Kostüm Haberleri

Kostüm Haberleri

Fethiye'de “Otizm Farkındalık Günü” etkinliği düzenlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otizm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Dünya Otizm Farkındalık Günü" düzenlendi.

Çalış Plajı’nda Kostümlerle Denize Girdiler

Yeni yılın ilk günü düzenlenen etkinlikte bir grup vatandaş, yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için değişik kostümlerle denize girdiler.

Kostümlü Paddle Board Etkinliği Yapıldı

Fethiye’de birçok çeşitli mesleklerden insanlar bir araya geldi ve Kostümlü Paddle Board etkinliği yapıldı. Herkesin birinden farklı yaratıcı kostümleri ile geldiği etkinliğe 20 Paddle katıldı.

Yerleşik Yabancılardan Apaçi Kostümlü Destek 

Fethiyespor, ligin 37.haftasında evinde 1461 Trabzon FK’yı ağırladığı karşılaşmada yerleşik yabancılar apaçi kostümleriyle gelerek Fethiyespor’a destek verdiler. 

KOSTÜMLERLE DENİZE GİRDİLER

Fethiye’de yaşayan yabancı uyruklu bir grup, yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları yararına gerçekleştirilen etkinlikte kostümlerle denize girdiler.

Çocuklar ve hayvanlara destek için denize girdiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan çoğunluğu İngilizlerden oluşan yerleşik yabancı vatandaşlar, yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için Çalış Plajı'nda değişik kostümlerle denize girdi.

Yeni yılı denizde kutlayamadılar

Fethiye'de yaşayan yerleşik yabancılar, geleneksel olarak hemen her yıl yeni yılı, rengarek kostümler içinde Çalış Plajı'nda denize girerek kutluyorlardı. Bu sene aynı ritüel kısıtlamadan dolayı gerçekleşemedi.

FETHİYE'DE YABANCILAR ÇOCUKLARA YARDIM İÇİN DENİZE GİRDİ

Fethiye’de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar, ihtiyaç sahibi çocuklara destek için denize girdi. Değişik kostümler içerisinde denize koşan yabancı uyruklu 30'a yakın vatandaş, yaklaşık 5 dakika denizde kalıp yeni yıl çığlıkları attı.

“Roman Kahramanları Aramızda” etkinliği beğeni topladı

Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı dersi sınıf projesi kapsamında İnşaat Teknolojileri Alanı 12-AT sınıfı öğrencileri “Roman Kahramanları Aramızda” projeleriyle özel kostümler giyerek Türk ve dünya edebiyatının unutulmaz karakterlerini canlandırdı.