Konse Haberleri

Konse Haberleri

Fethiye’de Kışlık Sos Mesaisi Başladı

Fethiye esnafı uyarıyor! Kışlık sosluk biberler için son haftalara girildi. Kış için ev hanımlarının mesaisi başladı. Yazlık sebzeler konservelerde yerini almaya hazırlanıyor.

Muğla'da 30 Ağustos coşkuyla kutlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü farklı ilçelerde düzenlediği fener alayı ve konserlerle büyük bir coşkuyla kutladı.

Özcan Deniz, Barbunn Fethiye'de Fırtına Gibi Esti

Yaz konserleri kapsamında birçok ünlü sanatçıyı sahneye çıkaran Barbunn Fethiye, bir ilke imza atarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Özcan Deniz'i sahneye çıkarttı.

Fethiye'de Zafer Bayramı konseri

Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği görkemli 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sevilen müzik grubu Adamlar'ın sahne almasıyla unutulmaz bir geceye dönüştü.

Menteşe'de 30 Ağustos coşkusu Manga konseri ve fener alayı ile taçlandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, halkın yoğun katılımla kutlandı. Menteşe Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikler, sevilen rock grubu Manga' nın sahne aldığı konserle doruğa ulaştı.

Köyceğiz’de Zafer Bayramı coşkusu, akşam da yürüyüş ve konserle sürdü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde Belediye organizasyonunda yürüyüş düzenlendi, ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Zafer Konseri gerçekleştirildi.

Fethiye'de 30 Ağustos Coşkusu Adamlar Konseriyle büyük Kutlama

Fethiye Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Serkan Kaya Konserinin Yankıları Hala Devam Ediyor!

Yaz konserleri kapsamında birçok ünlü sanatçıyı Fethiye’ye getirerek müzikseverlere harika geceler yaşatan Barbunn Fethiye’de 22 Ağustos akşamı Serkan Kaya konseri gerçekleşmişti. Müzikseverlerin adeta eğlenceye doyduğu konserin yankıları Fethiye’de sürmeye devam ediyor.

30 Ağustos’ta Özcan Deniz, Barbunn Fethiye’de

Fethiye’de yaz konserleri denildiğinde akla gelen tek mekan olan Barbunn Fethiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramında Özcan Deniz sahne alacak.

Serkan Kaya, Barbunn' da Fırtına Gibi Esti

Fethiye'nin en gözde mekânlarından Barbunn Fethiye'de unutulmaz bir Serkan Kaya konseri gerçekleşti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Başvuruları Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Sınavları için başvurular 21 Ağustos 2024 tarihinde başladı.

Limak Filarmoni Orkestrası ‘Operanın Yıldızları’ ile Bodrum'da sahne alıyor

Limak Filarmoni Orkestrası, bu hafta sonu ‘operanın yıldızları’yla birlikte Bodrum Antik Tiyatrosu’nda seyirci ile buluşacak. Uluslararası üne sahip Letonyalı soprano Kristine Opolais ve dünyaca ünlü tenor Murat Karahan’ın aynı sahneyi paylaşacağı konserde orkestrayı İtalyan şef Beatrice Venezi yönetecek.

Alim Karaca'dan Ortak Akıl ve İşbirliği Vurgusu

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeni seçilen Muhtarlar Derneği Başkanı Cafer Söğüt ve Fethiye Kent Konseyi Başkanı Naci Dinçer'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. 

Müzik Atölyesi Miniklerin Kapanış Konseriyle Sona Erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi BT Müzik ve Sahne Sanatları işbirliği ile Müzik Atölyesi etkinliği minikleri müzikle buluşturdu. 

Fethiye Turizm Konseyi, İstanbul, Antalya Ve Londra Turizm Fuar Hazırlıklarını Görüştü

2024 turizm sezonu tüm hızıyla devam ederken, Fethiye, 2025 turizm sezonu için tanıtım hazırlıklarına başladı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Ağustos ayı toplantısında, Ekim ve Kasım aylarında düzenlenecek ve 2025 yılı sezonuna yönelik tanıtımların gerçekleştirileceği, İstanbul, Antalya ve Londra fuarlarına katılım ve hazırlıklar ele alındı.

Sanatçı Serkan Kaya, Fethiye'de dinleniyor

Serkan Kaya, yeni şarkısı "Ne Yazar"ın başarısının ardından dinlenmek için eşi ve çocuklarıyla Fethiye'ye geldi.

Nif Yörük Şenliği’nde düzenlenen konser beğeni topladı

Fethiye’nin Nif Mahallesi’nde, Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 11. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği, unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ünlü sanatçı Yener, Marmaris'te sahne aldı

Pop müziğin kraliçesi Hande Yener dün akşam Marmaris Barlar Sokağı'nda bir mekanda sahne aldı.

Barbunn Fethiye’de Ebru Yaşar Rüzgarı

Fethiye'nin müzik ve eğlence dünyasında önemli bir yere sahip olan Barbunn Fethiye, yaz konserleri ile büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Fethiye Belediyesi'nden Emin Akan'a saygı konseri

Fethiye Belediyesi, Özer Olgun Kültür Merkezi'nde unutulmaz sanatçı Emin Akan'ı bir konserle andı. Belediyenin düzenlediği özel etkinlikte, Akan'ın unutulmaz eserleri seslendirildi. Konsere Fethiye halkı yoğun ilgi gösterdi.

Barbunn Fethiye’de Ebru Yaşar Rüzgarı Esecek

Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı Barbunn Fethiye yaz konserlerinde 1 Ağustos akşamı Ebru Yaşar birbirinden güzel eserleri ile sahneye çıkıyor. Şimdiden yoğun ilginin gösterildiği gece için rezervasyonlar devam ediyor.

Müzikli Fethiye Akşamları devam ediyor

Müzikli Fethiye Akşamları, Adem Kazan ve Ali Tunç konseriyle Şehit Fethi Bey Parkı’nda devam etti.

45 derece sıcaklıkta iğne ile tarih kazıyorlar

Milattan önce 3. Yüzyılda kurulan dünyanın en büyük mermer antik kenti olmasının yanında aşkın ve gladyatörlerin kenti Stratonikeia antik kentinde kazı, konservasyon ve restorasyon çalışmaları yılın 12 ayı devam ediyor.

Müzikli Fethiye Akşamları’na ilgi yoğun

Müzikli Fethiye Akşamları, Aysun Karasaçlı ve Mustafa Selçukoğlu konseriyle 3. Etap Sahil Bandı’nda devam etti.

Barbunn Fethiye’de 'Sakiler Grubu' Unutulmaz Bir Konser Verdi

Fethiye’nin gözde eğlence mekanlarından Barbunn yaz konserlerine başladı. Fethiye kordon boyunda kalitesi ile adından çokça söz ettiren Barbunn yaz konserlerine “Sakiler Grubu” ile başladı.

Müzikli Fethiye Akşamları Bahriye Üçok Parkı'nda Ali Tunç Konseri İle Devam etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi tarafından 2024 Müzikli Fethiye Akşamları Ali Tunç konseri ile Bahriye Üçok parkında devam etti.

Fethiye Skyfall Arena’da muhteşem konser

Dünyaca ünlü DJ Space Motion 16 Temmuz 2024 (bugün) Fethiye Skyfall Arena’da sahne alacak.

Köyceğiz’de kitap, film ve sanat etkinlikleri sürüyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 7 Temmuz 2024 tarihinde başlayan kitap, film ve sanat günleri etkinlikleri Atatürk Kordonu Festival Alanında akşam saatlerinde gölün verdiği serinlikle devam ediyor.

Ula Tazelenme Üniversitesi Yıl Sonu Konseri İlgi Gördü

26 Haziran 2024 günü akşamı saat 20.30’da Muğla Tazelenme Üniversitesi Ula Kampüsünün hazırlamış olduğu, Resim Sergisi ve Türk halk müziği konseri Ula Belediyesi Nail Çakırhan salonunda yapıldı. Resim sergisi açılışı ile başlayan program Konser ile devam edip halk tarafından büyük ilgi gördü.

Fethiye’de Türkçe Pop rüzgârı esti: ‘Çok güzel bir konser oldu’

Fethiye Alzheimer Derneği ve FMS Korosu işbirliğinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Türkçe pop müzik konseri düzenlendi. Program hakkında konuşan Şef Serhan Korhan, “Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.