Konsepti Haberleri

Konsepti Haberleri

Fethiye’de Akmaz Plajı coşkusu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Akmaz Plajı, bugün itibariyle yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla hizmete açıldı.

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Şehir Hastanesi Konsepti Haline Getirilecek

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete’den Bakanlıklara ziyaretler… Milletvekilleri Otgöz ve Mete; TBMM Genel Kurul çalışmalarına verilen aralarda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile makamlarında görüştü.

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ BİTTİĞİNDE ÖZEL HASTANE KONSEPTİNDE OLACAK

Seydikemer’e biz dizi ziyaret dolayısıyla gelen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Seydikemer Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Başkan Otgöz burada yaptığı konuşmada; “Kaş’tan bu yana, Kalkan’dan bu tarafa, Dirmil tarafı o bölgeler komple buraya gelecek. Ben Fethiye’nin yüzde 40 yükünü azaltacağını tahmin ediyorum” dedi.

Sanat ve tatilin bir arada olduğu otel Bodrum’un göz bebeği oldu

Turizm cenneti Bodrum'da 2021 Temmuz ayında açılan MGallery The Bodrum Yalıkavak, yerli ve yabancı turistlerin gözde oteli oldu. Accor Grubu'nun premium otel markalarından olan turizm tesisi Bodrum'da yapılan en lüks oteller arasına girmenin yanı sıra konsepti ve kalitesiyle de adından söz ettirmeyi başardı.

Sinpaş’tan Marmaris’te 4 Mevsim Tatil

Kızılbük GYO’nun Marmaris’te yer alan devre mülk projesi, kendine özel koyları, termal suları ve kızıl kumlarıyla Türkiye'ye termal wellness konseptini sunuyor.

Kent Orkestrası sanatçılarından müzik ziyafeti

Milas Belediyesi Kent Orkestrası sanatçıları sokak müziği konseptiyle düzenledikleri çalışmayla dinleyenlere müzik ziyafeti sundular.