Kilit Haberleri

Kilit Haberleri

Fethiye’de Bayram Öncesi Yoğunluk

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9 günlük bayram tatilinin ilk günlerinde tatilci akını yaşanıyor. Şehir dışından gelen araçların Fethiye’ye giriş yapmasıyla beraber Fethiye’de trafikte zaman zaman kilitlenmeler yaşanıyor.

Vali Akbıyık Yaralı Üsteğmen’i Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanında dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a ve Irak Hakurt bölgesinde görevdeyken patlayıcı madde kazası nedeniyle yaralan ve tedavisinin ardından ailesinin yanına dönen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Öğrenciler, Şehitler İçin Saygı Duruşunda Bulundu

Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlkokulu ve Ortaokulu’nda şehit düşen 9 Mehmetçik için saygı duruşunda bulunuldu.

Köyceğiz'de Şehitler Unutulmadı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm ülkede olduğu gibi Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şahadete uğurlanan şehitleri anmak için okullarda tören düzenlendi.

Seydikemer, Şehitlerimiz İçin Tek Yürek

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Muğla’da Okullarda Şehitler İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

12 Ocak tarihinde pençe kilit operasyonunda şehit düşen 9 Mehmetçik için tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Menteşe ilçesinde de okullarda saygı duruşunda bulunuldu.

Köyceğiz’de Eller Mehmetçikler İçin Semaya Açıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki tüm camilerde bu gün sabah namazında eller şehit Mehmetçikler ile yaralı kahramanlarımız için semaya açıldı.

Şehitler İçin Anlamlı Lokma İkramı

Fethiye Salı Pazarı esnaflarından Sezgin Aygan, geçtiğimiz günlerde Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan 12 askerimiz için Salı Pazarı’nda lokma ikramında bulundu.

Şehitler düzenlenen konvoyla anıldı

Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için Muğla'nın Bodrum ilçesinde arazi araçlarından oluşan konvoy düzenledi.

CHP Muğla İl Başkanlığı ' Artık Yeter'

Pençe Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütünün hain saldırılarında 12 asker şehit düştü. CHP Muğla İl Başkanlığı konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Bodrum Belediyesi Yılbaşı Etkinliklerini İptal Etti

Bodrum Belediyesi organizasyonuyla gerçekleşmesi planlanan yeni yıl kutlama etkinlikleri şehitlerimize saygı çerçevesinde yapılmama kararı alındı.

Bodrum’da İsrail Protestosu

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yürüyüşle protesto edildi. Yürüyüş sonunda dualar okundu, basın açıklaması yapıldı.

Seydikemer’i Bayraklarla Donatıyoruz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Hizmet Binasına Türk bayrağı asarak ev ve iş yerlerinin bayraklarla donatılması için çağrı yaptı.

Mandalina Festivali buruk geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Mandalina Festivali, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan 12 Mehmetçik nedeniyle buruk geçti. Festivalde konser ve halkoyunları gösterileri yapılmadı.

Akçova mahallesinde 15 km yol açımı yapıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Fethiye’ye Akıllı Kavşak İlaç Gibi Geldi

Fethiye’de Adliyenin önüne yapılan akıllı kavşak, trafiğin kilitlenmesini önledi. Kavşak sayesinde herkesin ışıksız kullandığı yol sürücüler tarafından olumlu karşılanıyor.

Tur Araçları Trafiği Kilitledi

Fethiye’de tur şirketlerinin servis araçları, Çarşı Caddesi’nde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Ölüdeniz Yolunda Trafik Kilitlendi

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Oluşan araç yoğunluğunun ardından trafik kilitlendi.

Ağustos ayında trafik yoğunluğu devam ediyor

Fethiye, tatilcilerin uğrak noktası oldu. Oluşan araç yoğunluğundan dolayı Fethiye merkezinde zaman zaman trafik kilitlendi.

Fethiye'de Trafik Yoğunluğu

Fethiye, tatilcilerin uğrak noktası oldu. Oluşan araç yoğunluğundan dolayı Fethiye merkezinde zaman zaman trafik kilitlendi.

Muğla Makası’nda Bitmek Bilmeyen Trafik Çilesi

Fethiye’de araç trafiğinin en yoğun olduğu Muğla Makası’nda trafik kilitlenmiş durumda. Kilitlenen trafik araç sürücülerini çileden çıkardı.

Âşıklar Tepesi Yolu Kilitlendi

Fethiye’de Manzarasıyla büyüleyen, Fethiye'de ki birçok vatandaşın buluşma noktası olan Âşıklar Tepesi’ne giden yol, Telmessos Antik Tiyatro’daki konser ile barlar sokağındaki yoğunluk sebebiyle kilitlendi.

Ölüdeniz’de Trafik Kilitlendi

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçirmek isteyenler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. Oluşturulan araç kuyruğu sonrasında trafik kilitlendi.

1 günde 25 bin araç giriş yaptı

Kurban Bayramına 5 gün kala Bodrum’a giren araç sayısı 1 günde 25 bine ulaşınca 5 dakikalık yol 45 dakikaya çıktı. Otel rezervasyonlarında artış görüldü. Bodrum’a gelen yerli ve yabancı turistlerle birlikte bayramda nüfusun 1 milyonu bulabileceği belirtilirken, trafik ise bayrama 5 gün kala kilitlendi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’in Hizmetkârı Olmaya Geldik”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

"DÜNYA YÜZÜNDE GÖRDÜĞÜMÜZ HER ŞEY KADININ ESERİDİR.”

8 Mart 1857'de ABD'de 40 bin dokuma işçisi kadın çalışma saatlerinin 16 saatten 10 saate indirilmesi, ücretlerinin ve çalışma koşullarının düzeltilerek insan onuruna yakışır hale getirilmesi talebiyle bir grev başlattılar. Polisin saldırması, işçilerin fabrikaya kilitlenmesi ve ardından çıkarılan yangında fabrika önüne kurulan barikatlar nedeniyle kaçamamaları sonucu 129 kadın işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 100 bini aşkın kadın katıldı.

ORTACA’DA OKULLAR BÖLGESİNDE PARKE KAPLAMA TAMAMLANDI

Ortaca ilçesinde merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların daha güvenli seyahat edebilmesi amacıyla yollarda başlatılan kilit parke kaplama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

ORTACA’NIN MAHALLE YOLLARINA KİLİTLİ PARKE

Ortaca Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmalarında daha önce toprak olan yollar kilitli parke ile yağmur ve çamurdan kurtarılıyor.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: “EGE BİZİM İÇİN KİLİT BÖLGE”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ege'nin Türkiye için kilit bir bölge olduğunu belirterek, (Yunanistan) Attıkları her adımın farkında olduğumuzdan da rahatsız oldular. Bu silahsızlandırılmış adaların statüsünü ihlal ettikleri, bu adalara da bazılarını getirdiler bunu de tespit ettik. Bunun peşini tabii bırakmayacağız. Yunanistan Ankara Büyükelçisini bakanlığımıza çağırdık. Gerekli protestoları yaptık. Bundan sonra da adımlarımızı buna göre atacağız' dedi.

Kapı kilitlerini patlatan sabıkalı hırsız yakalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde C.C. isimli vatandaşın evinden 50 bin liralık ziynet eşyasının çalındığını ihbar etmesinin ardından Muğla, Denizli ve Antalya illerinden kapı kilitlerinin göbeğini patlatarak çok sayıda hırsızlıktan araması bulunan M.A. yakalandı.