Karikatür Yarışması Haberleri

Karikatür Yarışması Haberleri

Atapark’ta BaBaZuLa Rüzgarı Esti

Dünyaca ünlü karikatür sanatçısı, “Çizgilerin Efendisi” Turhan Selçuk adına Milas Belediyesi tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni programı kapsamında BaBaZuLa konseri gerçekleştirildi.

Turhan Selçuk Karikatürlü Park’a Çirkin Saldırı…

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen Turhan Selçuk’un Sanatı Sempozyumu ve 12. Turhan Selçuk Uluslararası Karikatür Yarışması Ödül Töreni kapsamında yenilenen Turhan Selçuk Karikatürlü Park, yenilenen yüzü ve içerisinde bulundurduğu eserlerle ziyaretçilerine görsel bir şölen sunmaya devam ederken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin çirkin hedefi haline geldi.

4. Uluslararası Karikatür Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin dördüncüsünü düzenlediği ‘EĞİTİM’ konulu uluslararası karikatür yarışmasının ödül töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile gerçekleştirildi.

Karikatür yarışması jürisi toplandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yılki konusu 'Yangın' olarak belirlenen 3'ncü uluslararası karikatür yarışmasına 60 ülkeden 482 eser sahibinin Bin 140 adet karikatürle katıldı.

Büyükşehir Karikatür yarışmasının teması ‘Orman Yangınları’

Muğla'nın Bodrum, Milas, Köyceğiz, Marmaris, Fethiye, Seydikemer, Menteşe, Yatağan ve Datça ilçelerinde Temmuz ayının sonu ve Ağustos ayında çıkan orman yangınlarında yaklaşık 66 bin hektar alan zarar görmüştü. Bu nedenle Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yangın' temasının işlediği 3'üncü uluslararası karikatür yarışması devam ediyor. Yangınların nedenleri, zararları, ekolojik sisteme, canlılara, ekonomiye etkilerinin konu alındığı karikatür yarışmasının başvuruları 20 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek.

“11. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması” başvuruları başladı

Milas Belediyesi tarafından bu yıl 11.si düzenlenecek olan Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması başvuruları başladı. Yarışmanın son başvuru tarihi ise 01 Mayıs 2021 olarak belirlendi.Konu kısıtlamasının olmadığı yarışma tüm çizerlere açık olacak.