Kontrol Altına Alındı Haberleri

Kontrol Altına Alındı Haberleri

Seydikemer'de şarküteri dolabı alev aldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde şarküteri dolabından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Bodrum'da izolasyon firmasında yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir izolasyon firmasında çıkan yangın, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Marmaris’te çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin yoğun müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Fethiye'deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Koyu'nda bir konutta çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

Otmanlar yangını kontrol altında

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Otmanlar Mahallesinde başlayan orman yangını Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan gerçekleştirilen yoğun müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Soğutma çalışması için ekipler bölgeye tekne ile gitti

Gökova Körfezinde yıldırım kaynaklı başlayan oran yangını havadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kontrol altına alındı.

3 hektar ormanlık alan yandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine 65 kilometre uzaklıkta Denizli sınırında bulunan kırsal Otmanlar mahallesinde gece saatlerinde başlayan oran yangını sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

Muğla-Aydın sınırında yangın

Muğla-Aydın sınırında başlayan orman yangını ekiplerin havadar ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Yatağan yangını kontrol altında

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik mahallesinde başlayan orman yangını karadan ve havadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kısa sürede kontrol altına alındı.

Orman yangını kontrol altında

Bodrum Güvercinlik Mahallesinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Katrancı Koyu'ndaki orman yangını kontrol altında

Muğla’nın Fethiye ilçesi Katrancı Koyu'nda başlayan orman yangını havadan ve karadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kontrol altına alındı.

Yangına müdahale vatandaşlar tarafından alkışlandı

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Gecesi'nin ardından evlerine giden basın mensupları yol kenarında çıkan yangını görünce yangını çekmek yerine söndürmeyi tercih ettiler. Kısa bir çekim yaptıktan sonra etrafta kimsenin olmadığını görünce yangın tüpleriyle alevlere müdahale eden gazeteciler, yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler karadan ve havadan yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Edinilen bilgiye göre, Menteşe Mahallesi Bellibol mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’da zirai alanda çıkan, makilik ve ormanlık alana sıçrayan yangın havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Havalimanı Kavşağındaki Orman Yangını Kontrol Altında

Milas-Bodrum karayolu havalimanı kavşağında başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Yangında 160 hektar alan zarar gördü. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangın sahasında gece görüşlü helikopterle incelemelerde bulundu.

Milas’taki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Milas ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale ile yaklaşık 6 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

sıçrayan yangın kontrol altına alındı

Muğla’nın Ula ilçe merkezinde fırında başlayan ve çevresindeki binalara sıçrayan yangın kontrol altına alındı.

iki ayrı noktada çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Datça yolu üzerinde ve Yeşilbelde mevkiinde iki ayrı noktada başlayan orman yangını, şiddetli rüzgara rağmen ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı.

Orman yangını büyümeden söndürüldü

Muğla-Denizli Karayolu, Yaraş mevkiinde karayolu kenarında başlayan orman yangını büyümeden kontrol altına alındı.

İki savcı görevlendirildi

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde bir erkek cesedi bulunurken olayla ilgili iki savcının görevlendirildiği belirtildi.

Çamköy’de korkutan yangın

Çamköy Mahallesi’nde sebebi bilenmedik bir şekilde çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı.

BALIK YEMİ FABRİKASINDAKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla'nın Milas ilçesinde balık yemi üreten Gümüşdoğa Balık Yemi Fabrikası'nda çıkan yangın, yaklaşık 2.5 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Yangında 1 kişinin dumandan zehirlenirken, fabrikada hasarın büyük olduğu öğrenildi.

SEYİR HALİNDE OLAN TIR YANDI

Milas’ta seyir halinde ki bir tır, yol ortasında alevlere teslim oldu. Saat 14.55 civarında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.

ULA'DAKİ ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla'nın Ula ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

MARMARİS’TEKİ YANGIN ORMANA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Değirmenyanı mevkiinde bir yapı markete ait malzeme deposunun yanında yangın çıktı. Marmaris Orman işletme Müdürlüğü ekiplerinin ilk müdaheleyi yaptığı yangında Marmaris itfaiye amirliği ekipleri ve bir helikopter havadan müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

MUĞLA VALİLİĞİ’NDEN FEDAKÂR EKİBE TEŞEKKÜR

Muğla’nın Ula ilçesi Gökova Mahallesi'nde gece saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin fedakârca çalışması sonrası kontrol altına alındı. Muğla Valisi Orhan Tavlı da yangın bölgesine gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

ULA’DA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Ula ilçesi Gökova Mahallesi’nde sebebi bilinmeyen şekilde gece saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

Denizli - Muğla sınırında dün öğlen başlayan yangın kontrol altına alındı

Denizli-Muğla il sınırında bulunan genç orman sahasında dün öğle saatlerinde başlayan yangın, karadan ve havadan yapılan yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.