Kaymakam Aktaş Haberleri

Kaymakam Aktaş Haberleri

Kaymakam Aktaş’ı Öğrenciler Çiçekle Karşıladı

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Ortaca Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Aktaş Ortaca Ortaokulu’nda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Kaymakam Aktaş, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş Güzelyurt Şehit Asteğmen Tayyar Milat İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Aktaş ziyaret esnasında okulun ve öğrencilerin durumu hakkında okul müdüründen de bilgiler aldı.

Kökten, “Kronik Sorunlar Çözüme Kavuşturulmalı”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları kapsamında Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Ebru Sergisine Kaymakam Ertaş’tan

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Üzümlü Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen ebru sergisine katıldı.

Gençlik Merkezi Yapımı Son Hız Devam Ediyor

Muğla’nın Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş Ortaca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ziyareti sonrasında, yapımı devam eden Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Aktaş, limon hasadı yapan işçilerle bir araya geldi

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Ortaca’nın dünyaca ünlü narenciyeleri hasat edilmeye başlandı. Yıllık 100 bin tonun üzerinde limon üretimi yapılan ilçede Kaymakam Kenan Aktaş, önemli bir ihracat ürünü olan limonu hasat eden işçilerle bir araya geldi. İşçilerle hasada katılan Kaymakam Aktaş, kaymakamlığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu yıl sadece Ortaca’dan 100 bin tonun üzerinde rekolte beklendiğini ifade etti.