Kent Meydanı Haberleri

Kent Meydanı Haberleri

Menteşe Kent Meydanı hizmete açıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve içinde 4 katlı yeraltı otoparkı, kafe, iş yeri ile meydanın yer aldığı Menteşe Kent Meydanı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Üretici Pazar yeri ve Sirke, Üzüm Şarap tesisinin açılışını yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kültür merkezi, atıksu arıtma tesisi, kent meydanı gibi halkın farklı ihtiyaçlarını karşılayan yatırımların açılış ve temel atmalarına devam ediyor.

Menteşe Kent Meydanı Vatandaşlara Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinde yapımı tamamlanan Menteşe Belediyesi tarafından peyzaj düzenlemeleri, meydan içerisindeki kafe ve dükkânların kiralanması süreci tamamlanan Kent Meydanı Muğlalıların buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Final Heyecanı Menteşe Kent Meydanı'nda Yaşandı

2023 CEV Avrupa Voleybol final heyecanı Menteşe Kent Meydanında yaşandı. Sporseverler Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk karşılaşmasını Menteşe Belediyesi tarafından Kent Meydanında kurulan dev ekranda izledi. 

Sosyal Hizmet Atölyelerinde Kadınlar Üretiyor, Büyükşehir Destekliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Kadın Atölyelerinin yıl boyunca ürettiği el işi ürünler, resim tabloları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı sergiyle Menteşe Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu.

ARAÇ SU FISKİYE ALANINI ÇÖKERTTİ, MAHSUR KALDI

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kent Meydanı otoparkının üst bölümündeki açık alanda stantta satış yapan kadın aracı ile getirdiği malzemeleri indirmek isterken su fıskiyesinin bulunduğu alanda durunca çökme yaşandı.

Kent Meydanı otoparkı hizmete devam ediyor

MUĞLA (İHA) İl genelinde otopark kapasitesini arttırmak için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin, Menteşe ilçesinde araç parklanmalarının trafik yoğunluğuna neden olmaması için faaliyete aldığı Kent Meydanı otoparkı hizmete devam ediyor. Bölgede bulunan sosyal alanlar, okullar, kurum ve kuruluşlardan kaynaklanan yoğun araç parkının trafik yoğunluğuna neden olmaması için faaliyete giren Kent Meydanı otoparkı, 24 saat boyunca güvenlik kontrolünde bulunarak vatandaşlara güvenli bir park alanı oluşturuyor.

Turgutreis, Örnek Bir Kent Meydanına Kavuşuyor

Bodrum'un en kalabalık nüfusa sahip mahallesi Turgutreis, yeni bir meydana kavuşuyor. Bodrum Belediyesi’nin kentin çehresini değiştirecek meydan düzenleme projeleri kapsamında hazırlanan “Turgutreis Meydan ve Çevre Düzenleme” projesi için çalışmalar başladı.