Kıyıkışlacık Haberleri

Kıyıkışlacık Haberleri

‘Kıyıkışlacık Iasos Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi’ Onay İçin Kurula Sunuldu

Milas'ın Kıyıkışlacık Mahallesi'nde oluşturulacak Iasos Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte bölge turizmine canlılık gelecek.

Kıyıkışlacık Yeni Yüzüyle Dünyayı Karşılamaya Hazırlanıyor

Milas Belediyesi tarafından Temmuz ayı içerisinde ihalesi gerçekleştirilen Milas Kıyıkışlacık Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi ile ilgili yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kıyıkışlacık Yeni Yüzüyle Dünyayı Karşılamaya Hazırlanıyor

Milas Belediyesi tarafından Temmuz ayı içerisinde ihalesi gerçekleştirilen Milas Kıyıkışlacık Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi ile ilgili yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kıyıkışlacık Iasos Karşılama Merkezi Projesi İçin İmzalar Atıldı

Kıyıkışlacık Mahallesi’nde, pazaryeri ve çevresinde yapılması planlanan Kıyıkışlacık Iasos Karşılama Merkezi Projesi'nin ihalesi kapsamında imza töreni gerçekleştirildi.

8 ayrı suçtan araması bulunan şahıs Milas’ta yakalandı

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Kıyıkışlacık Karakol Komutanlığı sorumluluk alanı içerisinde olan Gürçamlar Mahallesinde Kıyıkışlacık Karakol, Milas ve Muğla istihbarat ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Muğla ve Aydın mahkemelerince silahlı tehdit, göçmen kaçakçılığı, taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma, nitelikli yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması, silahlı yağma olmak üzere 8 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan 45 yaşındaki İ.E. yakalandı.

Orman yangınlarına karşı caydırıcı devriye

Muğla'nın Milas ilçesi Selimiye-Kazıklıbucak-Gürçamlar-Kıyıkışlacık yol güzergahında, belirlenen konak yerlerinden başka yerlerde geceleyenlere 222,00 TL idari para cezası verileceği belirtildi.

Milas’taki yangın kontrol altına alındı

Muğla'nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaların devam ediyor.

Kıyıkışlacık’ta ormanlık alanda yangın başladı

Milas'ın Kıyıkışlacık Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın başladı.

Herkes seferber oldu ama Kıyıkışlacık’ta alevler yeniden yükseldi

Muğla'da bir haftadır devam eden yangınlarda alevler bir türlü dinmiyor. Akşam saatlerinde rüzgarın da etkisi ile Kıyıkışlacık'ta yangın yeniden alevlendi.

Kıyıkışlacık Gürçamlar bölgesindeki yangın Kazıklı’ya doğru ilerliyor

Muğla'nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık-Gürçamlar bölgesinde gece vakti çıkan orman yangını hızla ilerliyor. Ekiplerin müdahale ettiği yangında alevlerin Kazıklı Koyu'na doğru ilerlediği belirtildi.

Kıyıkışlacık Gürçamlar bölgesinde orman yangını çıktı

Muğla'nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık-Gürçamlar bölgesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin yangınlara müdahalesi sürüyor.

İnsan boyundaki levrek görenleri şaşırttı

Muğla'nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık’ta bir balıkçı, 22,5 kilogram ağırlığında ve bir buçuk metre boyunda dev bir kaya levreği yakaladı. Satışa çıkarılan balığı gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Milas'ta kaçak kazı yapan 6 kişi gözaltına alındı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi’nde kaçak kazı yapan 6 kişi suçüstü yakalandı.

Chp Muğla Milletvekili Özcan: “Yeni Kıyıkışlacık Limanı, doğal yaşamı ve bölge turizmini öldürecek”

Muğla Milletvekili Suat Özcan, Muğla ili Milas ilçesi Güllük Körfezi Kıyıkışlacık mahallesine yapılmak istenen yükleme limanı ve iskelesi ile ilgili olarak TBMM Başkanlığına bir soru önergesi verdi.