Karşısına Haberleri

Karşısına Haberleri

Babaya Beraat, Anneye Müebbet

Muğla'da kızlarını öldürmekle suçlanan çift, bugün beşinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, babanın beraatine karar verirken, anne ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı

 Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Değirmenyanı mevkiinde bir otomobil yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile başka bir araca savrulan yaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşını tabancayla öldürüp kayıplara karışan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Adli makamların karşısına çıkarılan katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milas’ta Otomobilin Çarptığı Yaşlı Kadın Yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadın otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Muğla’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşa otomobil çarptı.

Fethiye'de Ölümlü Kazaya Karışıp Serbest Bırakılan Sürücü Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1 kişinin öldüğü kazayla ilgili serbest bırakılan ve sonrasında tekrar gözaltına alınarak hakim karşısına çıkartılan sürücü tutuklandı.

Muğla’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaş, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Gelinini Öldüren Kayınpeder: "Beni Zorlamayın, Konuşmak İstemiyorum"

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.

Yolun Karşısına Geçen Yayayı Çarpan Sürücü Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesinde dün akşamüzeri meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isteyen Kadriye Uzun isimli kadına çarpan sürücü gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi'nde yaşanan kazada yolun karşısına geçmeye çalışan Kadriye U. isimli kadın otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Harun Sağır Adaylık İçin İstifa Edecek Mi ?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor. Seydikemer’de mevcut Başkan Önder Akdenizli’nin karşısına Ak Parti’den aday adayları çıkarken, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’ın görevinden istifa ederek, İyi Parti’den aday adayı olması bekleniyor. 

Feci kazada karar 2,5 yıl sonra çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ezgi Aydındağ’a (21) otomobili ile çarparak felç kalmasına neden olan ABD'li Reginald Patrice Thevenin’in (37) yargılandığı davada 2,5 yıl sonra karar çıktı.

Otomobilin çarptığı kadın yaralandı

 Muğla’nın Milas ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Otomobil sürüye daldı, 4 keçi telef oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde kırsal yolda yolun karşısına geçen keçi sürüsüne çarpan otomobil 4 keçiyi telef etti, bir keçinin de ayağı kırıldı.

Yarıcı’nın eserleri sanatseverlerin karşısında

Marmaris turizminin kat hizmetleri eğitiminde uzman ismi Ayla Yarıcı bu kez de resimleriyle, sanatseverlerin karşısına çıktı.

“İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası” Bodrum’da

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, kardeş şehir Bodrum’da düzenlenecek konserde izleyici karşısına çıkacak.

3 kez müebbet hapsi istendi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini bıçaklayarak ağır yaralayan sanık hakim karşısına çıktı. Savcı, tutuklu sanık için mütalaasını verirken, sanığın 3 kez müebbet hapsi istendi.

Müebbet hapsi istenen sanık eş, ilk duruşmada savunma yapmadı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, ormanlık alanda cesedi bulunan kadının tutuklu kocası ilk kez hakim karşısına çıkarken, mahkemede “Şimdi savunma yapmak istemiyorum. Savunma için süre verilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Otomobilin Çarptığı Bisikletli Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobilin yolun karşısına geçen bisikletliye çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Figen Çoban cinayetinde zanlı koca hakim karşısına çıkacak

Muğla'nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında ilk duruşma yarın görülecek.

"Parmak izi kalır diye kızıma dokunmadım”

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evindeki yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki genç kızın boynunun kırıldığının belirlenmesi üzerine tutuklanan anne ve babası, ilk duruşmada hakim karşısına çıktı. Sanık baba, kızının cansız bedenine parmak izi kalır diye dokunmadığını söyledi.

Ümit Özdağ 2. Turda Kimi Destekleyeceğini Açıkladı

Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Ümit Özdağ ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kameraların karşısına geçti.

Depremzede trafik kazasında hayatını kaybetti

Depremzede olarak Diyarbakır’dan Bodrum’a gelen Seyfettin Özdemir (34) caddenin karşısına geçerken otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

ŞÜPHELİLER HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI 

Fethiye’de meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli, hakim karşısına çıkarıldı. Gerçekleştirilen sorgulama sonucunda 2 kişinin tutuklandığı öğrenilirken, bir kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Bir şüpheli ise serbest bırakıldı. 

KÖPEKLERİN ZEHİRLENMESİ İLE İLGİLİ DAVADA MAHKEMEDEN DURDURMA KARARI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada hakkında dava açılan şahıs, hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, İlçe Tarım Müdürlüğü’nün şikayetçi olması konusundaki eksiliğin tamamlanması için davayı durdurma kararı verdi.

YAYAYA ÇARPMAMAK İÇİN MOTORDAN DÜŞTÜ

Muğla’nın Marmaris ilçesi Yeniyol caddesi üzerinde motosikletli kurye aniden karşısına çıkan yayaya çarpmamak için fren yapınca yağışla kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip düştü.

MUĞLA'DA KAMYONETİN ÇARPTIĞI VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

LİSELİ SILA’NIN ÖLÜMÜNÜN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan lise öğrencisine otomobille çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı. Zanlı ifadesinde, Yaya geçidi ile benim aramda yaklaşık 2-3 metre mesafede bir anda siyah giyimli, kafasında montunun kapüşonu takılı bir çocuk önüme çıktı. Korna ve frene bastım ancak hiç tepki vermedi. Yol yağmur nedeniyle ıslaktı. Bu sebeple araç durmayıp kaydı dedi.

BODRUM'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı 56 yaşındaki kadın kaldırıldığı hastanede kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

KIZILAĞAÇ’TA KAZA: 1 YARALI

Ula Kızılağaç Mahallesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı, kadın ağır yaralandı.