Kaplan Pençesi 2020 Tatbikatı'nı takip etti. Bakan Akar, Yunanistan'ın 3 ayda 46 NAVTEX, 1 Ekim'den itibaren de Ege ve Doğu Akdeniz'de toplam 22 eğitim sahası ilan ettiğini belirterek, Bunlardan sadece ikisini kullandı. Bunların iyi komşuluk ilişkilerinin karşıtı olduğunu da kendilerine bir kez daha hatırlatmak istiyorum' dedi.

CHP Muğla’da Neler Oluyor?

Muğla’daİl Genel Meclis Üyeliği ve başkan vekilliği yapan CHP’li Marmaris Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e, hem seçimlerden hem de sel ve su baskınlarından dolayı tepki gösterdi. Bu durum CHP Muğla’da neler oluyor dedirtti.

23 NİSAN KUTLAMALARI TÖRENLE BAŞLADI

Fethiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yılı büyük bir coşku ve gururla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Beşkaza Meydanında düzenlenen törenle başladı. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Fethiye Garnizon Komutanı ve Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, Vatan partisi ilçe başkanı Selçuk Selvi, BTP ilçe başkanı Perihan Kaplan, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları, öğretmenler, öğrenciler, yabancı öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.