Karne Haberleri

Karne Haberleri

Başkan Uzundemir miniklere karne hediyesi verdi

Ortaca Belediyesi tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamlanması nedeni ile tatile giren çocuklar için Çocuk Şenliği düzenlendi. Etkinlikte çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynayan çocuklar keyifli saatler geçirdiler.

Muğla’da 167 Bin 013 Öğrenci Karne Aldı

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sona erdi. Muğla’da 838 okulda, toplam 167 bin 013 öğrenci ve 15 bin 547 öğretmen tatile girdi.

Köyceğiz’de Öğrenciler Dönem Sonu Etkinliğinde Ok Uçurdular

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca tüm okullarda, karne öncesi "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" olarak yürütülen, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün titizlikle koordine edip iştirak ettiği hafta çeşitli etkinliklerle tüm hızıyla devam etti.

Köyceğiz’de 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an’a geçti

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kurslarında okuyan minik öğrenciler yarıyıl tatiline Kur’an-ı Kerim okumaya başlama sevinci ile girecek. 4-6 yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler karne töreni, elif cüzünü bitirme ve Kur'an'a geçme törenleri ile Cuma günü yarıyıl tatiline çıkacak.

Muğla’da 167 bin 013 öğrenci karne alacak

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemi 19 Ocak 2024 Cuma günü sona erecek. Muğla’da 838 okulda, toplam 167 bin 013 öğrenci ve 15 bin 547 öğretmen tatile girecek.

Köyceğiz’deki okullarda eğlenerek öğrenme haftası başlıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm ülkede olduğu gibi, okullarda karne öncesi “Etkinlik Haftası” dönemi başlıyor.

Su ürünleri ihracatında Muğla zirvede

Türkiye'de 2000 yılı sonrasında ihracatın yıldız sektörlerinden biri olan su ürünlerinin ihracatta 2023 yılı ilk yarı karnesi belli oldu. 2022 yılının ocak-haziran döneminde 760 milyon dolarlık dövizi Türkiye'ye kazandıran su ürünleri sektörü, 2023 yılının ilk yarısında ihracatını yüzde 9'luk artışla 829 milyon dolara taşıdı.

Seydikemer’de Karne Heyecanı

Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin karne sevincine ortak oldu.

Vekil Otgöz öğrencilerle karne heyecanı yaşadı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve anasınıfında öğrencilerin karne sevincine eşlik etti.

Kaymakam Karaman, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Çamköy İlkokulu’nda öğrenciler ile bir araya gelip öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Başkan Gümüş’ten Karne Günü Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2022 - 2023 eğitim - öğretim yılının sona ermesi ile yazılı bir mesaj yayınladı.

Bodrumspor’un iç saha karnesi nasıl?

Bodrumspor, Play Off 2.tur mücadelesinde Eyüpspor ile karşılaşacak. Bodrumspor’un iç saha karnesini okuyucularımız için araştırdık.

Bodrumspor’un deplasman karnesi nasıl?

Zor karşılşama öncesi Eyüpspor’un iç saha, Bodrumspor’un deplasman karnesi okuyucularımız için araştırdık.

YUNANİSTAN’IN İNSANLIK SUÇU KARNESİ

Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından son aylarda tüm dünyanın gözü önünde insanlık dramına sebep olan Ege kıyısındaki Yunan adalarına sadece Türkiye'den değil, Libya, Mısır, Tunus gibi ülkelerden geçiş yapan düzensiz göçmenler can salı ve lastik botlara bindirilerek Türk karasularına geri itiliyor.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR

17 Haziran 2022 Cuma günü karnelerin alınmasıyla başlayan 3 aylık yaz tatili 12 Eylül 2022 Pazartesi günü sona erecek ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başlayacak.

Marmaris Belediyesi’nden çocuklara karne hediyesi

Marmaris Belediyesi, tatile giren çocuklara karne hediye olarak tiyatro oyunu armağan etti. 'Karagöz Öğreniyor' ile 'Şirin Baba ve Kelebek Avcısı' isimli iki tiyatro oyunuyla çocuklar eğlenceye ve gülmeye doydu.

Karne hediyesi tiyatro oyunu

Marmaris Belediyesi kısa bir süre önce okulların kapanmasıyla yaz tatiline giren çocuklar için ücretsiz tiyatro oyunları düzenleyecek.

Köyceğiz’de Yaz Kur’an Kursları başlıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde öğrencilerin 17 Haziran itibariyle karne almaları sonrasında, Diyanet İşleri Başkanlığı 'Haydi koş gel, Camiler seninle güzel' adı altında yaz Kur'an Kursları düzenledi. Köyceğiz'deki Camilerde ve Kur'an Kurslarında 27 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Kurslar, sabah 10.00-12.00 saatleri arasında haftanın 5 günü devam edecek. Yaz Kur'an kursları ile çocuklara Kur'an-ı Kerim, meali, ezber, itikad, ibadet, siyer ve ahlak konularında bilgiler verilecek.

Öğrencilere karne hediyesi Ülkü Ocakları'ndan

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 100 bin öğrenciye karne hediyesi dağıtılacağını duyurdu.

Başkan Gümüş’ten Karne Hediyesi Lunapark Bileti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Cuma günü sona erecek 2021 - 2022 eğitim - öğretim yılı sonunda karnesi getiren öğrencilere lunapark bileti hediye edecek.

Muğla’da 164 bin 658 öğrenci karne alacak

17 Haziran'da sona erecek 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Muğla genelinde 777 okulda toplam 164 bin öğrenci karne alacak.

Başkan Gümüş’ten Karne Günü Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 2021- 2022 eğitim - öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, “Pandemi engelinin olmadığı bir eğitim - öğretim yılını geride bıraktık. Karnelerini alarak yaz tatiline başlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Öğrencileri karne heyecanı bastı

2021-2022 öğretim yılının bitmesine sayılı günler kalmışken öğrenciler karnelerini bir an önce alma hayali kuruyor. Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 17 Haziran Cuma günü karnelerini alarak 2021-2022 eğitim ve öğretim yılını tamamlayacak.

Köyceğiz’de Kur’an Kursu öğrencileri karne sevinci yaşadı

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı Beyobası Mahallesi 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrenciler 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin sona yaklaşması nedeniyle karne sevinci yaşadı.

Yarıyıl tatilinde öğrencilere ücretsiz sinema 

Menteşe Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocukları tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda yarıyıl tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz sinema gösterimi hazırlandı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek sinema gösterimiyle çocuklara sömestr sevinci yaşatılacak. 

Marmaris Belediyesi’nden çocuklara karne hediyesi

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen yarıyıl tatili etkinlikleri iki ayrı yerde başladı.

Geleceğin hafızları karnelerini aldı

Fethiye Müftülüğü Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimi devam eden öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. 

Ülkü Ocakları’ndan öğrencilere karne hediyesi

Muğla Ülkü Ocakları yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere karne hediyesi dağıttı.

Ormancılardan öğrencilere karne hediyesi ‘Fidan’

Menteşe Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Yasemin Uysal ve Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi Biyoloji öğretmeni Aslı Durmaz koordinatörlüğünde Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığıyla Nefesim Ol adlı eTwinning Projesi geliştirildi.

Muğla’da 153 bin 249 öğrenci karne aldı

Muğla il genelinde 789 okulda, 153 bin 249 öğrenci ve 13 bin 653 öğretmen yaz tatiline başlarken, Menteşe İlçesi Sabri Acarsoy İlkokulu'nda 2020-2021 eğitim-öğretim yılının kapanışı ve karne dağıtım etkinliği gerçekleştirildi.