Kucaklaşma Haberleri

Kucaklaşma Haberleri

Saatcı, “fethiye’nin hoşgörüye ihtiyacı var”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

EROĞLU, “ESAS KONU İSE İNSANLARIN KUCAKLAŞMA ZAMANININ GELDİĞİDİR”

DP (Demokrat Parti) Fethiye İl Başkanı Erdal Eroğlu ve DP İlçe Başkanı Osman Kandönmez önderliğindeki bir heyet, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve parti yönetimini ziyaret etti

“Fethiye Sana Emanet Karaca Oğlum”

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve mahalle mitingleriyle sürdürüyor. Yerel seçimlere birkaç gün kala hız kesmeden ziyaretlerini sürdüren Karaca ve ekibi halktan gördüğü ilgi karşısında memnun kalırken, ziyarette yaşlı bir vatandaşın Karaca ile kucaklaşması duygusal sahneler yaşanmasına sebep oldu. Gözyaşlarına engel olamayan yaşlı adamı Alim Karaca sarılarak teselli etti.

Karaca: “Fethiye’nin Koylarını Yandaşlara Peşkeş Çekenler Gelip Fethiyelilere Nutuk Atmasın!”

Yerel seçimlere günler kala, seçim çalışmaları kapsamında Çiftlik mahallesinde coşkulu bir kalabalığa seslenen CHP Belediye Başkan adayı Alim Karaca; “Dünyanın en güzel yerleşim yerlerinden biri olan Fethiye’ye sahip çıkmak hem yerel yöneticilerin, hem de burada yaşayan herkesin görevidir. Fethiye halkı, kendisine yapılan yanlışların bedelini ödemez, ödetir.” dedi. Karaca’yı dinlemeye gelen vatandaşlar CHP adayı ile kucaklaşmak için adeta yarışırken, özellikle küçük çocukların sevgisi görülmeye değerdi.

Dalyan’dan Başkan Saatcı’ya destek ziyareti

Ortaca’nın Dalyan Mahallesi’nde faaliyet gösteren TUSEV Vakfı ile Dalyan Özel Tekne Kooperatif Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundu. Muğla’nın kucaklaşmaya, hoşgörüye ve ortak akla ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Saatcı, “İnanmadığım hiçbir işe girmem. Kamuoyu araştırmaları yaptırdım. Gayet iyi durumdayız” dedi.

Karaca; ''Fethiye'miz kavga istemiyor, kucaklaşmak istiyor''

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye'deki basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantıda buluştu. Boğaziçi Restoranda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca'nın düzenlediği kahvaltılı toplantıya CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, CHP Muğla eski Milletvekilleri Sami Gökmen, Ömer Süha Aldan, Ali Cumhur Yaka'nın yanı sıra Fethiye'deki basın mensupları katıldı.