Köyceğiz Belediye Haberleri

Köyceğiz Belediye Haberleri

Köyceğiz Belediye Başkanı Erdoğan’dan ilk ziyaret

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Belediye Başkanı Ali Erdoğan, ilk ziyaretini Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak’a yaptı.

Köyceğiz Belediyesinde devir teslim töreni gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Ali Erdoğan, Köyceğiz Belediyesinde Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Milletvekili Otgöz: Aydın Ayaydın Başkanımız ve 13 Dev Adamla Muğla’da Tarih Yazacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz ve Dalaman’da devam etti. Ayrıca Milletvekili Otgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Köyceğiz Kaplıcaları Yaz Kış Hizmet Veriyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Sultaniye Kaplıcaları ziyaretçilerine yaz ve kış döneminde hizmet veriyor. Köyceğiz Belediyesi tarafından işletilen Sultaniye Kaplıcaları kış mevsimi olmasına rağmen ilgi görüyor.

Minik güreşçi, gümüş madalya kazandı

Köyceğiz Belediyespor güreş takımı sporcusu Bedirhan Zeki Demir Yozgat’ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 41 kilo da Türkiye 2.si oldu.

Milletvekili Otgöz, Köyceğiz'in Muhtarları ile Bir Araya Geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz'de devam ediyor. Milletvekili Yakup Otgöz, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve İlçe Başkanı Mehmet İlhan ile birlikte Köyceğiz'in muhtarları ile toplantı yaptı.

Ölüdeniz Belediyespor şampiyon oldu

Dr.Alp Gayrimenkul 2.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyon 31 puanla Ölüdeniz Belediyespor oldu. Ölüdeniz Belediyespor, Datça Belediyespor, Eldirekspor, Esenköyspor, Marmaris Armutalanspor, Köyceğiz Belediyespor’un mücadele ettiği Dr.Alp Gayrimenkul 2.Amatör Küme B Grubu tamamlandı.

KÖYCEĞİZ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ, DEPREMZEDE ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde deprem bölgesinden gelerek aileleri ile yaşayan depremzede çocuklar için Belediye Kulak Mesire Kamp Alanı'nda etkinlik düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi tarafından ‘Muğla Tek Yürek, Yaralarımızı Birlikte Saracağız’ sloganı ile organize edilen etkinlikte Köyceğizli ve depremzede çocuklar birlikte eğlendi.

KÖYCEĞİZLİ İLYASOĞLU 62 KG’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı Sporcusu Selvi İlyasoğlu 62 kg'da güreşerek Türkiye şampiyonu oldu.

KÖYCEĞİZ’DE MİLLİ GÜREŞÇİ İLYASOĞLU SÖZLEŞME İMZALADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde antrenör Elis Yıldız'ın çalıştırdığı, bir çok başarılara imza atan Milli Güreşçi Selvi İlyasoğlu Köyceğiz Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

KÖYCEĞİZLİ MİNİKLERDEN “İLK SERGİM” TEMALI SERGİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 40 minik öğrenci ve özel gereksinimli bireylerin yaptığı eserler Aromatik Bitkiler Evi'nde sergilendi.

KÖYCEĞİZ’DE ’EVİNİN SULTANLARI’ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Evinin Sultanları Plajda, Kadın Voleybol Turnuvası Delta Plajında ödül töreni ile sona erdi.

Köyceğiz Delta Plajı’nda Kadın Veteran Voleybol Turnuvası yapılacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Evinin Sultanları Plajda, Kadın Voleybol Turnuvası Delta Plajında gerçekleşecek.

Köyceğiz Belediyesi bekçilik sınavına hazırlık kursu düzenledi

Köyceğiz Belediyesi bekçilik sınavına katılacak vatandaşlara hizmet amacıyla ücretsiz kurs düzenliyor. Alanında uzman eğitmenlerin gerçekleştireceği bekçilik hazırlık kursunda kondisyon antrenmanları ve birebir parkur imkanı sunulacak.

Demokrat Parti Köyceğiz'de Köylü güven tazeledi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Demokrat Parti İlçe Kongresinde Mehmet Köylü yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Rafting Türkiye Şampiyonası Köyceğiz’de başladı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde Türkiye Rafting Federasyonu, Muğla Valiliği, Köyceğiz Kaymakamlığı, Köyceğiz Belediye Başkanlığı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Federasyonu ile Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen Durgunsu Anadolu Yıldızlar Ligi Rafting Türkiye Şampiyonası Köyceğiz Gölü'nde başladı.

Köyceğiz Belediyesi’nin güreş kursu başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediye Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak ata sporu güreş kursları düzenlendi.

Köyceğizli öğrenciler “Tinga ve Dedektifler” oyununu izledi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Muğla Valiliği himayelerinde gerçekleşen ' Tinga ve Dedektifler' çocuk oyunu Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda gösterime sunuldu.

Köyceğiz Belediye Başkan Yardımcılığı’na yeni isim

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediye Başkan Yardımcılığına Şahin Curbay'dan sonra Metin Yerlikaya'da atandı.

Köyceğiz Belediye Başkan Yardımcılığına Şahin Curbay atandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediye Başkan Yardımcılığına Şahin Curbay atandı.

Köyceğiz Belediyesi yeni parklar kazandırmaya devam ediyor

Muğla'nın Köyceğiz Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya ve çocuklara güvenli yeni oyun alanları oluşturmaya devam ediyor.

Köyceğiz’de Başkan Ceylan’ın koltuğuna Bekir Dalaman oturdu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Hamitköy Nusret Akbaş İlkokul ve Ortaokul öğrencileri Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ı makamında ziyaret etti.

Köyceğizli minik hentbolcular gelecek vaat ediyor

Köyceğiz Belediye Spor hentbol altyapısında oynayan minik sporcular, Küçük Erkekler Hentbol Şampiyonası Turnuvası'na katılarak tecrübe kazandı.

Veteran Masatenisi Federasyonu’ndan Ceylan’a ziyaret

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Veteran Masatenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'a ziyaret gerçekleştirdi.

Köyceğiz Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısı yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz Belediyesi, 2022 Yılının dördüncü meclis toplantısını gerçekleştirdi.

KANO 2022 BAHAR KUPASI VE MİLLİ TAKIM SEÇME YARIŞLARI TAMAMLANDI

Türkiye Kano Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan "Durgunsu Kano Köyceğiz Belediyesi Orman Şehitleri Bahar Kupası ve Milli Takım Seçme Yarışları" 30 Mart - 01 Nisan 2022 tarihlerinde Muğla Köyceğiz'de yapıldı.

Köyceğiz Belediye personeline ilkyardım eğitimi verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, belediye personeline uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi.

Köyceğiz Belediyesi orman şehitleri bahar kupası kano yarışları başlıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi'nde orman şehitleri anısına, Durgunsu Kano yarışları Köyceğiz Su Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Köyceğiz Belediyespor, Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde

Hentbolda Türkiye Kupası müsabakaları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla gerçekleştirilirken, müsabakalar sonunda B grubunda Köyceğiz Belediye Spor çeyrek finale çıktı.

Köyceğiz’de orman şehitleri için kano yarışları düzenlenecek

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenecek olan yarışlar için Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ı makamında ziyaret etti.