Karşı Karşıya Gelecek Haberleri

Karşı Karşıya Gelecek Haberleri

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

Kumluca maçı öncesi maça davet

Bölgesel Amatör ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor ilk yarının son maçını kendi sahasında Kumluca Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Maç Öncesi 48 Gençlik taraftar grubu muğlalı sporseverleri maça davet etti.

Ege Yıldızları’nın Avrupa şampiyonası hedefi için 2 maçı kaldı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden Menteşe Ege Yıldızları 7-8 Ocakta oynanacak süper finalde son 2 takım ile karşı karşıya gelecek.

Bodrum FK’nın rakibi Menemen FK

Bodrum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Çağdaş Bodrum Spor galibiyete odaklandı

Çağdaş Bodrum Spor, Türk Telekom'la pazar günü karşı karşıya gelecek. Efes maçında ortaya koydukları performansla beğeni toplayan Çağdaş Bodrum Spor, Telekom karşısında galibiyete odaklandı.

Ege'de puan savaşı

Ligin ilk haftasında Giresun’u tek golle geçen Bodrumspor ile Giresun’da Bandırmaspor ile berabere kalan Erzurumspor, bugün saat 17:00’da karşı karşıya gelecek.

Bodrum 2 de 2 istiyor

Sezonun ilk maçında deplasmanda Giresunspor'u 1-0 yenerek 1'inci Lig'e galibiyetle başlayan Bodrum FK, Cumartesi günü evinde Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek.

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

TFF 2 lig kırmızı grupta haftanın programı 

TFF 2 lig kırmızı grupta 31 hafta karşılaşmaları 9 Nisan Pazar günü oynanacak, Fethiyespor, Maltepe Hasan Polat stadında Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.

Finalin adı Ölüdeniz- Patlangıç

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasında final karşılaşması belli oldu. Kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda Ölüdeniz ve Patlangıç final maçında karşı karşıya gelecek.

ERMAŞ MUĞLASPOR, SARAYKÖYSPOR'U AĞIRLAYACAK

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Ermaş Muğlaspor şampiyonluk yolunda ligde, aralarında 1 puan fark kalan Sarayköyspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

ERMAŞ MUĞLASPOR, BORNOVA FK İLE KARŞILAŞACAK

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Ermaş Muğlaspor şampiyonluk yolunda ligde, aralarında 4 puan fark kalan Bornova FK. ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

SÜPER AMATÖR B GRUBU TAKIMLARI BELLİ OLDU

Karaçulhaspor ve Yeşilüzümlüspor’un da içinde bulunduğu Muğla Amatör B Grubu’nda yer alacak takımlar belli oldu. Ligin ilk haftasında iki Fethiye temsilcisi karşı karşıya gelecek. Karaçulhaspor ve Yeşilüzümlüspor’un karşılaşacağı mücadelenin tarihi 23 Ekim Pazar.

Bodrumspor’da hedef 3 puan

Spor Toto 1'inci Lig'de ilk iki maçında Yeni Malatyaspor ve Ankara Keçiörengücü'nü 3-1 yenerek liderlik koltuğunda oturan Bodrumspor, yarın evinde Adanaspor'la karşı karşıya gelecek. Maç öncesi taraftarlara çağrıda bulunan yeşil-beyazlı ekip turnikelerde yoğunluk yaşanmaması için kapıların 15.30'da açılacağını belirtti.

Dünya şampiyonları Bodrum’da kozlarını paylaşacak

Muaythai şampiyonları kozlarını turizmin gözbebeği Bodrum'da paylaşacak. Dünyanın dört bir yanından gelecek olan şampiyonlar 14 Ağustos'ta turnuvada karşı karşıya gelecek.

Başkan Otgöz’den Milli Takıma Destek

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımımıza başarılar dileyerek; “Bizim çocuklar bu işi bu sefer başaracaklar. 84 milyon Türkiye olarak A Milli Futbol Takımımızın arkasındayız” dedi.

Fethiyespor’da hedef 3 puan 

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, Perşembe günü kendi sahasında Mardin Fosfatspor ile karşı karşıya gelecek. Lacivert beyazlılar bu maçı da kazanarak, bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. 

LH Fethiye Belediyespor 2021’in ilk maçında kendi evinde

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 15. haftada HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bu hafta maç oynanmayacak

Basketbol Erkek Milli takımımızın bu hafta sonu oynayacağı milli maçlar nedeniyle ING Basketbol Süper Ligi’nde maçlara ara verilecek. FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası (EuroBasket 2022) elemelerinde D Grubu’nda mücadele eden (A) Erkek Milli takımımız, İstanbul’da, 27 Kasım Cuma günü Hırvatistan ve 29 Kasım Pazar günü Hollanda ile karşı karşıya gelecek.