Kemikler Haberleri

Kemikler Haberleri

MİLAS TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

Milas-Bodrum karayolu, Kemikler Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kayıp yaşlı adamın kemikleri bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 18 Ağustos tarihinde yakınları tarafından kayıp olarak ihbarda bulunulan 72 yaşındaki Bekir Kaymak Yatağan Akgedik Mahallesindeki bir arazide kemikleri bulundu.

Milas'ta zincirleme trafik kazası meydana geldi

Bodrum-Milas Karayolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında facia ucuz atlatıldı. 3 kişinin hafif yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Milletvekili Otgöz, ‘Bu CHP, Atatürk’ün Kemiklerini Sızlatıyor’

“Atatürk’ün Partisi olduğunu söyleyen CHP’nin bir milletvekili, Türk Milleti’nin gözbebeği olan Silahlı Kuvvetleri’mize dil uzatmış ve ağır ithamlarda bulunmuştur. HDP de bir açıklama yaparak bu milletvekiline sahip çıkmıştır. Dünyanın en şerefli, en mert ordusu olan TSK’yı suçlayan bu milletvekilini ihraç etmeyerek,  adeta bunu kabullenen CHP,  seçimlerde halkımızdan gereken cevabı alacaktır.”

13 YILLIK SIR PERDESİNDE YENİ GELİŞME

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 13 yıl önce ortadan kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Bayram Tosun olayında, şüpheliler tarafından gömüldüğü belirlenen adreste 3 yıl önce insan kafatası, kemikler ve ayakkabı bulunduğu ve kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ileri sürüldü.

13 YIL ÖNCE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İLERİ SÜRÜLEN ŞAHSIN CESEDİ ARANIYOR

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 13 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği ileri sürülen Denizlili inşaat işçisine ait kemikler iş makineleri ile aranıyor.

Kılıç Holdingde korkutan yangın

Milas-Bodrum karayolu Kemikler mahallesinde bulunan Kılıç Holdinge ait balık fabrikasında akşam saatlerinden yangın çıktı. Balık fabrikasından çıkan yangın bir anda büyüdü. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürmekte güçlük çekti.

Milas Kemikler Mahallesi iftar yemeğinde bir araya geldi

Milas Sanayi Sitesi esnaflarından Ali Baş, Ramazan ayı nedeniyle Kemikler Mahallesi'nde iftar yemeği verdi. Köy meydanında verilen yemeğe tüm mahalle sakinlerini davet eden Ali Baş, mahalle içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak adına önemli bir adım attı.

Evinin bahçesinde tüfekle vurulmuş halde bulundu

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Kemikler Mahallesi'nde bir kişi evinin bahçesinde yerde hareketsiz yatarken bulunurken, yapılan incelemede şahsın ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybetiği belirlendi.

Ormanlık alanda zehirli kemikler bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çobanlık yapan bir kişi, ormanlık alana atılan zehirli kemikler nedeniyle bir köpeğinin zehirlendiğini, diğerinin ise kayıp olduğunu iddia etti.