Kocaelispor Haberleri

Kocaelispor Haberleri

Şimşekler grubunda şampiyon Kocaliespor

Fethiyespor’un mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonun şampiyonu Kocaliespor oldu.

Fethiyespor U17, çeyrek finalde mağlup

Fethiyespor U17, Kocaelispor U17 ile karşı karşıya geldi.

ŞİMŞEKLER LİDERİ AĞIRLAYACAK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 28. haftasında evinde oynayacağı Kocaelispor karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

FETHİYESPOR YUVAYA ELİ BOŞ DÖNÜYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 9. hafta karşılaşmasında Kocaelispor deplasmanına konuk oldu. Lacivert beyazlılar yuvaya eli boş dönüyor. 

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN SAVUNMA HAMLESİ

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, son olarak Yalovaspor forması giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu İsa Paşa'yı kadrosuna dahil etti. Geçtiğimiz sezon 18 maçta forma giyen genç futbolcu, 1620 dakika süre aldı.

Yakup Alkan "Fethiyespor açık ara şampiyon olacak"

Fethiyespor'un transferin son gününde gerçekleştirdiği transfer bombalarından olan Kocaelisporlu Yakup Alkan FRT'ye yaptığı açıklamada "Fethiyespor en az 10 puan fark ile açık ara şampiyon olacaktır ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR'UN GOLCÜSÜ TUNÇER

Fethiyespor’un, Kocaelispor’dan transfer ettiği hucüm oyuncusu Ali Han Tunçer Fethiyespor'a şampiyonluk yaşatmak için geldiğini belirtti. Pek çok takımın yüksek tekliflerini reddederek başkan Esat Bakırcı ve yönetici Cem Tufan'ın teklifini kabul ettim. "Fethiyespor'a şampiyonluk yaşatacağımıza inanıyorum" dedi.

Fethiyespor’a İngiliz taraftarından moral pastası

Cumartesi günü evinde lider Kocaelispor’u ağırlayacak olan Fethiyespor, farklı Erokspor yenilgisinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Lacivert beyazlılar Cumartesi günü lider Kocaelispor’u yenerek, puan farkını azaltmak istiyor. Farklı yenilginin ardından futbolcuların morallerini yükseltebilmek, liderle oynanacak maça konsantre edebilmek için çalışma yapan yönetim kurulu; bu hafta oynanacak maçta öğrencilerden ücret alınmamasını kararlaştırdı. Kocaeli’nden 400’e yakın taraftar beklenirken, Fethiyespor’da kırmızı kart cezalısı Cemal Şener ile Erok maçında sakatlanan Aykut Sarıdoğan bu maçta yer alamayacak. Fethiyespor’un İngiliz taraftarı Elaine Patten, hazırlattığı pasta ile kulübe gelerek kaptan Erdi Bakırcı’ya sunup; “Erokspor maçı yenilgisini unutun. Liderle oynanacak maçta hepimiz tribünden destek vereceğiz. Bu maçı 1-0 kazanacağız” ifadelerini kullandı.