Karayol Haberleri

Karayol Haberleri

Tatilcilerin araç kuyruğunun sonu görünmüyor

 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için özel araçları ile Muğla’nın Marmaris, Datça ve Fethiye ilçelerine gelen vatandaşlar, tatil sonu dönüşlerinde karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

Muğla’da kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Muğla-Denizli karayolu Ortaköy kavşağında meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Milas-Söke Karayolu'nda feci kaza: 1'i çocuk 5 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi'nde dört otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Marmaris’te trafik kazası: 2 yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Datça karayolu Mezargediği mevkiinde öğleden sonra meydana gelen kazada iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Seydikemer’de Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Sarıyer mevkiinde kaza yapan lastik yüklü kamyonda sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılırken burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Milas’ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında orman işletmeye ait acil müdahale aracı ile kargo aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 orman işletme personeli hafif şekilde yaralandı.

Muğla’da Yolcu Otobüslerinde Emniyet Kemeri Kullanımı Hakkında Toplantı Yapıldı

Muğla’nın Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz Kaymakamlıkları tarafından “Şehirlerarası Otobüslerde Yolcuların Emniyet Kemeri Kullanımı” istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Milas’ta Dolu Yağışı Yolları Kapattı

Muğla’nın Milas ilçesinde gece saatlerinde sağanak yağış ile birlikte başlayan dolu yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Dolu yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yollarının ulaşıma kapanırken Belediye ekipleri dolu küreme mesaisine çıktı.

Milas-Bodrum Karayolu'nda Buzlanma Kaza Getirdi

Muğla Milas-Bodrum karayolunda, buzlanma sebebiyle meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Olayda araçlardan biri çarpışmanın etkisiyle refüje savrulurken, kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Milas-Yatağan Karayolunda Kaza: 1 Ölü

Milas-Yatağan karayolunda meydana gelen trafik kazasında sürücü yaşamını yitirdi.

Kaçan Sürücü Yakalandı, Yaralı Kadın Öldü

Yatağan-Menteşe Karayolu Akçaova mevkiinde öğle saatlerinde park halindeki araca çarptıktan sonra kaçan sürücü Denizli karayolunda Gazeller Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Filiz Erdem Ülgen yaşamını yitirdi.

Menteşe’de Kaza, Biri Ağır İki Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracı karıştığı kazada iki kişi yaralanırken, yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yolcu Otobüsü Feci Şekilde Devrildi, 9 Ölü 28 Yaralı

Marmaris-Fethiye-Mardin güzergahında ilerleyen yolcu otobüsü, Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 9 kişi hayatını kaybetti.

Ölüm Kavşağı Sinyalizasyona Kavuştu

Yaz aylarında Muğla’nın e fazla araç sirkülasyonunun yaşandığı Gökova’dan Fethiye ve Antalya’ya ulaşımın sağlandığı karayolu Gökova Mahallesi yol ayrımında sinyalizasyon olmadığı için çok sayıda yaralamalı ve ölümlü kaza meydana gelmişti. En son 28 Ekim 2023 tarihinde kavşakta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirmişti.

Seydikemer’de Aynı Yerde Bir Dakikada İki Kaza

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir dakika içerisinde aynı yerde yaşanan iki farklı kazada 2 kişi yaralandı.

Motosikletli Gençlerin Tehlikeli Sürüşleri Kameralara Yansıdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletli gençler, trafikte can güvenliklerini tehlikeye düşürerek ilerlerken, o anlar ise cep telefonları ile görüntülendi.

Muğla Yeni Yıla Yoğun Sis Altında Girdi

Muğla 2024 yılının ilk sabahını sisli bir ortamda karşıladı. Geçen yıllara oranla mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık ile yeni yıla giren Muğla’da, Menteşe’den Denizli’ye, Marmaris’e ve Yatağan’a ulaşımın sağlandığı karayolu yoğun sis ile kaplandı.

Türk Usulü Yardıma 2 Bin 180 Tl Ceza

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece saatlerinde yolda kalan bir araç, başka bir aracın kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki aracı itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Muğla’da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

Muğla- Aydın karayolu kontrol noktası yakınında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

MİLAS TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

Milas-Bodrum karayolu, Kemikler Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Muğla Büyükşehir Zabıtasından kayıt dışı ile mücadele denetimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri hal dışında kayıt dışı alışverişin önüne geçmek için karayollarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler 24 kontrol noktasında Bin 60 denetim gerçekleştirdi.

Muğla’da sis etkili oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yoğun sis trafiği olumsuz etkiledi.

İki otomobil çarpıştı

Muğla-Yatağan karayolunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan tır, refüjde asılı kaldı

Muğla'nın Milas - Bodrum Karayolu'nda seyir halindeyken kontrolden çıkan tır, refüjde asılı kaldı.

Azeri gelin, zamanla yarışarak 3 kişinin hayatını kurtardı

Önceki gece Milas-Bodrum Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında isimsiz bir kahraman gibi kaza yerine gelip yaralılara müdahale eden ve 3 kişinin hayatını kurtaran kadının Azerbaycanlı bir gelin olduğu ortaya çıktı.

1 kişiyi öldürüp kaçtı

Milas-Bodrum karayolunun 17. kilometresinde, meydana gelen trafik kazası, bir kişinin ölümüne iki kişinin de ağır yaralanmasına neden oldu. Güvenlik güçlerinin yoldaki yayaya çarpıp kaçan ve bir kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olup sürücüyü aradığı öğrenildi.

Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu

Aydın-Muğla karayolunda seyreden 09 ACE 884 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu. Meydana gelen trafik kazasında Çine Devlet Hastanesi’nde görevli doktor Güliz E. yaralandı.

Muğla'da bisiklet ile tehlikeli yolculuk

Muğla-Antalya Karayolu'nda bir kamyonun arkasına tutunarak hızla ilerlemeye çalışan bisiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, amatör kameraya yansıdı.

Milas-Yatağan karayolunda akla hayale sığmayan trafik kazası

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası görenleri ve güvenlik güçlerini şaşırttı. Bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralanırken, suikast gibi kazanın oluş şeklini çözmek için ekipler soruşturma başlattı.

Milas-Bodrum Yolu'ndaki feci kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

 Milas-Bodrum Karayolu'nda dün meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, biri profesör 3 kişinin de yaralandığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazada otomobilin arkasına hiç bakmadan şerit değiştirip seyir halindeki otobüsün önüne geçtiği görüldü.