Kar Şerbeti Haberleri

Kar Şerbeti Haberleri

Fethiye’de kar şerbeti sezonu açıldı! Fiyatı ne kadar? Hangi çeşitler var?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonunun vazgeçilmezi olan kar şerbeti sezonu açıldı. Fethiye’de kar şerbeti satan Arif Arslan, havaların ısınmasıyla beraber kar şerbeti satışlarının başladığını açıkladı. Bir bardak kar şerbeti ne kadar? Fiyatlar uygun mu? Kendisine sorduk..

Kar Şerbeti Satarak Öğrencilere Destek Oluyor

Fethiye’de kar şerbeti satarak geçimini sağlayan Mustafa Abbas, kazancının bir kısmını öğrencilerin eğitim hayatında destek olmak için kullanıyor.

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi 'Kar şerbeti'

Fethiye’nin kavurucu yaz sıcaklarında halk pazarının kurulduğu günlerde satışı yapılan 'kar şerbeti' vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Fethiye’de şehitler için kar şerbeti hayrı

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği tarafından dernek binası önünde, şehitler hayrına kar şerbeti ikramı yapıldı.

BBP'den Muhsin Yazıcıoğlu adına kar şerbeti ikramı

Büyük Birlik Partisi Yönetimi, Muhsin Yazıcıoğlu için parti binası önünde vatandaşa kar şerbeti ikramı yaptı.

BBP’DEN MUHSİN YAZICIOĞLU ADINA KAR ŞERBETİ İKRAMI

Büyük Birlik Partisi Yönetimi, Muhsin Yazıcıoğlu için parti binası önünde vatandaşa kar şerbeti ikramı yaptı.

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi ‘Kar şerbeti’

Ege Bölgesi'nin kavurucu yaz sıcaklarında halk pazarının kurulduğu günlerde satışı yapılan 'kar şerbeti' vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Başkan Otgöz, Seydikemer’in Lezzetlerini Tanıttı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Saklıkent Kanyonu’nda ‘Türk Mutfağı Haftası’ kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte yöresel lezzetlerden ‘Keşkek’ ve ‘Kar şerbetini’ vatandaşlara ikram etti.