Keyif Haberleri

Keyif Haberleri

Bodrum FK, Lig'in son haftasında Göztepe ile karşılaşacak

Trendyol 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü, muhtemel bir üçüncülük için galibiyete kenetlendi. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Biz de bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hıdırellez ve 19 Mayıs coşkusu Ula'da yaşandı

Muğla'nın Ula ilçesinde, öğrencilere yönelik düzenlenen Hıdırellez ve 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında şenlikler heyecan dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Ula ilçesinde gerçekleştirilen Hıdırellez etkinliğinde, çocuklar müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri bir araya geldi

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

Elma’da Keyifli 14 Şubat Eğlencesi

14 Şubat Sevgililer Günü’ne Fethiye’nin gözde eğlence mekânlarından biri olan Elma Music&Dance’ta düzenlenen program ile girmek isteyen çiftler, dj eşliğinde doya sıya eğlendiler.

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Açıldı

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunları Derneği görkemli bir program ile açıldı. Llull Tersane’de düzenlenen organizasyona, okul mezunları ve öğretmenler katıldı. Dernek ile ilgili çeşitli açıklamaların yapıldığı etkinliğe katılanlar keyifli vakit geçirdiler.

Marmarisli Minikler Pinokyo Oyunu İle Keyifli Anlar Yaşadı

Marmaris Belediyesi tarafından ara tatil etkinlikleri kapsamında sahnelenen Pinokyo oyunu ile çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Başkan Uzundemir miniklere karne hediyesi verdi

Ortaca Belediyesi tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamlanması nedeni ile tatile giren çocuklar için Çocuk Şenliği düzenlendi. Etkinlikte çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynayan çocuklar keyifli saatler geçirdiler.

Köyceğiz’de Öğrenciler Dönem Sonu Haftasını Keyifli Geçirdi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif faaliyetlere katılmaları amacıyla planlanan “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” çeşitli etkinliklerle devam etti.

Okullarda Dönem Sonu Faaliyet Haftası Başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor.

Yaşlılar Satranç Oynayarak Keyifli Vakit Geçirdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Sağlıklı Aktif Yaşam Programı (SAYAP) projesi kapsamında FETAV binasında yaşlılar bir araya gelerek satranç oynadı. 60 yaş üzeri yaşlı vatandaşların satranç aktivitesi renkli görüntülere sahne oldu. İkinci kademe satranç antrenörü ve hakemi Simber Cana Özdilek, mikrofonlarımıza satranç aktivitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yelkenciler rüzgarı beklerken denizde keyif yaptı

Marmaris Yarış Haftası'na katılan yelkenciler, rüzgarın yeterli hıza gelmesini beklerken, teknelerinin üzerinde güneşlenip denize girdi.

Öğretmenler 29 Ekim’de bir araya geldi

Cumhuriyetin 100. yılında Büyüksamanlı Plajı’nda yaşında bir araya gelen öğretmenler, sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.

'Engelsİzciler' projesi hayata geçirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ailelerin engelli çocuklarını bırakabilecekleri huzurlu, güvenli ve keyifli bir ortamın sunulduğu Kısa Mola merkezleri ile sosyal projelere devam ediyor.

‘İyilik Atölyesi’ İyilik İçin Buluşturacak

“İyiliğin Peşindeyiz” mottosuyla faaliyet gösteren İyilik Atölyesi, 6 Ekim Cuma günü Bodrum’da keyifli bir organizasyonla iyiliklerle dolu bir geceye imza atacak.

Dinleyicisiyle vedalaştı

Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Hande Sönmez önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sezonun son sahnesini yaptı. Oldukça keyifli gecen programda sanatçı son sahnesi olması dolayısıyla konukları ile vedalaştı.

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yaz sezonunun son günlerinde Bodrumda eğlence son sürat devam ederken Suzan Temelli dinleyicileri söyledği şarkılarla keyiflendirdi.

Selimiye Ve Bafa’da Yaz Tatili Çok Hareketli Geçti…

Çocuklarımızın keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Futbol Okulu’nun antrenmanları Bafa ve Selimiye’de devam ediyor. Yaz Futbol Okulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte sona erecek.

"Milli araya galibiyetle girmek istiyoruz"

Geçtiğimiz hafta alınan Gençlerbirliği yenilgisini Ümraniyespor maçıyla telafi etmek isteyen Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “İki senedir bu ligdeyiz ve üzerinde durduğumuz nokta, takımımızın oyun olarak hem bize hem de izleyenlere keyif vermesi. Dolayısıyla bu sezona başlangıç o açıdan biraz yavan oldu” dedi.

Formula 1 Dünya Şampiyonu Hamilton, Fethiye’de Tatilini Sürdürüyor

Formula 1'in efsane ismi Lewis Hamilton, tatilini Fethiye'de geçiriyor. Türkiye’de tatil yapmaktan keyif alan Hamilton, Kapadokya’nın ardından tatil için Fethiye’yi seçti.

Amfi Tiyatro özel çocuklara ev sahipliği yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 25 özel çocuğun sahne aldığı konserde 70’lerin rüzgarı eserken, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yaz akşamlarında birçok konsere ev sahipliği yaptığını belirterek, “Katıldıklarım arasında en keyifli olan konser buydu” diye konuştu.

Boğaziçi’ni Festival Coşkusu Sardı

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü çoşkuyla geçti

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Sahil Bandı Sessizliğe Büründü

Fethiye’de vatandaşların yürüyüş yaptığı, bisiklet sürdüğü ve keyifli vakit geçirdiği 3.Etap Sahil Bandı haftanın ilk gününde sessizliğe büründü.

Tekneler Tura Çıktı Deniz Manzarası Vatandaşlara Kaldı

Fethiye’de teknelerin turlara çıkması eşsiz deniz manzarasını gözler önüne seriyor. Vatandaşlar, Fethiye’nin eşsiz deniz manzarasını izleyerek keyifli vakit geçiriyor.

Tatil planlarını çocuklar belirliyor

Yaz mevsimi ile birlikte yurt içi ve yurt dışı tatil yapmak isteyen özellikle çocuklu aileler, tatillerini çocuklarının keyifli vakit geçirmeleri üzerine planlıyor.

Iş ve Sanat Dünyasını Buluşturan Sergi

MAJİ Art Gallery, Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel'de ünlü isimlerinde katıldığı keyifli bir sergiye ev sahipliği yaptı.  Han Keser, Nilay Yıldız ve Yüksel Başaran Yıldız’ın eserlerinden oluşan “ASENDAN” isimli sergi önceki gün sanatseverlerle buluştu. 12 eserin sergilendiği sergi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Ahmet Aksoy eserlerin tümünü satın aldı.

Nif Kiraz Festivali Coşkulu Geçti

Bu yıl 22.si yapılan Nif Kiraz Festivali’nde hareketli türküler eşliğinde vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Fethiye-Rodos Feribot Seferlerine Yoğun İlgi

Fethiye’de hizmet sunan Skymarine Şirketi tarafından gerçekleştirilen Fethiye-Rodos feribot seferlerine yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisi oluyor. Sabah saatlerinde Fethiye iskelesinden hareket eden hızlı feribot ile keyifli bir yolculuk gerçekleştirilen misafirler, kısa bir yolculuğun ardından Rodos’un güzelliklerinin keyfini yaşıyor. 

Basın mensupları yeşil sahada bir araya geldi

Fethiye’de basın mensupları, Fethiye Değirmenbaşı Sentetik Futbol Sahası’nda bir araya gelerek yeşil sahada ter döktü. Basın mensuplarının kendi arasında yaptığı futbol maçı keyifli anlara sahne oldu.

Jandarma’dan Özel Çocuklara, Özel İlgi

Fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu (GİGA) Destek Eğitim Odası öğrencileri düzenlenen gezi programında keyifli bir gün geçirdiler.