Kış Sezonu Haberleri

Kış Sezonu Haberleri

Marmaris Belediyesi yaz sezonu hazırlıklarına başladı

Marmaris Belediyesi yaz sezonu öncesi hazırlıklara başladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü kış sezonunda yıpranan ve zarar gören bankları bakıma aldı.

Büyükşehirden Kimsesizlere Sıcak Yuva

Muğla Büyükşehir Belediyesi her kış döneminde olduğu gibi sokakta kalan evsiz ve kimsesizlere sıcak yuva sağlıyor. Menteşe ilçesi Bayır Mahallesinde bulunan barınma evinde kalan vatandaşlara günde 3 öğün yemek veriliyor.

Karayiğit, “Fiyatlar Çiftçilerimizin İstediği Şekilde Oldu”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, kış sezonundaki sebze fiyatları hakkında bilgilerini mikrofonlarımıza aktardı.

BELEDİYE EKİPLERİ YAĞMUR HATLARINDA

Bodrum Belediyesi, yaklaşan kış sezonu öncesi yağmur hatlarında ve dere yataklarında temizlik çalışmaları yapıyor.

Gülşen bayram finalini Bodrum’da yapacak

Kış sezonu boyunca verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Türk Popunun yıldızı Gülşen, Bayram programının son günü 7 Mayıs ta Bodrum Azka Otel'de sahne alacak.

Kar yağışı göl ve akarsular için can suyu oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, küresel iklim krizi ve kuraklık nedeniyle oluşan su krizinde kış sezonunda yağan kar ve yağışlarının önemli olduğunu, bunun yanında kentsel altyapıların da iklim değişikliğine hazırlıklı hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

AFERİN MARMARİS’İN BU KIZLARINA!

Kış sezonuna hızlı giren Marmaris Martı Resort Hotel; 7 kadın sanatçıdan oluşan “Aferin Kızıma III” adlı karma seramik ve resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Pastırma yazında deniz keyfi

Türkiye'nin birçok bölgesinde kış sezonu başlamasına rağmen, Muğla'da deniz keyfi devam ediyor.

Bodrum kaplıca turizmiyle kış ayların da turistlerin gözdesi oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 10 yıl boyunca turizm sezonunu bir yıla yaymak için kolları sıvayan turizmci Recai Çakır, sağlık oteliyle 4 aya sıkışmış olan turizmi önce 8 aya ardından kaplıca turizmiyle Bodrum'da turizmi 12 aya çıkarmayı başardı. Kış aylarında da kaplıca, ilkbahar ve son baharda ise sağlık turizmi ölü sezon dedikleri kış sezonunda yüksek sezon yaşamaya başlayan otele Rus turistler yoğun ilgi gösteriyor.

Yağışlar çiftçiyi sevindirdi

Son yılların en kurak kış sezonunu geçiren Muğla, Ocak ayında başlayan yağışlar sonrası toprak nefes aldı, çitçinin yüzü güldü.