Kayalıklara Haberleri

Kayalıklara Haberleri

Alman Turist Kayalıklardan Denize Atlarken Yaralandı

Muğla’nın Datça ilçesinde karavanı ile tatil yapan Alman turist, denize girmek için çıktığı kayalıklardan ayağı kayarak düşmesi sonucu yaralandı.

Keçi Yavrusu İle Kurtarıcısının Güldüren Diyaloğu

Muğla’nın Datça ilçesinde kayalıklara sıkışan keçi yavrusunu kurtaran MAG-AME ekibinin keçiyle diyaloğu hem güldürdü hem yürekleri ısıttı.

Kayalıklara düşen kişi kurtarıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kayalıklardan düşüp yaralanan kişi 2 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

JANDARMA EKİPLERİ KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN PARAŞÜTÇÜLERİ BÖYLE KURTARDI

Muğla'nın Milas ilçesinde kayalıklara düşen 2 paraşütçü, karadan ve denizden ulaşım olmadığı bölgeden jandarma helikopteri ile film sahnelerini aratmayan görüntülerle kurtarıldı. Jandarma ekiplerinin başarılı çalışmaları göz doldururken kayalıklardan halat yardımı ile helikoptere çekilerek kurtarılan paraşütçülerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

FETHİYE’DE PARAŞÜT KAZASI: 3 YARALI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1900 metre yükseklikten uçuş gerçekleştiren yamaç paraşütü pilotu ve yolcuları kayalıklara düşerek yaralandı.

FETHİYE’DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI: 1 YARALI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütüyle uçuş gerçekleştirirken kayalıklara düşerek yaralanan Hollandalı turist kurtarıldı.

İş adamının ve eşinin öldüğü kazanın ardından tekne karaya çıkarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sürat teknesinin kayalıklara çarptığı ve iş adamı Ünal Pala ile eşi Evrim Pala’nın hayatını kaybettiği kazanın ardından tekne karaya çıkarıldı.

Sürat teknesi kayalıklara çarptı, ünlü iş insanı ve eşi hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kayalıklara çarpan teknede bulunan ünlü iş insanı Ünal Pala, eşi Evrim Pala kazada hayatını kaybederken, 12 yaşında ki kızları Mina ise hafif şekilde yaralandı.

Yedek paraşütü açılan İngiliz turist kayalıklara düştü

Fethiye Ölüdeniz Babadağ'dan yamaç paraşütü için atlayış yapan İngiliz turistin havada yedek paraşütü açılınca pist önündeki kayalıklara düştü.

Fethiye’de yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen Rus turist yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen Rus turist yaralandı.

Rus paraşütçü kayalıklara düştü

Fethiye Ölüdeniz'deki 1700 rakımlı paraşüt pistinden tek kişilik paraşüt atlayışı gerçekleştiren Rus turist Yulia Nikolay Voropaev atlayış sonrası dengesini kaybederek kayalıklara çarptı.

Fethiye'de Kayalıklara Düşen Rus Paraşütçü Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kayalık alana düşen Rus uyruklu yamaç paraşütü pilotu 3 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.

Ölüdeniz'de paraşüt kazası; 1 yaralı

Fethiye Babadağ yamaç paraşütü pistinden single atlayış yapan Türk asıllı Alman vatandaşı Seçkin Aydın paraşütün kontrolünü kaybedince kayalıklara düşerek yaralandı.

Belek’te kurtarılan Caretta’lar tedaviye alındı

Antalya Belek sahilinde kayalıklara sıkışması sonrası kabuk aşınması ve kabuk kaybı yaşayan Caretta Caretta Deniz Kaplumbağalarının tedavileri yapılıyor.

Kayalıklara sığınan yaşlı adamı, Sahil Güvenlik kurtardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangın nedeniyle kayalıklara sığınan yaşlı adamı sahil güvenlik ekipleri kurtardı.

Kayalıklara oturan tekneyi Kıyı Emniyet kurtardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kayalıklara oturan 7 metrelik tekne Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü botu tarafından kurtarıldı.

Yat kayalıklara oturdu, 4 kişiyi Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kayalıklara çarpan yattaki 4 kişi, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Babadağ’a 350 milyon TL yatırdı

Dünya'nın en gözde yamaç paraşütü merkezi olan Babadağ'da teleferik hayali gerçek oldu. Yaklaşık 25-30 yıldır Fethiye'nin hayalini kurduğu 'Babadağ Teleferik' projesi nihayet tamamlandı. Fethiye'nin tam 12 vali, 22 bakan ve 9 kaymakam değişmesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyen 'Babadağ teleferik projesi' ni KIRTUR şirketi tamamladı. KIR-TUR Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kıran, Babadağ’a teleferik projesi ve sosyal tesislerle birlikte 350 milyon TL yatırım yaptı. Türk ve İsviçre firmalarının birlikte sarp kayalıklara gerçekleştirdiği proje ile yamaç paraşütü sporcuları ve Ölüdeniz manzarasını izlemek isteyenler şimdi 10 Euro’ya Babadağ’a çıkabilecek. Yatırımcı Kenan Kıran, “Bizler bu ülkenin çocuklarıyız, insanlarıyız. Bu ülkenin çocuklarına yeni iş alanları açmak istiyoruz. İstihdam yaratmak istiyoruz. Bizim asıl hedefimiz bu. Bu proje Türk turizminin nefesi olacak. Yılda sporcu olarak 250-300 bin kişiye teleferik hizmeti verecek” ifadelerini kullandı.

Kardak kayalıkları 25 yıl sonra ilk kez sessiz kaldı

Kardak Kayalıkları'na her yıl çelenk atmak için gelen Yunan yetkililer, bu yıl kayalıklara gelmediği öğrenildi. Kardak Kayalıkları krizinin 25. yıl dönümü nedeniyle 1 savaş gemisi, 2 Sahil Güvenlik botu bölgede devriye attı. 25 yıl sonra ilk kez Kardak kayalıklarından gerginlik yaşanmadı.

Göcek’te lastik bot kayalıklara çarptı: 2 yaralı

Fethiye’de lastik botun kayalıklara çapması sonucu meydan gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Paraşüt Kazasında Yaralanan Çinli Turisti Sırtında Taşıdı

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, yamaç paraşütüyle Babadağ'dan havalanan Çinli turist 27 yaşındaki Xujia Lin ile paraşüt pilotu 41 yaşındaki Serdar Çözer, 15 metre yükseklikten kayalıklara çakıldı.