Kaza Yaptı Haberleri

Kaza Yaptı Haberleri

Polisin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü kaza yaptı

Muğla’nın Milas ilçesinde polisin 'Dur' ihtarına uymayan plakasız motosiklet sürücüsü, kaçmaya çalıştığı esnada kaza yaptı.

Ege Rallisi'nin ikinci gününde ünlü pilot kaza yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün başlayan Ege Rallisi'nde, 12 yıl aradan sonra pistlere dönen ünlü pilot Volkan Işık, virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza anı ise cep telefonu kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Orman İşletme Müdürlüğü aracı kaza yaptı: 3 yaralı

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkan Orman İşletme Müdürlüğü hizmet aracının yol kenarına savurulduğu kazada 3 kişi yaralandı.

Alkollü sürücü zincirleme kaza yaptı

Günlükbaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen kadın sürücü zircirleme kazaya karıştı.

Gıda taşıyan kamyon kaza yaptı, 2 yaralı

Muğla’da Ula Sakartepe rampasında gıda maddesi taşıyan kamyon virajı alamayınca orta refüje çarparak yan yattı.

Polis ile Uzman çavuş kaza yaptı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde polis ile uzman çavuşun karıştığı kazada Uzman Çavuş yaşamını yitirdi.

Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Fethiye Ölüdeniz Caddesi’nde gece 1 sularında trafik kazası meydana geldi. 43 yaşındaki Uğur Özgür, 48 ALB 759 plakalı motosikletiyle tek taraflı kaza yaptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Uğur Özgür, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sabancı Çifti Sürat Botuyla Kaza Yaptı

 Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan’da sürat botu ile kaza geçirdi.

Polisten kaçarken kaza yaptılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen şahıslar, polisten kaçarken kaza yaptı.

Fethiye'den İstanbul'a giden otobüs kaza yaptı

Muğla Fethiye'den İstanbul'a giden bir otobüs, Habipler yolu üzerinde kırmızı ışıkta yavaşlayan bir araca çarptıktan sonra bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve bu sırada karşı şeritten gelen 4 araca da çarptı.

Metin Ergun'un, Fethiye'den dönerken kaza yaptı

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun’un içinde bulunduğu araç, seçim çalışmaları için bulunduğu Fethiye’den dönerken Köyceğiz İlçesi Beyobası kavşağında kaza yaptı. 

Özel kurtarıcı kaza yaptı

Ula-Marmaris karayolu Sakar rampasında özel kurtarıcı sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçti.

POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTI, KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve polis ekiplerince takibe alınan bir şahıs, polisten kaçarken kaza yaptı. Araçtan inip kaçmaya çalışan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı.

BALIK YÜKLÜ TIR KAZA YAPTI  

Muğla’nın Milas ilçesinde balık yüklü tırın kaza yapması sonucu sürücü yaralanırken, tonlarca balık yola döküldü.

ADAY SÜRÜCÜ SINAVDA EHLİYETİNİ ALAMADAN KAZA YAPTI

Muğla'nın Menteşe İlçesinde direksiyon sınavı sırasında meydana gelen kazada aday sürücü yaralandı.

BELEDİYEYE AİT TRAKTÖR KAZA YAPTI 1 YARALI

Marmaris ilçesinde Marmaris Belediyesi Fen işlerine bağlı traktör kaza yaptı, traktör sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

MENTEŞE'DE KAZA; 1 YARALI

Muğla'nın Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesi Şehit Özden Aşınmaz Caddesi üzerinde B.A. isimli sürücünün kontrolündeki 73 AAD 333 plakalı otomobil ile M.A'nın kontrolündeki 70 AAT 755 plakalı otomobilin kaza yaptı.

TIR VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Milas’ta tır ve otomobil kaza yaptı. Meydana gelen kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı.

SERVİS ARACI KAZA YAPTI: 7 YARALI

Muğla’nın Milas-Ören karayolu üzerinde trafik kazası meydana geldi.

18 YAŞINDA HAYATINI KAYBEDEN BERFİN’İN AİLESİ, KAZANIN AYDINLATILMASINI İSTİYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 6 Ekim tarihinde elektrikli bisikleti ile kaza yaparak hayatını kaybeden 18 yaşındaki Berfin Günden'in anne ve babası Naciye-Beşir Günden, kazanın nasıl yaşandığını merak ettiklerini, kızlarına görüştükten 4 dakika sonra ulaşamadıklarını, her şeyin 4 dakika içinde olduğunu, yoldan geçerken kazayı gören olduysa emniyet birimlerine bildirmelerini istedi. Acılı anne, kızının kaza yaptığı yola kapanıp gözyaşı dökerek, Allah rızası için biri görseydi, ambulansı arasaydı, çarpmış bile olsa ben affedecektim dedi.

MOTOSİKLETLE KAÇARKEN KAZA YAPTI, ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU MADDE VE BIÇAK ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir uyuşturucu madde satıcısı narkotik ekiplerinden kaçarken kaza yaptı. Yakalanan şüphelinin üzerinden uyuşturucu madde ve bıçak çıktı.

TUR OTOBÜSÜ KAZA YAPTI: 1’İ AĞIR 10 YARALI

Muğla'nın Dalaman ilçesinde tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 10 kişi yaralandı.

Marmaris’te çöp kamyonu kaza yaptı: 3 yaralı

Marmaris Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı çöp kamyonu öğle saatlerinde Turgut Özal Caddesi üzerinde kaza yaptı. Kazada 3 personel yaralandı.

KAYAKÖY YOLUNDA KAZA

Kayaköy yolunda virajı alamayan atv kullanıcısı kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şoförü hastaneye kaldırdı.

İtfaiye ekibi yangına giderken kaza yaptı 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otel yangınına giden itfaiye aracı kaza yaptı. 2 itfaiye eri yaralandı.

Düzensiz göçmenleri taşıyan minibüs kaza yaptı: 2 yaralı

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kırsal Sarnıç Mahallesinden Akbük koyuna seyir halinde olan ve düzensiz göçmenleri taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada 2 İran uyruklu düzensiz göçmen yaralandı.

Antrenör Gülay, “Kaza yaptık ama yolumuza devam ediyoruz”

3.Lig 3.grupta üst üste aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulunan lacivert, beyazlı takım yenilgiyi telefi edeceklerini belirttiler.

Arı kovanı taşıyan kamyonet devrildi: 2 yaralı

Muğla'da gece saatlerinde arı kovanı taşıyan kamyonet kaza yaptı. Kaza sonrası kovanlar telef olurken, sürücü ve yanındaki bir kişi yaralandı.

Spor otomobili ile Bodrum’da kaza yaptı

Survivor Türkiye yarışmasında performansı ve ortaya koyduğu karakter ile 6 ay boyunca en dikkat çeken isim olan ve yarışmada finale kadar yükselen Yiğit Alp Poyraz, Bodrum'da kaza yaptı. Poyraz'ın kullandığı otomobile bir tırın çarptığı kaza, şans eseri maddi hasarla atlatıldı.

Yol kenarında ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi, yol kenarında elektrikli bisikletle kaza yapmış halde ölü bulundu. Vatandaşın geçirdiği kalp krizi sonrası kaza yaptığı sanılıyor.