Köyceğiz Haberleri Haberleri

Köyceğiz Haberleri Haberleri

Kafa kafaya çarpışan 2 otomobil hurdaya döndü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kafa kafaya çarpışan 2 otomobil hurdaya dönerken, kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kaza sebebiyle bir süre tek şeride düşen yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Muğla'da yıldırım kaynaklı orman yangınları meydana geldi

Muğla'nın Ula, Marmaris ve Köyceğiz ilçelerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağışların ardından yıldırım kaynaklı orman yangınları meydana geldi. Bölgede söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Köyceğiz’de Zafer Bayramı coşkusu, akşam da yürüyüş ve konserle sürdü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde Belediye organizasyonunda yürüyüş düzenlendi, ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Zafer Konseri gerçekleştirildi.

Köyceğiz Orman yangını kısmen kontrol altında

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde karayolu kenarında başlayan orman yangını havadan ve karadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kısmen kontrol altına alındı.

Bal paketleme tesisi yangınında milyonlarca liralık maddi hasar meydana geldi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi sanayi sitesinde meydana gelen ve milyonlarca lira maddi hasara neden olan fabrika yangını büyük ölçüde kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Muğla Valisi İdris Akbıyık, yangını söndürmek için canla başla mücadele eden herkese teşekkür etti.