Kontrol Altı Haberleri

Kontrol Altı Haberleri

Seydikemer'de şarküteri dolabı alev aldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde şarküteri dolabından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Bodrum'da izolasyon firmasında yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir izolasyon firmasında çıkan yangın, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Elektrik Arızası Nedeniyle Bakıma Getirilen Yat Alev Aldı

Muğla Marmaris’te bakıma alınan bir yatta elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı. Yat firması çalışanları tarafından kısa sürede müdahale edilen yangın itfaiye ekipleri bölgeye ulaşıncaya kadar söndürüldü. Çalışanların kısa sürede yangını kontrol altına alıp söndürmesi takdir toplarken firma tarafından, personele periyodik aralıklarla yangın eğitimi verildiği öğrenildi.

Marmaris’te çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin yoğun müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Fethiye'deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Koyu'nda bir konutta çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

Otmanlar yangını kontrol altında

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Otmanlar Mahallesinde başlayan orman yangını Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan gerçekleştirilen yoğun müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Soğutma çalışması için ekipler bölgeye tekne ile gitti

Gökova Körfezinde yıldırım kaynaklı başlayan oran yangını havadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kontrol altına alındı.

3 hektar ormanlık alan yandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine 65 kilometre uzaklıkta Denizli sınırında bulunan kırsal Otmanlar mahallesinde gece saatlerinde başlayan oran yangını sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

Muğla-Aydın sınırında yangın

Muğla-Aydın sınırında başlayan orman yangını ekiplerin havadar ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Yatağan yangını kontrol altında

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik mahallesinde başlayan orman yangını karadan ve havadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kısa sürede kontrol altına alındı.

Orman yangını kontrol altında

Bodrum Güvercinlik Mahallesinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Katrancı Koyu'ndaki orman yangını kontrol altında

Muğla’nın Fethiye ilçesi Katrancı Koyu'nda başlayan orman yangını havadan ve karadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kontrol altına alındı.

Yangına müdahale vatandaşlar tarafından alkışlandı

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Gecesi'nin ardından evlerine giden basın mensupları yol kenarında çıkan yangını görünce yangını çekmek yerine söndürmeyi tercih ettiler. Kısa bir çekim yaptıktan sonra etrafta kimsenin olmadığını görünce yangın tüpleriyle alevlere müdahale eden gazeteciler, yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler karadan ve havadan yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Edinilen bilgiye göre, Menteşe Mahallesi Bellibol mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Anne babası obez olan çocuk yüzde 90 obez oluyor

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Cengiz Akbenlioğlu, tüm dünyada giderek daha yaygın görülen obezitenin çocuklar için risklerine değinerek bunun ömür boyu devam edecek, tedavi edilemeyen ancak kontrol altına alınabilen bir hastalık olduğu konusunda anne babaları uyardı.

Orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’da zirai alanda çıkan, makilik ve ormanlık alana sıçrayan yangın havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı.

"Çevrelenen alanlar yeniden yanmaya başladı"

Çanakkale’de 27 saattir devam eden orman yangını bölgesinde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Saatte 70 kilometreyi bulan rüzgarın hızıyla birlikte maalesef kontrol altına alınan, çevrelenen alanlar yeniden yanmaya başladı. Halihazırda 8 köyün etkilendiğini söyleyebilirim" dedi.

Datça yangını kontrol altında

Datça’da makilik alanda başlayan ve ormana sıçrayan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Havalimanı Kavşağındaki Orman Yangını Kontrol Altında

Milas-Bodrum karayolu havalimanı kavşağında başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Yangında 160 hektar alan zarar gördü. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangın sahasında gece görüşlü helikopterle incelemelerde bulundu.

170 hektar orman küle döndü

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde havadan ve karadan yoğun müdahale ile kontrol altına alınabilen yangının bilançosu havadan görüntülendi. Nefes isimli helikopter ise yangında 72 sorti yaparak rekor kırdı.

Milas’taki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Milas ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale ile yaklaşık 6 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

sıçrayan yangın kontrol altına alındı

Muğla’nın Ula ilçe merkezinde fırında başlayan ve çevresindeki binalara sıçrayan yangın kontrol altına alındı.

Havadan karadan müdahale devam ediyor

Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesinde saat 11.45’de başlayan orman yangınının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

iki ayrı noktada çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Datça yolu üzerinde ve Yeşilbelde mevkiinde iki ayrı noktada başlayan orman yangını, şiddetli rüzgara rağmen ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı.

Orman yangını büyümeden söndürüldü

Muğla-Denizli Karayolu, Yaraş mevkiinde karayolu kenarında başlayan orman yangını büyümeden kontrol altına alındı.

İki savcı görevlendirildi

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde bir erkek cesedi bulunurken olayla ilgili iki savcının görevlendirildiği belirtildi.

Çamköy’de korkutan yangın

Çamköy Mahallesi’nde sebebi bilenmedik bir şekilde çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı.

TMO buğday satışını durdurdu Ekmek 10 lira mı oluyor?

TMO, ekmek fiyatlarını kontrol altında tutabilmek için un fabrikalarına sürdürdüğü sübvansiyonlu buğday satışını bu aydan itibaren durdurdu, Fethiye’de ekmeğe zam kapıda.