Katil Haberleri

Katil Haberleri

Milletvekili Otgöz Yatağan, Ula ve Menteşe’den Seslendi: “Önce Devlet, Önce Millet, Sonra Partimiz”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Yatağan, Ula ve Menteşe ilçe başkanları ile teşkilat üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Toplantılara muhtarların talep ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Devlet Su İşleri (DSİ), AYDEM, Orman, Milli Eğitim, Tarım ve Telekom gibi ilgili kurum müdürleri de katıldı. Oldukça verimli geçen toplantılarda, muhtarların ilettiği sorunlar not alındı ve ilgili müdürler tarafından anında çözüm üretildi.

Muğla EAH’ta ‘Halk Sağlığı Haftası’ etkinliği

3-9 Eylül 2024 tarihleri arasında kutlanan ‘Halk Sağlığı Haftası’ kapsamında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı tarafından Muğla Eğitim Araştırma Hastanesinde halk sağlığını korumaya ve geliştirmeye yönelik stand açma ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD Başkanı Prof. Dr. Metin Pıçakçıefe, öğretim üyeleri, asistanlar ve intörnler katıldı. Ayrıca Hastane Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ve yönetim ekibi etkinliğe katılarak destek verdi.

Marmaris'te 14.Uluslarası Junior Cup Futbol Turnuvası'nın ikinci etabı Vali Akbıyık’ın başlangıç vuruşu ile başladı

Bu yıl 14'üncü kez düzenlenen International Junior Cup Futbol Turnuvası 30Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında 54 takımın katılımıyla İçmeler ve Marmaris şehir statlarında devam ediyor. İki etaptan oluşan turnuvanın ikinci etap açılış vuruşunu Muğla Valisi İdris Akbıyık yaptı.

Başkan Ünlü: “Filenin sultanları siz olacaksınız”

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediyespor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası, 32 takımın katılımıyla yapıldı. Sporculara başarılar dileyen Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Gelecekte Filenin Sultanları sizlerin arasından çıkacak” diye konuştu.

Fethiye Tenis Akademisi'nden muhteşem başarı

TTF 8-9-10 yaş Antalya turnuvasında Fethiye Tenis Akademi 9 yaş oyuncusu Hazar Kaya, bir üst yaşta katıldığı turnuvada şampiyon oldu. Aynı turnuvada bir üst yaşta oynanan Fethiye Tenis Akademi 9 yaş oyuncusu Gunef Pihava, ana tabloda çeyrek final oynayarak başarı elde etti.

Muğla'da Yeni Adli Yıl Törenle Açıldı

Muğla Adli ve İdari Yargı Adalet Komisyonuna bağlı hakimler, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde görev yapan Cumhuriyet savcıları ve meslektaşlarının katılımıyla, yeni adli yıl açılış töreni düzenlendi

Menteşe'de 30 Ağustos coşkusu Manga konseri ve fener alayı ile taçlandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, halkın yoğun katılımla kutlandı. Menteşe Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikler, sevilen rock grubu Manga' nın sahne aldığı konserle doruğa ulaştı.

Fethiye’de STK'lar 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Törene Katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle her milli bayramda olduğu gibi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, STK temsilcileri ve partililer tarafından çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

SED Medya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102.Yılı Tüm Türkiye’de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bu anlamlı günde SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen ve SED Medya çalışanları, Fethiye Beşkaza Meydanı’ndaki 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılım sağladı.

Fethiye'nin Yeni Kurulan Ege Sen Sanat Derneği, Zafer Bayramı'nı Kutladı

Fethiye’de yeni kurulan Ege Sen Sanat Derneği, kısa sürede önemli etkinliklere imza atarak dikkat çekiyor. Dernek, kuruluşunun hemen ardından katılım sağladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk sunma töreni dolayısıyla hem milli birlik ve beraberliğe vurgu yapmış hem de Fethiyelilerle ilk buluşmasını gerçekleştirmiş oldu. 

Menteşe'de Zurna Festivali'nde Gürman sahne aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9'uncu Uluslararası Zurnazen Festivali, Menteşe'de büyük bir coşkuya sahne oldu. Festival, Prof. Dr. Şaban Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu'nda yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Eşi tarafından öldürülen Senem Kıvrık, son yolculuğuna uğurlandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde eşi tarafından öldürülen Senem Kıvrık, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaymakam Ertaş, Şehit Kardeşinin Düğününe Katıldı

Fethiye İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Şehit Süleyman Yasir Ağır’ ın kardeşinin düğün törenine katıldı ve Hümeyra ile Muhammet çiftinin mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Ahmet Aras, Seki'deki Yağlı Güreşlere Katıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen 31.Geleneksel Seki Yağlı Güreşleri'ne Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da katılım sağladı.

Fethiye Turizm Konseyi, İstanbul, Antalya Ve Londra Turizm Fuar Hazırlıklarını Görüştü

2024 turizm sezonu tüm hızıyla devam ederken, Fethiye, 2025 turizm sezonu için tanıtım hazırlıklarına başladı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Ağustos ayı toplantısında, Ekim ve Kasım aylarında düzenlenecek ve 2025 yılı sezonuna yönelik tanıtımların gerçekleştirileceği, İstanbul, Antalya ve Londra fuarlarına katılım ve hazırlıklar ele alındı.

Başkan Aras Seydikemer’de Kültür Şenliği’ne katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Seydikemer’de gerçekleştirilen, gelenek ve görenekleri yaşatmak için düzenlenen Devecik-Âmincik Şenliği’ne katıldı. Ara verilerek yeniden başlanan şenlikte vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Aras’a yoğun ilgi gösterdi. 

Seydikemer Yayla Patlangıç’ta Dayanışma Yemeği

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Yayla Patlangıç Mahallesi’nde ‘Dayanışma Yemeği’ düzenlendi. Düzenlenen dayanışma yemeğine köy halkı ve çevre köylerden de vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Yaz Kur'an Kursu, 80 Öğrencinin Katılımı ile Başarıyla Tamamlandı

Fethiye Müftülüğü tarafından Ömer Özyer Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Yatılı Yaz Kur'an Kursu, 80 öğrencinin katılımıyla 1 Temmuz'da başlayıp 9 Ağustos'ta sona erdi. Kurs boyunca öğrenciler, Kur'an-ı Kerim'i dikkatle okuyarak dini bilgiler ve değerler eğitimi aldılar.

Vekil Otgöz, ‘Ülkemizin en güçlü partisiyiz ve sorunları yine biz çözeceğiz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve teşkilat üyelerinin katılımı ile geniş bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Muğla’nın Topuklu Efe’si dert dinledi

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Menteşe’deki halk buluşmalarının ikincisini Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde gerçekleştirdi. Başkan Köksal, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte katılım sağladı.

Muğla'da yılın ilk yarısı değerlendirildi

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda, şube ve ilçe müdürlerinin katılımıyla yılın ilk yarısının değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Muğlalı Kızlardan Güreşte Üç Derece

Ankara’da gerçekleştirilen kız güreş takımı müsabakalarında Muğla’dan üç güreşçi derece aldı. 76 kulüp ve 482 sporcunun katılımıyla düzenlenen U11-U13 Serbest Kızlar Türkiye Şampiyonasında Muğlalı sporcular büyük başarılara imza attı.

Başkan Aras, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı'nı imzaladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından toplumsal cinsiyet eşitliğini ve katılımcılığı merkezine alan bir belediye olarak Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı'nın imza töreni düzenlendi.

GEKA'nın desteklediği Muğlalı 15 öğrenci, Siber Vatan Bootcamp etkinliğine katıldı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen SiberVatan Eğitim Programını başarıyla tamamlayan Muğlalı 15 öğrenci, Antalya'da düzenlenen Siber Vatan Bootcamp etkinliğine katıldı.

Geleneksel Seydikemer Güreşleri Kırkpınarı Aratmayacak

31.Geleneksel Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl 25 Ağustos 2024 tarihinde Seki Zümrüt Çayırında gerçekleştirilecek. Yapılacak olan güreşlere katılacak profesyonel pehlivanların Kırkpınar güreşlerini aratmayacak performans sergilemesi beklenirken, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli; “Bin yıllık geçmişe sahip Ata sporumuz güreşleri, ilçemizde yaşatmak ve gençlerimizi güreş sporuna teşvik etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Muğlaspor’a sezon öncesi 48 Gençlik taraftarları destek verdi

Muğlaspor'un Ortaköy'de gerçekleştirdiği antrenmana 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı ve dernek üyeleri katılarak takımlarına destek verdi.

Fethiye Rotary Kulübü 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı’nda Bir Araya Geldi

Fethiye Rotary Kulübü tarafından Denizatı Restoran’da toplantı düzenlendi. Organize edilen toplantının konusu ise “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” oldu. Programa katılan Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ise günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Saylak: "Gençler Ve Kadınlar Yüzünü Tarıma Dönüyor"

Muğla'nın Milas İlçesi'nde bulunan Geyik Barajı'na 100 bin yavru sazan balığı bırakıldı. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün, iç sularda balık popülasyonunu artırmak amacıyla 9 ayrı lokasyonda eş zamanlı gerçekleştirdiği etkinliğe, İl ve İlçe Tarım Müdürleri ile üreticiler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Geyik Barajı’ndaki balık salımına katılan İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, bir gün içinde 370 bin yavru sazan balığını sulara bıraktıklarını söyledi.

'Hayat Boyu Öğrenme ve Planlama' toplantısı gerçekleştirildi

Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş'in başkanlığında, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü ve komisyon üyelerinin katılımıyla "Hayat Boyu Öğrenme ve Planlama Toplantısı" düzenlendi.

Muğlaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Muğlaspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına Teknik Direktörü Besim Durmuş yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla start verdi. Ortaköy Kemal Dirikan Tesisleri'nde yapılan antrenmana takımın tüm oyuncuları eksiksiz katıldı.